Nejsi přihlášen
Pochod plzní a plnohodnotná odpověď
http://www.novinky.cz/clanek/131170-vid … ne-20.html
Takto plnohodnotnou odpověď jsem dlouho neviděl.
Re: Pochod plzní a plnohodnotná odpověď
to si vždy vyberou na odpovedi lidi pod parou aby měli ty nejlepši odpovedi a lidi to pěkně odsoudi že se tam sešla banda debilu veřim že tam byli i rozumny lidi, nujo media koho chleba jiš tomu pisen spivej muj nazor
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Banditatom (Člen) 19.01.2008 20:05:29 Offline |
sem se dival v tv a fachcinovalo mě co taková ovina stojí peněz
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
fifa b 12 psal:to si vždy vyberou na odpovedi lidi pod parou aby měli ty nejlepši odpovedi a lidi to pěkně odsoudi že se tam sešla banda debilu veřim že tam byli i rozumny lidi, nujo media koho chleba jiš tomu pisen spivej muj nazor
tak to ven jed, že nebyli..rozumní lidé neuznávají směr potlačující základní lidská práva a svobody..většina z nich jsou lidi s podprůměrným IQ a pokřivenou morálkou, neumějící žít ve svobodě a tíhnoucí po řádu.
Vůbec nedokážu pochopit jak českej člověk může,po tom jak bylo s čechy nakládáno a co měl s náma hitler v plánu, zvednout pravici hajlovat..jen debil...tudíž to že se tam na straně pravice,sešla banda debilů je fakt a není důvod proč by si měl někdo myslet něco jínnýho..
Když nejezdím,tak tvořím...
Prostě dementi a myslím že všichni co s těmahle dvouma sympatizujou jsou dementi - nechápu proč tyhle maníci chtějí mít nějaký sraz a proč zrovna v takovýhle datum, nahnal bych je ty zmetky do jednoho z těch vagónů v který židi jezdili do koncentráku a potom bych se jich zeptal jak se jim to líbilo - ještě před tím než bych z nich udělal mejdlo - omlouvám se ale tohle mě prostě sere - jsem byl trošku popít tak se omlouvám .....
... jojo holou prdelí ježka neumlátíš
Banditatom psal:sem se dival v tv a fachcinovalo mě co taková ovina stojí peněz
Fuck it off. Čím víc,tím líp. Kdyby jich nasadili málo a ty holé držky pak rozmlátily město,média napíšou,že ,,Policie byla zaskočena a nepřipravena''
Nejdůležitější je kvalitní ochrana.Bezpečnost především
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
bobule psal:ale co se týče názoru na naše temný spoluobčany tak s nima souhlasim
takže tu rasu vyhladit ze světa??
nastrkat je do vlaků, odvezt a zlikvidovat?
to mi něco připomíná..
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
Čoveče,u těch šmejdů xxxxxx by mě to fakt nemrzelo,myslím že by v naší společnosti nikomu nechyběli
Ale jako nechápu jak může nějakej čech hajlovat,to je jako kdybych při hokeju fandil třeba rusákům
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mr.BSE psal:jeeee, tak to byly opravdu dementi
je k smichu
skoda, ze si verejnost udela obrazek podle techto dvou výblitků
Společnost si nemusí dělat obrázek jen podle tzěch dvou.Já už ho mám dlouho a ne jen podle dvou opilců na videu,ale podle většiny z nich.nerozlišuju jestli je takovej nebo jinej jestli sympatizuje s někým od tamta´d nebo támhle.Je mi to jedno.Svůj obrázek na věc mám a to mi nikdo nevyvrátí ani pochodem ani videem.sem neutrální. A jestli mě nebo manželku napad bílej nebo černej a nebo nši rodinu,věř,že se m nikdy nerozlišoval barvu.Všechny sem je hodil do jednoho pytle.Bude se s mnou bavit slušně? Prosím.Já s ním taky.Budeš machrovat.nebo napadat? Faj,ale vždy to má následky.A nezáleží na barvě.Českej národ je už tak dost zkaženej i bez partičky opilců viz to video.
ještě že jsem to neviděl v TV, bych se asi počural smíchy, jak tomu tuti dva rozumí
je to parta debilů a kdovíčeho ještě, ale bohužel tu jsou a musíme se s tím nějak vypořádat... tedy zakazovat, potlačovat šlapat na ně
všem takovejm, který si myslí že to má hlavu a patu (jako ty dva na videu) vzkazuju
Bandit 4EVER!!!
tady máte něco k letnímu táboráku..je to můj text, kterej jsme hrávali s naší kapelou.. napsal jsem ho někdy v 16ti letech a můj pohled na věc se od té doby vůbec nezměnil..
Anti nazi
C G
Stojí na druhé straně kuklu si ta nadavá,
A F E
s policistou tajně tyka hlava jedna plešatá
C G
policista pokyvuje s náckem tiše souhlasí,
A F E
naději prostýho lidu,naději tím uhasí.
C G
R: nacizmus nevymřel, rasismus tu trvá,
A F E
Stupidita vtělila a vtělila se v hovna.
C G
Nacizti, fašouni, rasisti, plešouni,
A F E
Věční idioti, nechapavý lebkouni
Nacizmus je utopie uchylka a demence,
Známka nevědomí nižší inteligence.
Rozumové schopnosti jsou evidentně jiné,
mozek není na svém místě je uplně jinde..
R:
Jsou jich plné ulice-já-nechci se z toho podělat.
Bílá síla přetéká, je čas něco udělat.
Měli by pochopit no sami sebe chápat
Že je tu nikdo nechce,že by měli padat.
R:
R:
Skrze svuji nejistotu leci si sve deprese, ubohe chore mozky zasloužej si represe..
Se mi otvírá kudla v kapse... kdyby aspoň věděli proč tam jsou.... Když už tam jsou...
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
H.D.P.(HRUBÝ DOMÁCÍ PRODUKT)..ale nikde to nehledej, hrávali jsme jen po místních putikách..a natočili max.kazetu ze zkušebny..pak jsme se rozprchli do různých místních kapel a pokud vím,tak momentálně už na to asi všichni serou...patřili jsme mezi takový ty rumový kapely z velkejma ambicema,ale malou nadějí na uspěch(díky tomu rumu)
marcoo psal:Společnost si nemusí dělat obrázek jen podle tzěch dvou.Já už ho mám dlouho a ne jen podle dvou opilců na videu,ale podle většiny z nich.nerozlišuju jestli je takovej nebo jinej jestli sympatizuje s někým od tamta´d nebo támhle.Je mi to jedno.Svůj obrázek na věc mám a to mi nikdo nevyvrátí ani pochodem ani videem.sem neutrální. A jestli mě nebo manželku napad bílej nebo černej a nebo nši rodinu,věř,že se m nikdy nerozlišoval barvu.Všechny sem je hodil do jednoho pytle.Bude se s mnou bavit slušně? Prosím.Já s ním taky.Budeš machrovat.nebo napadat? Faj,ale vždy to má následky.A nezáleží na barvě.Českej národ je už tak dost zkaženej i bez partičky opilců viz to video.
Ja ti ten nazor neberu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
marcoo psal:
kliid
co me fakujes, neznas vyznam smajliku?
mam par znamejch v kapelach(stejne neznate) jako Skoda 120, Uznane osivo,apod... coz uz podle nazvu neni WP rokenrol
a vubec, proc by se nejak ospravedlnoval
vychladni mopeda, kemo
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Kua Šílenej tady z toho bude vidět rudě až si to přečte
naahodou, bys videl jak sme pekne vyrvavali ANTIFA
akorat za tim bylo tusim jeste HAHAHA
to sou jen smajlíci
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
bečka psal:
to sou jen smajlíci
ja vim no..
hele i kdybych nemel rad antifu (jakoze nemam rad zadny tydle "radikalni","extremisticky" spolky) tak co jako?
Nekdo nema rad, hondu, nekdo peugeota, nekdo zase koprovku a nekdo antifu
Nemam je rad ne proto, jakej maj nazor (svobodna zeme,at si rika kdo chce co chce) ale pro to, co delaj vsude za bordel, za barakem par kilaku je taky takova skupinka afaku... krabicovy vino, stene vlcaka a delaj jen ostudu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:bečka psal:
to sou jen smajlícija vim no..
hele i kdybych nemel rad antifu (jakoze nemam rad zadny tydle "radikalni","extremisticky" spolky) tak co jako?
Nemam je rad ne proto, jakej maj nazor (svobodna zeme,at si rika kdo chce co chce) ale pro to, co delaj vsude za bordel, za barakem par kilaku je taky takova skupinka afaku... krabicovy vino, stene vlcaka a delaj jen ostudu
antifa je antifa,punkáči se svým stylem života jsou punkáči a neznemená, že se tyhle vyznání nemůžou prolínat,spíše naopak,ale v antifě nejsou jen punkáči,ale například 60ti letí advokáti,jenž težko najdeš pít za barákem krabici...ale fuckovat antifu může jen fašista..protože zkrátka zkratka antifa znamená antifašismus.tudíš mr. BSE ty jsi fašista či simpatizuješ s tímto hnutím??
ydom psal:mr.BSE psal:bečka psal:
to sou jen smajlícija vim no..
Nemam je rad ne proto, jakej maj nazor (svobodna zeme,at si rika kdo chce co chce) ale pro to, co delaj vsude za bordel, za barakem par kilaku je taky takova skupinka afaku... krabicovy vino, stene vlcaka a delaj jen ostuduantifa je antifa,punkáči se svým stylem života jsou punkáči a neznemená, že se tyhle vyznání nemůžou prolínat,spíše naopak,ale v antifě nejsou jen punkáči,ale například 60ti letí advokáti,jenž težko najdeš pít za barákem krabici...ale fuckovat antifu může jen fašista..protože zkrátka zkratka antifa znamená antifašismus.tudíš mr. BSE ty jsi fašista či simpatizuješ s tímto hnutím??
už moje babka říkala že potrefená husa se vždycky ozve.Tak si přečti a sečti příspěvky,kdo jich má nejvíc.
ydom psal:tudíš mr. BSE ty jsi fašista či simpatizuješ s tímto hnutím??
ano, doznavam se, na leve pulce prdele mam 14 a na druhe mam 88, holim se na strejdu ádíka, pravy rameno mam uz namozeny z permanentniho hajlovani a plyn na motce mam nalevo,bohuzel brzdim jen zadkem
Kdyz napisu KSCM - HAHAHA tak sem jasnej ODSak?
nenech se vysmat
Second Class Citizen
1130 Café Racer
jo este sem zapomnel, dam si bily kola na bandasku abych mel švarc vajs rot (nevim jak se to pise nemecky) ...
boze to je fakt demence...
Uvedomte si, ze se nezastavam NO,ani jinejch lidi. Jen pisu, ze (ze svy zkusenosti) nemam rad antifaky.
Howgh, koncim diskuzi,abych nemel moc prispevku a tudiz abych nebyl pravoplatne oznacen za fasistu,nacistu, nebo ja nevim jeste jakyho -istu:sick:
Second Class Citizen
1130 Café Racer
antifě se může vysmát pouze fašista....tečka..komunistům i lidovec..
pro tvý info:V Česku byla AFA(antifašistická akce) založena v roce 1996. Česká AFA se zabývá propagačními, informačními a praktickými formami boje se všemi autoritářskými ideologiemi a skupinami usilujícími o jakékoli formy útlaku, v první řadě s neonacismem a ultrapravicí,aktivně se podílí na boji proti fašismu, nacismu a bolševismu....jestli nevíš o čem mluvíš,tak se na to vyser a nemluv..
ydom psal:antifě se může vysmát pouze fašista....tečka..komunistům i lidovec..
pro tvý info:V Česku byla AFA(antifašistická akce) založena v roce 1996. Česká AFA se zabývá propagačními, informačními a praktickými formami boje se všemi autoritářskými ideologiemi a skupinami usilujícími o jakékoli formy útlaku, v první řadě s neonacismem a ultrapravicí,aktivně se podílí na boji proti fašismu, nacismu a bolševismu....jestli nevíš o čem mluvíš,tak se na to vyser a nemluv..
ja mluvim o tom,jaky potkavam antifaky u nas. Za to jakou ma antifa vyzitku ja nemuzu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
škardík psal:Zakázat je a střílet je. Každej kdo se přidá k těmhle kktům a nedejbože někde zvedne ruku, nemůže mít v hlavě nic jinýho než hovno..
jak rikas skardo, ja souhlasim
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun psal:Oni vás ty roupy přejdou
... ony?
...sorry (stydícísesmajlík-pořádještěneviditelnej) nedalo mi to u psavce znechucenýho przněním češtiny (aještějedenstydícísesmajlík)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Meloun psal:Oni vás ty roupy přejdou
... ony?
...sorry (stydícísesmajlík-pořádještěneviditelnej) nedalo mi to u psavce znechucenýho przněním češtiny (aještějedenstydícísesmajlík)
Kdybys moje příspěvky čet pozorně,tak víš,že foneticky a hovorově píšu často...
Dodržuji pouze i/y a pokud možno,tak i čárky..ostatní mi je tak nějak buřt..
A to,že se slovo roupi píše s měkkým i, mě přijde esteticky divný...
Proto roupY-páč to je pak tvrdej průjem!
Tady to stejně nikdo neocení, když se člověk prezentuje slušně
To uš je lepsi psat jak taa visrat se na cestinu amýt svatej klit
PURE NAKED BIKE!
...jen tě trápím to že s krátkým měkkým jsou hnusný máš recht, ale i s tvrdým můžou bejt, každopádně jsou svinstvo ať tak nebo tak
...a taky ony/oni
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Meloun psal:Web?
Co bych s tím dělal??
Dá se to namontovat snad na motorku?
no jasne
<?php
if (engine==on) {
echo "Meloun jedeee";
} else {
echo "Meloun chlastaaa";