Nejsi přihlášen
pičo vs power
tak hlavy pomazané, raďte, chci jen solidní návrhy
jakej nápis na vestu?bandit pičo nebo power?
je mi jasný, že valná většina bude pro variantu č.1, ale pochopte že to bude těžký, před rodinou, hlavně dětma nebo babkama, ne jako že bych se v tom válel doma,ale dycky se někam nachomejtnu v motorkářským.
osobně ani nevím jestli na to mámtak chci od vás rozhřešení, že nejsem zas tak úplnej tragéd
on the road
Re: pičo vs power
losmiros psal:tak hlavy pomazané, raďte, chci jen solidní návrhy
je mi jasný, že valná většina bude pro variantu č.1, ale pochopte že to bude těžký, před rodinou, hlavně dětma nebo babkama, ne jako že bych se v tom válel doma,ale dycky se někam nachomejtnu v motorkářským.
osobně ani nevím jestli na to mámtak chci od vás rozhřešení, že nejsem zas tak úplnej tragéd
Todle si panáčku mysíš vyřešit nebo obhájit. Já když jsem var. 1 dovalil poprvní dom tak si dost lidí ťukalo na kebuli, na sňůře s mokrým prádlem to muselo viset nápisem ke zdi.....atd.
A dnes už si všici zvykli.
Autobus je taky Suzuki... .
K.a.s.y.m. (Člen) 16.01.2008 08:07:08 Offline |
No tak tam moc lidí číst neumí tak by nebyla taková tragédie ne to logo i nápis je pěknej tak proč ne.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mour psal:Alice (6 let) v tom triku chtěla jít do školky
...naši kluci f tričkách i mikinách choděj do školy ...a na autě mam taky samolepu f plnym znění a na rukávu kombinézy nášifku...jen když jedem ke známejm do Prajska, "pičo" přelepuju, oni jsou takový, no hodný a citlivý, možná tím, že jsou vjeřící, prostě mám tam ty lidi rád a vim, že by to nepochopili a nechci je, jejich děti a starý rodiče zbytečně přivádět do rozpaků...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jo, je to jen o zvyku.Když jsem dorazil kdysi poprvé do knihovny, měl jsem problém nahlas odpovědět na "bandit pičo!" pozdrav-no prostě to ze mě nevylezlo, strašný rozpaky.Natož si to dát na hadry.A hele po pár letech, co se mnou provedli .
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Jo, je to jen o zvyku.Když jsem dorazil kdysi poprvé do knihovny, měl jsem problém nahlas odpovědět na "bandit pičo!" pozdrav-no prostě to ze mě nevylezlo, strašný rozpaky.Natož si to dát na hadry.A hele po pár letech, co se mnou provedli .
Tak to ti nevěřím
losmiros psal:tak hlavy pomazané, raďte, chci jen solidní návrhy
Nestyď se za to kam patříš
Sem měl tu piču nalepenou aj na motorce,když to viděl otec s matkou tak je málem jeblo,ale po vysvětlení co to znamená mě pak řek šak ty seš piča dost velká tak to tam nechjo takovej Maňas ten má na motce kundaJá budu mět spíš teď problém gde zehnat jebka pičo
Jebat motorky :-)
tak si to nech přeložit do čínštiny, budeš to mět pěkné, s obrázkama. Prostě odchyť na ulici nějakého Wonga nebo Funga, vraž mu do ruky péro a papír a vysvětli mu, co chceš...
PALOUS psal:Sem měl tu piču nalepenou aj na motorce,když to viděl otec s matkou tak je málem jeblo,ale po vysvětlení co to znamená mě pak řek šak ty seš piča dost velká tak to tam nechjo takovej Maňas ten má na motce kundaJá budu mět spíš teď problém gde zehnat jebka pičo
...ale na auto měls bobky :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:PALOUS psal:Sem měl tu piču nalepenou aj na motorce,když to viděl otec s matkou tak je málem jeblo,ale po vysvětlení co to znamená mě pak řek šak ty seš piča dost velká tak to tam nechjo takovej Maňas ten má na motce kundaJá budu mět spíš teď problém gde zehnat jebka pičo
...ale na auto měls bobky :))
vůbec nevím vo čem je řečchrchlám na monitor z rypáku mě teče jak ženichoj z vocasu a pod tím pojebaným jazykem lámu rekordy f teplotě za posledních 15 letale máš praudu dneska nebudu zatloukat
osiris psal:...buď rád že ti neteče z vocasu :))
Zahájil jsem celkem úspěšnou procedůručaj,cígo,kafe,kola,prášek a ven na vzduch a sem to srazil vo stupěňeště že není doma domácí ta by mě jich dala teď jen jesi to vydržím do rána páč potřebuju ještě min.dva dolů páč má bejt vo vejkendu motorkově a zajíždět to v garáži nejde
...jó deš na to dobře :)) když sem byl v pětadevadesátým v angole, tak při dozorování u soya mě to skolilo a místní ranhojič odněkud vyštrachal bacil žlutý zimnice, no sral sem černý hovna, ale horečka furt jak kráva, tak to jen aby tě nenapadlo se vydat stejnou štrekou ;)
ps: mám strach, že sobota prochčije :(
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1