Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » pičo vs power

losmiros (Člen)
16.01.2008 07:43:28

pičo vs power

tak hlavy pomazané, raďte, chci jen solidní návrhy bigsmile
jakej nápis na vestu?bandit pičo nebo power?

je mi jasný, že valná většina bude pro variantu č.1, ale pochopte že to bude těžký, před rodinou, hlavně dětma nebo babkama, ne jako že bych se v tom válel doma,ale dycky se někam nachomejtnu v motorkářským.
osobně ani nevím jestli na to mámidontknowtak chci od vás rozhřešení, že nejsem zas tak úplnej tragéd

on the road
Mirek D (Člen)
16.01.2008 07:51:05

Re: pičo vs power

losmiros psal:

je mi jasný, že valná většina bude pro variantu č.1, ale pochopte že to bude těžký, před rodinou, hlavně dětma nebo babkama, ne jako že bych se v tom válel doma,ale dycky se někam nachomejtnu v motorkářským.
osobně ani nevím jestli na to mámidontknowtak chci od vás rozhřešení, že nejsem zas tak úplnej tragéd

Todle si panáčku mysíš vyřešit nebo obhájit. Já když jsem var. 1 dovalil poprvní dom tak si dost lidí ťukalo na kebuli, na sňůře s mokrým prádlem to muselo viset nápisem ke zdi.....atd.
A dnes už si všici zvykli.

Autobus je taky Suzuki... .
Mour (Člen)
16.01.2008 07:54:38

Alice (6 let) v tom triku chtěla jít do školky bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
16.01.2008 08:07:08

No tak tam moc lidí číst neumí tak by nebyla taková tragédie nesmile1 to logo i nápis je pěknej tak proč ne.bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
16.01.2008 08:35:37

Mour psal:

Alice (6 let) v tom triku chtěla jít do školky bigsmile

...naši kluci f tričkách i mikinách choděj do školybigsmile ...a na autě mam taky samolepu f plnym znění a na rukávu kombinézy nášifku...jen když jedem ke známejm do Prajska, "pičo" přelepuju, oni jsou takový, no hodný a citlivý, možná tím, že jsou vjeřící, prostě mám tam ty lidi rád a vim, že by to nepochopili a nechci je, jejich děti a starý rodiče zbytečně přivádět do rozpaků...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
losmiros (Člen)
16.01.2008 10:03:29

hmmidontknowbudu přemejšlet, když v tom chodí i malé děcka, ale dík za radygood

on the road
Meloun (Člen)
16.01.2008 10:39:37

Šak je to citislovce údivu,ne?surprised
Tím pádem nic sprostýhosmokin

PURE NAKED BIKE!
Prase (Člen)
16.01.2008 10:51:56

Nemám problém tahat BANDIT PIČO kamkoliv a kdykoliv.Rodina i tchýně si zvyknou a lidi na ty seass.V bandit pičo hadrech chodím furt,no ne no jogood

Čau Prase
Americkej (Člen)
16.01.2008 11:48:03

Jo, je to jen o zvyku.Když jsem dorazil kdysi poprvé do knihovny, měl jsem problém nahlas odpovědět na "bandit pičo!" pozdrav-no prostě to ze mě nevylezlo, strašný rozpaky.Natož si to dát na hadry.A hele po pár letech, co se mnou provedli bigsmile.

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Marcus_86 (Člen)
16.01.2008 18:09:44

BANDIT FOREVER

Datel (Člen)
16.01.2008 18:25:00

Americkej psal:

Jo, je to jen o zvyku.Když jsem dorazil kdysi poprvé do knihovny, měl jsem problém nahlas odpovědět na "bandit pičo!" pozdrav-no prostě to ze mě nevylezlo, strašný rozpaky.Natož si to dát na hadry.A hele po pár letech, co se mnou provedli bigsmile.

Tak to ti nevěřím bigsmile

Datel (Člen)
16.01.2008 18:56:42

losmiros psal:

Nestyď se za to kam patříš goodbigsmile

PALOUS (Člen)
16.01.2008 19:07:21

Sem měl tu piču nalepenou aj na motorce,když to viděl otec s matkou tak je málem jeblo,ale po vysvětlení co to znamená mě pak řek šak ty seš piča dost velká tak to tam nechgoodjo takovej Maňas ten má na motce kundabigsmileJá budu mět spíš teď problém gde zehnat jebka pičohelp

Jebat motorky :-)
bery (Člen)
16.01.2008 19:14:38

nalepil sem na auto a nějakej moralista to fucksmile2strhnul

momentalně zavostalej
Pšán (Člen)
16.01.2008 19:25:13

bery psal:

nalepil sem na auto a nějakej moralista to fucksmile2strhnul

..kolekcionér,bych řek..bigsmile

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Wencl (Člen)
16.01.2008 19:49:17

tak si to nech přeložit do čínštiny, budeš to mět pěkné, s obrázkama. Prostě odchyť na ulici nějakého Wonga nebo Funga, vraž mu do ruky péro a papír a vysvětli mu, co chceš...bigsmile

osiris (Člen)
16.01.2008 21:01:30

PALOUS psal:

Sem měl tu piču nalepenou aj na motorce,když to viděl otec s matkou tak je málem jeblo,ale po vysvětlení co to znamená mě pak řek šak ty seš piča dost velká tak to tam nechgoodjo takovej Maňas ten má na motce kundabigsmileJá budu mět spíš teď problém gde zehnat jebka pičohelp

...ale na auto měls bobky :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PALOUS (Člen)
16.01.2008 22:56:12

osiris psal:
PALOUS psal:

...ale na auto měls bobky :))

vůbec nevím vo čem je řečsurprisedchrchlám na monitor z rypáku mě teče jak ženichoj z vocasu a pod tím pojebaným jazykem lámu rekordy f teplotě za posledních 15 letsmile2ale máš praudu dneska nebudu zatloukatsmile2good

osiris (Člen)
16.01.2008 23:08:08

...buď rád že ti neteče z vocasu :))

PALOUS (Člen)
16.01.2008 23:17:27

osiris psal:

...buď rád že ti neteče z vocasu :))

Zahájil jsem celkem úspěšnou procedůrugoodčaj,cígo,kafe,kola,prášek a ven na vzduch a sem to srazil vo stupěňsurprisedeště že není doma domácí ta by mě jich dala teď jen jesi to vydržím do rána páč potřebuju ještě min.dva dolů páč má bejt vo vejkendu motorkově a zajíždět to v garáži nejdehelpbadbigsmile

Dado (Člen)
16.01.2008 23:51:00

tak kompromiš Bandit 3,14ČObigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
osiris (Člen)
17.01.2008 00:00:40

...jó deš na to dobře :))  když sem byl v pětadevadesátým v angole, tak při dozorování u soya mě to skolilo a místní ranhojič odněkud vyštrachal bacil žlutý zimnice, no sral sem černý hovna, ale horečka furt jak kráva, tak to jen aby tě nenapadlo se vydat stejnou štrekou ;)

ps: mám strach, že sobota prochčije :(

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS