Nejsi přihlášen
Servis moto-jste přítomni osobně?
Jaké máte zkušenosti se servisem?Jsem se dotazoval na Yamaha Moto Ulrich ve Staré Boleslavi,který mě byl doporučován v různých diskuzích a tak.Napsal jsem jim e-mail.Prý,že tam motorku budu muset nechat do druhýho dne a hlavně,že nebudu moct být osobně přitomen při provádění servisu.No stačilo mi jednou co udělali za habaďuru v Kontu v Praze v Hájích,když jsem tam měl od nich koupenýho funglovůho Bandita.Od týhle zkušenosti už moto bez dozoru nenechám,na to ho mám dost rád.Takže si to asi budu muset servisovat sám.Nebo znáte někdo nějaký servis japonských motorek,kde mi splňěj moje požadavky?
Re: Servis moto-jste přítomni osobně?
Tomy psal:....Od týhle zkušenosti už moto bez dozoru nenechám,na to ho mám dost rád.Takže si to asi budu muset servisovat sám.....
...já být majitelem jakéhokoliv servisu, tak určo nenechám zákazníky být u opravy a kafrat mechanikovi do práce , snad za prosklenou odhlučněnou stěnou by mohli být u toho
Mour psal:Tomy psal:....Od týhle zkušenosti už moto bez dozoru nenechám,na to ho mám dost rád.Takže si to asi budu muset servisovat sám.....
...já být majitelem jakéhokoliv servisu, tak určo nenechám zákazníky být u opravy a kafrat mechanikovi do práce , snad za prosklenou odhlučněnou stěnou by mohli být u toho
...asi tag ...bejt mehanik, tag bych nesnes, aby mi něgdo čuměl přes rameno...no ale třeba já přijedu do servisu v montérkách, udělám si na dílně servis sám, pag zaplatim a jedu domu...asi sem divnej
...ale vyhovuje mi to tag
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
huskyb12 psal:To máš pravdu Tomíku, u stroje musíš stát, na všechno dohlížet, ptát se a pokud je třeba tak v servisu i přespat - NIKOMU NEVĚŘ !
ale di ty brepto, u nás v asii to tak dělat nemusíme,ale holt my zme trošku inde než vy
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
a hlavně mechanik Tě u toho přeci potřebuje, aby věděl co má správně udělat, aby to nedej bože nepokurvil.....a je potřeba kolem něj pobíhat s hadříkem, kdyby náhodou něco umazal svýma špinavýma rukama, aby jsi to kdyžtak po něm přeleštil.....
to je marnost, prostě musíš jim věřit vogo, ten servis je fakt dobrej
nebo to dej sem
http://www.vop025.cz/
řikám si hurikán
V tom servisu jak zde dal vodkaz p. Vorel tak dělaj parádní přestavby:
T 72 z ruskýho předělaj dle kódu NATO. JInej lauf, míření, klimu, ABS a hlavně motór Perkins. A do něj chladící kapalinu vode mě... .
Autobus je taky Suzuki... .
no vyloženě mám rád gdyž mi něgdo na servise čumí pod ruce... a pokládá nesmyslné otázky
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:no vyloženě mám rád gdyž mi něgdo na servise čumí pod ruce
... a pokládá nesmyslné otázky
taky to miluju a hlavně když ti chtěj pomáhat
2 TOMY: nevím co pro tvojí motorku bude větší nebezpečí, bud standartní postup v servisu(to že jí tam jako necháš) a nebo to že si jí budeš servisovat sám
Ovšem vy asi nemáte podobný zkušenosti jako já.Když jsem měl ještě Bandita,tak jsem ho nechal na 12 000 v Praze v Kontu v Hájích,ještě jim říkám,co se podle manuálu má dělat,oni jo,to víme,co máme vše udělat to nám nemusíte připomínat.Pak ho přivezu domů a podívám se na fakturu,oni tam nevyměnili svíčky.Tak jim volám a ještě se naschvál divili,že se to mělo na 12 dělat.Tož tak!Nejde o to,že budu mechanikovi do něčeho kecat nebo tam pobíhat hadříkem,prostě bych to chtěl jenom vidět,že je vše tak jak má být a třeba se i něco nového přiučit...
proč ne...
ale kua ta dvanáctka zas ňa bude bolet hlava
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Ondráš psal:Já bych taky souhlasil s Kellym, ale Osiris by mě zase zjebal
...tak a mas zamknutou do sklepa i pumpicku
...woe, nejde vo vyjadreni souhlasu, tys vyjadril zkusenost s retezama a pritom jedes svuj prvni
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 18.01.2007 12:14:31 Offline |
Kelly01 psal:Já nevím
Ale když mi to dělá někdo jinej tak je to takový příjemnější...
to je jasný, tě pak nebolí ruka
doba je temná...
tomi se ptal.: mel sem rozlomenej pistni kroužek a poznali to až to bylo na vyměnu vsech valcu .pokus- omyl tvrdili že je načatej rozvodak pak ventili až po 2 tejdnech le napadlo to rozebrat pak prišli na ten kroužek ta oprava me stala 18000 a ze zacatku to stekalo jako prrrase jestli chcete prijit o prachy a cekat v sezone 1 mesic na banalni opravu tak jedte do strakonic do studia sali me uz tam do smrti neuvidi a reklamace? nulova
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Stránky: 1