Nejsi přihlášen
Re: Zadní stupačky
Ja ani nevim, jake tam sou, ale tam sou bez gumy, ze ? jinak www.motobouracky.cz mrkni, ale maj tam predrazene veci, jinak zkus ČMN noviny, tak nekdy byvaj dily na bandita, mam koupene, vecer se na to podivam. Ted musim jit neco nicit do laboratore (musim se vsema poradne vyjebat)
Banditatom (Člen) 22.11.2007 16:58:51 Offline |
www.motoruzzle.cz mají je tam na 100% byl jsem tam minulý týden v uterý a ten rok tam je.
www.motobouračky.cz
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
banditatom mel urco na myslim www.motopuzzle.cz ale nevidim je tam jen drzaky stupacek. jj a modelu 96-99 sou bez gum. sehnal sem pres motorkari.cz a pres cmn
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 22.11.2007 17:36:32 Offline |
sorry za adresy ale nějak se mi třepou pacičky. Zřejmě způsobeno množstvím musíš tam zavolat oni tam taky na tom netu nemaj všechno ale davej bacha je s nima těšká řeč
Banditatom (Člen) 22.11.2007 17:52:43 Offline |
ano pane doktore slibuji že už si dám pouze dvě
Díkes za rady, abych řekl pravdu tak nepotřebuju přímo stupačky na bandita, klidně tam můžu napáchat i z jiný mašiny. Potřebuju jenom stupačky bez držáků, ty si musím vyrobit sám, když se mi mrknete do profilu tak uvidíte na co to páchám dodělávám na moji mašinku druhý sedlo a teď tam potřebuju dát ještě stupačky. Ale díky moc za typy, snad tam něco seženu za good lováky
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
Kotlas psal:Díkes za rady, abych řekl pravdu tak nepotřebuju přímo stupačky na bandita, klidně tam můžu napáchat i z jiný mašiny. Potřebuju jenom stupačky bez držáků, ty si musím vyrobit sám, když se mi mrknete do profilu tak uvidíte na co to páchám dodělávám na moji mašinku druhý sedlo a teď tam potřebuju dát ještě stupačky. Ale díky moc za typy, snad tam něco seženu za good lováky
...to je mašina po Miaow ...kupovals f Extramotu?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kulivá tomu laufu budeš muset jakejkoliv držák stupačky odsadit distančkama na tý pravý straně od motorky kulivá vejfuku,nebo si kup rovnou držáky i se stupačkama z Gsxr 600,750,1000 rok 2001-2004,ty sou prohnutý rovnou už od motorky jakože vyosený ven a tim pádem vodhaduju že by ti šla přes ten svod laufu pěkně ven,mám takový v garage,ale asi nemam po ruce foto..
Kotlas psal:to Filous:
Nevím kdo je Miaow, ale kupoval sem ho najaře od jedný mladý simpatický holky z Prahy. Myslím že sem ho tenkrát našel na motorkářích...
...tag ta mladá sympatická holka je Miaow
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
KOVAL psal:kulivá tomu laufu budeš muset jakejkoliv držák stupačky odsadit distančkama na tý pravý straně od motorky kulivá vejfuku,nebo si kup rovnou držáky i se stupačkama z Gsxr 600,750,1000 rok 2001-2004,ty sou prohnutý rovnou už od motorky jakože vyosený ven a tim pádem vodhaduju že by ti šla přes ten svod laufu pěkně ven,mám takový v garage,ale asi nemam po ruce foto..
chtěl sem tam dát napřímo ten kloubek stupačky na držák vejfuku, že by zůstala nad ním a nemusel sem ji vyosit mimo něj, a ty "origo" držáky tam vůbec nedávat...
ok,ale budeš mít ty stupačky strašně vysoko,jakože strašně pokrčený nohy bude mít ten baťoh co povezeš a bude ti šlapat na vejfuck patou navíc asi..
ale teď mně napadá že mám doma přesně co potřebuješ,spešl tuning držáky stupaček včetně těch kloubků co máš na mysli aj včetně těch stupaček,no jooo,mám určitě
KOVAL psal:ok,ale budeš mít ty stupačky strašně vysoko,jakože strašně pokrčený nohy bude mít ten baťoh co povezeš a bude ti šlapat na vejfuck patou navíc asi..
ale teď mně napadá že mám doma přesně co potřebuješ,spešl tuning držáky stupaček včetně těch kloubků co máš na mysli aj včetně těch stupaček,no jooo,mám určitě
Tak to by bylo mohl by si mi poslat fotky??? Zkouknul bych to a určitě by sme se mohli nějak domluvili. Sedlo už mám hotový, čekám jenom než mi ho potáhnou kůží. Až dopáchám stupačky tak už jenom zbejvá sehnat ten batoh co budu vozit za mnou
Banditatom (Člen) 24.11.2007 12:08:24 Offline |
když to čtu tak není co dodat a jinak jde to!
Banditatom (Člen) 24.11.2007 12:45:50 Offline |
Kotlas psal:Jo pohoda, já byl taky včera v kulturním zařízení že sem z toho zapomněl v kolik a jak sem přišel a dneska sem nějakej k nepoužití takže ta neděle vyhovuje
hej gringo jsem na tom asi uplně stejně ale já mám tu vyhodu já vím kde jsem včera byl a co jsem pil ale kuwa nevím jak jsem se ocitl u kámošky doma na zemi zalezlej ve spacáku?
to Koval:
Tak mi dneska přišly, takže brzo by ti měly dorazit prachy. Hned sem je tam zkoušel dát a je to fakt povedený, myslím že tomu budou slušet, už sem na ně vyrobil držáky, zejtra je tam navařím a bude to ok. Dneska sem si nechal namíchat i barvu, tak to pak zastříkám, poskládám a už zbejvá jenom čekat na jaro Ještě jednou děkuju za pomoc
miaaow psal:Kotlas: jsem asi trochu zaspala, ale filous ma pravdu, byl to muj banditek se mi po nem trochu styska, hod sem pak nejaky fotky, jak jsi vyresil to sedlo a zadni stupacky
Zdárek, sem moc rád že si se ozvala chtěl sem ti napsat o email, že bych ti tam naházel nějaký fotečky, ale chyběj mi ještě nějaký drobnosti na dodělání. Zima je dlouhá tak sem na něm trošku zapracoval Jinak béčko šlape jako hodinky, najezdil sem s ním letos necelejch 7 tisíc, naštěstí bez nehody a jakýkoliv poruchy jenom sem mu dopřál olej, nový svíčky a nechal seřídit. Přes zimu mě čeká ještě rozvoďáček a nový gumy a měl by bejt na sezonu připravenej
Jinak stupačky jsou už hotový, největší problém byl na namícháním barvy, je to nějaká spec. červená a každej se to bál namíchat naštěstí už je to ok. Sedlo už mám taky skoro hotový, čeká se jenom na to až ho někdo odnese k čalouníkovi a nechá ho potáhnout
Určitě ti z jara nějaký fotky pošlu, ale asi jenom na mejl, sem to dávat neumím, pročítal sem si návody jak na to, ale sem z toho pořád nějakej jalovej Jo a letos už snad uskutečníme tu vyjížďku ne??
Kotlas:
tak to je fajn, vidim, ze je v dobrych rukou, i kdyz me trochu prekvapilo, ze ses rozhodl ho prekopat - tak bacha, at se to pod tou spolujezdkyni neurve, pokud vim, je to jenom kus laminatu a ram pod tim uz konci
Pokud bys neco potreboval k te barve, zeptej se Osirise, je primo od nej, vloni mi ji michal a mel by to byt stejny odstin, co se daval na Bandita r.v. 96.
Fotky pak posli klidne na mail a tu projizdku snad spachame, ja uz mam na Aprilce az na malickosti vsechno opraveno i nalakovano
Tak cus
Zkusit se má všechno!
osiris psal:...jak říká mňauka, žádnej speciální odstín, ale origo dávanej na ten model v tom konkrétním roce ve výrobě
já nevím, vždycky když sem to přinesl do lakovny a ukázal jim to tak na to koukali jak blázni a bez čísla to prostě míchat nechtěli, červená se prej strašně špatně trefuje od oka. Nakonec mi pomohli až v lakovně ve Fordu a trefily se myslím parádně ale každopádně jestli budu někdy zase laborovat s barvou tak se tě nejdřív zeptám
miaaow:
Neboj, nic překopanýho tam není jen sem na ten podsedlovej rám přidal stupačky od Kovala, který tomu fakt slušej a do toho prostoru co byl za prvním sedlem svařil takovou záhadnou konstrukci která je pevně přidělaná taky na tu podsedlici, takže nic nesedí na tom laminátu no a na tu konstrukci mám udělaný malinkatý sedýlko, který se zase schová pod ten kryt, takže všechno vypadá jako dřív
Stránky: 1