Nejsi přihlášen
Honda cb100R ???
http://www.motorkari.cz/index.php?show=00000004546 Tak jak ??? líbí ??? nelíbí???
Asi to není tak přehnaný jako b-king. Na streeta ujde.(můj názor)
K.a.s.y.m. (Člen) 17.01.2008 14:06:28 Offline |
Re: Honda cb100R ???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 17.01.2008 14:14:58 Offline |
ponekud zvlastni....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
vzdyt to ma nalesteny aji pneumatiky
Martin B12 (Člen) 17.01.2008 14:31:04 Offline |
jiný přední světlo a proč ne
street triple picco
Ondráš psal:Zase další ufo...
Jak další?si fspomínám když sem viděl poprvý VW golf4 to sem a dnes je to super u motorek to je taky tak to vy jenom s těma vašema mrdkama co se kroutěj furt máte něco protimoc si je nevojezděte bo je za chvilku budou vykupovat do můzea
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Ondráš psal:Zase další ufo...
Jak další?si fspomínám když sem viděl poprvý VW golf4 to sem a dnes je to super u motorek to je taky tak to vy jenom s těma vašema mrdkama co se kroutěj furt máte něco protimoc si je nevojezděte bo je za chvilku budou vykupovat do můzea
To už budu jezdit v tom Humvíku od US armády.
Jinak mě sere, že kdybych chtěl chci motorku, která alespoň trochu vypadá jako Bandit, tak musím do sekce retro.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:PALOUS psal:Ondráš psal:Zase další ufo...
To už budu jezdit v tom Humvíku od US armády.
Jinak mě sere, že kdybych chtěl chci motorku, která alespoň trochu vypadá jako Bandit, tak musím do sekce retro.
Tak jako B je gut ale musí se taky vědět kdy to prodat páč po nějaký době a najetejch kilometrech je to v hajzlu a to co s ní udělaly teď tak to byl vrchol hnusu i když třeba líp jedeprostě od roku 05 dolů to byly krásný stroje ale už je rok 08 a letí to jak kráva
inkvizitorr (Administrator) 17.01.2008 17:12:37 Offline |
je to jag vesnickej tuning pěknej street bike je stará Z1000
doba je temná...
PALOUS psal:Ondráš psal:Zase další ufo...
...pjekně ses vybarvil, jen co je pravda ...Jidáš si...takle rychle votočit ...styť se dětku!!!
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
... když to tady tak čtu a sleduju, by mě docela zajímalo jak to bude vypadat za ňákejch 10-15 let na srazu BANDIT
... kolik těch Banditů tam asi bude
... ale f klidu, se přece poznáme podle nášivek "Bandit"
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Filous psal:PALOUS psal:Ondráš psal:Zase další ufo...
...pjekně ses vybarvil, jen co je pravda ...Jidáš si...takle rychle votočit ...styť se dětku!!!
Pvomiň já měl ještě teplotu
PALOUS psal:Ondráš psal:PALOUS psal:
Jak další?si fspomínám když sem viděl poprvý VW golf4 to sem a dnes je to super u motorek to je taky tak to vy jenom s těma vašema mrdkama co se kroutěj furt máte něco protimoc si je nevojezděte bo je za chvilku budou vykupovat do můzeaTo už budu jezdit v tom Humvíku od US armády.
Jinak mě sere, že kdybych chtěl chci motorku, která alespoň trochu vypadá jako Bandit, tak musím do sekce retro.Tak jako B je gut ale musí se taky vědět kdy to prodat páč po nějaký době a najetejch kilometrech je to v hajzlu a to co s ní udělaly teď tak to byl vrchol hnusu i když třeba líp jedeprostě od roku 05 dolů to byly krásný stroje ale už je rok 08 a letí to jak kráva
Ty seš ale ošklivej vlasatej kluk
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
PALOUS psal:Ondráš psal:PALOUS psal:
Jak další?si fspomínám když sem viděl poprvý VW golf4 to sem a dnes je to super u motorek to je taky tak to vy jenom s těma vašema mrdkama co se kroutěj furt máte něco protimoc si je nevojezděte bo je za chvilku budou vykupovat do můzeaTo už budu jezdit v tom Humvíku od US armády.
Jinak mě sere, že kdybych chtěl chci motorku, která alespoň trochu vypadá jako Bandit, tak musím do sekce retro.Tak jako B je gut ale musí se taky vědět kdy to prodat páč po nějaký době a najetejch kilometrech je to v hajzlu a to co s ní udělaly teď tak to byl vrchol hnusu i když třeba líp jedeprostě od roku 05 dolů to byly krásný stroje ale už je rok 08 a letí to jak kráva
Tak je to všude.Díval jsem do jednoho katalogu moto,ale jediný stroj starého krásného designu tam byl B1250
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Banditatom (Člen) 19.01.2008 12:51:56 Offline |
hnushnus kam ten design spěje
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1