Nejsi přihlášen
...listový péra z Trabiho...
...další netradiční dotas...neválej se vám někomu listový péra s Trabiho něgde pot ponkem??? ...potřebuju zgenerálkovat káru na štyrkolku a to co tam je se snat ani pérem nazvat nedá, tagže prostě nutně potřebuju péra z týdle východoněmecký pomsty...dííííkééééééés...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2008 12:02:22 Offline |
Re: ...listový péra z Trabiho...
Filous psal:...další netradiční dotas...neválej se vám někomu listový péra s Trabiho něgde pot ponkem??? ...potřebuju zgenerálkovat káru na štyrkolku a to co tam je se snat ani pérem nazvat nedá, tagže prostě nutně potřebuju péra z týdle východoněmecký pomsty...dííííkééééééés...
měl jsi si vzpomenout o týden dřív akorát jsem jednoho sešrotoval.Už je to v kovošrotu.Jinak kdyby jsi měl cestu směrem na Benešov u Prahy tak v Soběhrdech je vrakoviště.A pak je jedno na začátku Kolína
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...další netradiční dotas...neválej se vám někomu listový péra s Trabiho něgde pot ponkem??? ...potřebuju zgenerálkovat káru na štyrkolku a to co tam je se snat ani pérem nazvat nedá, tagže prostě nutně potřebuju péra z týdle východoněmecký pomsty...dííííkééééééés...
měl jsi si vzpomenout o týden dřív akorát jsem jednoho sešrotoval.Už je to v kovošrotu.Jinak kdyby jsi měl cestu směrem na Benešov u Prahy tak v Soběhrdech je vrakoviště.A pak je jedno na začátku Kolína
...a kurva
...sem debil, uš je schánim asi tři tejdny a nenapadlo mě voptat se tady
...jinag čoveče, ten Kolín je zajimavej, příští tejden musim do Přelouče, tag to tam vomrknu...dík za tip![]()
P.S. Trabant f kovošrotu??? ...to je ňáký blbost, né???![]()
![]()
![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2008 12:12:09 Offline |
Stane se no už je pryč....jo šel do šrotu,ale bez bakelitu![]()
Jinak ten vrakač byl na výjezdu směrem na Uhlířský Janovice.Snad to tam ještě je už jsem tam delší dobu nebyl.Je u toho motokárová trať
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous u nas v PV mame u Svate anny jako reklamu trabanta, ale ten je skoro kazdej viken obracenej na střechu kolemjdoucimi rosveselenymi lidmi
nema to wokna ani volant a ani kola myslim uz ale slouzi to jako dekorace pro firmu HLEĎA wymena autoskel , myslim ze by se toho aji radi zbavily
vypada to tam opravdu hrozne, pera tam jiste jsou ![]()
Filous psal:P.S. Trabant f kovošrotu??? ...to je ňáký blbost, né???
tam je zeleza - to by jsi cumel woe
jardagsf byvaly mitfara tridy A3 600ccm a A7 600ccm diskfalifikovany bo mu namerili 750ccm ![]()
![]()
na stare dobre casy vzpominajici ![]()
![]()
MOTO KOZZI GRISO
tadyk to je beztak to znate http://radim.gzk.cz/trabant/video/bower1.avi
Billy psal:Filous u nas v PV mame u Svate anny jako reklamu trabanta, ale ten je skoro kazdej viken obracenej na střechu kolemjdoucimi rosveselenymi lidmi
nema to wokna ani volant a ani kola myslim uz ale slouzi to jako dekorace pro firmu HLEĎA wymena autoskel , myslim ze by se toho aji radi zbavily
vypada to tam opravdu hrozne, pera tam jiste jsou
...tag aš pudeš rozveselenej vokolo, tag mi je vycukni![]()
Stránky: 1