Nejsi přihlášen
...listový péra z Trabiho...
...další netradiční dotas...neválej se vám někomu listový péra s Trabiho něgde pot ponkem??? ...potřebuju zgenerálkovat káru na štyrkolku a to co tam je se snat ani pérem nazvat nedá, tagže prostě nutně potřebuju péra z týdle východoněmecký pomsty...dííííkééééééés...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2008 12:02:22 Offline |
Re: ...listový péra z Trabiho...
Filous psal:...další netradiční dotas...neválej se vám někomu listový péra s Trabiho něgde pot ponkem??? ...potřebuju zgenerálkovat káru na štyrkolku a to co tam je se snat ani pérem nazvat nedá, tagže prostě nutně potřebuju péra z týdle východoněmecký pomsty...dííííkééééééés...
měl jsi si vzpomenout o týden dřív akorát jsem jednoho sešrotoval.Už je to v kovošrotu.Jinak kdyby jsi měl cestu směrem na Benešov u Prahy tak v Soběhrdech je vrakoviště.A pak je jedno na začátku Kolína
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...další netradiční dotas...neválej se vám někomu listový péra s Trabiho něgde pot ponkem??? ...potřebuju zgenerálkovat káru na štyrkolku a to co tam je se snat ani pérem nazvat nedá, tagže prostě nutně potřebuju péra z týdle východoněmecký pomsty...dííííkééééééés...
měl jsi si vzpomenout o týden dřív akorát jsem jednoho sešrotoval.Už je to v kovošrotu.Jinak kdyby jsi měl cestu směrem na Benešov u Prahy tak v Soběhrdech je vrakoviště.A pak je jedno na začátku Kolína
...a kurva...sem debil, uš je schánim asi tři tejdny a nenapadlo mě voptat se tady...jinag čoveče, ten Kolín je zajimavej, příští tejden musim do Přelouče, tag to tam vomrknu...dík za tip
P.S. Trabant f kovošrotu??? ...to je ňáký blbost, né???
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2008 12:12:09 Offline |
Stane se no už je pryč....jo šel do šrotu,ale bez bakelitu
Jinak ten vrakač byl na výjezdu směrem na Uhlířský Janovice.Snad to tam ještě je už jsem tam delší dobu nebyl.Je u toho motokárová trať
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous u nas v PV mame u Svate anny jako reklamu trabanta, ale ten je skoro kazdej viken obracenej na střechu kolemjdoucimi rosveselenymi lidmi nema to wokna ani volant a ani kola myslim uz ale slouzi to jako dekorace pro firmu HLEĎA wymena autoskel , myslim ze by se toho aji radi zbavily vypada to tam opravdu hrozne, pera tam jiste jsou
Filous psal:P.S. Trabant f kovošrotu??? ...to je ňáký blbost, né???
tam je zeleza - to by jsi cumel woe
jardagsf byvaly mitfara tridy A3 600ccm a A7 600ccm diskfalifikovany bo mu namerili 750ccm
na stare dobre casy vzpominajici
MOTO KOZZI GRISO
tadyk to je beztak to znate http://radim.gzk.cz/trabant/video/bower1.avi
Billy psal:Filous u nas v PV mame u Svate anny jako reklamu trabanta, ale ten je skoro kazdej viken obracenej na střechu kolemjdoucimi rosveselenymi lidmi nema to wokna ani volant a ani kola myslim uz ale slouzi to jako dekorace pro firmu HLEĎA wymena autoskel , myslim ze by se toho aji radi zbavily vypada to tam opravdu hrozne, pera tam jiste jsou
...tag aš pudeš rozveselenej vokolo, tag mi je vycukni
Stránky: 1