Nejsi přihlášen
TT Rider 2 (tomtom)
Ahoj kluci, koupil jsem si TT Rider 2 a tak nějak počítal s tím, že mi do něj pásnou mapy z TT GO 510. Bohužel se tak neděje Co nechápu je to, že mapa z Ridera v Go maká, naopak ani hovno. Prosím zdejší technofily o objasnění
Pár údajů:
TT Rider 2, Apl. 6.580, Mapa de_at_ch v675.1430
TT Go 510, Apl. 6.522, Mapa Cen_Eur_plus_major_roadsof_WE v 660.1219
Díky moc!!!
Editoval osiris (10.01.2008 22:26:55)
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Re: TT Rider 2 (tomtom)
Ty mě řeknou ať jdu do prdele, a ať si koupim nějakou origo. Jenže já bych si celou origo klidně koupil, jenže oni to maj tak debilně rozdělený buď východ nebo západ. Komplet koupit nejde. V Praze mi kolík řek, že to dokáže takže to nějak jde.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Přemek psal:Mám v Rideru verzi 6.52 a všechny šestkový mapy fungujou
Napiš dotaz na Tomtom.com - podporu zákazníků.
Co máš za Ridera? 1 nebo 2 ???
Zdenda psal:Ahoj kluci, koupil jsem si TT Rider 2 a tak nějak počítal s tím, že mi do něj pásnou mapy z TT GO 510. Bohužel se tak neděje Co nechápu je to, že mapa z Ridera v Go maká, naopak ani hovno. Prosím zdejší technofily o objasnění
Pár údajů:
TT Rider 2, Apl. 6.580, Mapa de_at_ch v675.1430
TT Go 510, Apl. 6.522, Mapa Cen_Eur_plus_major_roadsof_WE v 660.1219
Díky moc!!!
Nevím, jestli to může být opravdu důvod, ale předloni ještě Tomtom do svých navigací používal mapy od dvou různých dodavatelů. Pokud kvůli toho mají upravený software, bude asi s kompatibilitou trochu problém.
to by nefungovala mapa z Ridera v TT GO. Naopak to nejde ani hovno. Je tam nějakej fígl, už se mi nabídl kolík kterej to za dvojku do 10 minut rozběhne
Na to mu ale sere pes, za dvojku mam originál a vůbec chci na to přijít prostě
Martin B12 (Člen) 12.01.2008 21:20:39 Offline |
takový problémy ,ještě že mi stačí rozkládací mapa
street triple picco
Stránky: 1