Nejsi přihlášen
cestovatel (Člen) 22.01.2008 13:10:11 Offline |
zapalovacie sviecky na Bandita 1200
Zdravim odbornici.Chcem sa poradit,ake sviecky mam dat do Bandita 1200?Mam jeden tip a chcem si overit,ci mozu byt NGK JR 9B,alebo ma niekdo lepsie na mysli?A ked som uz pri tych svieckach,poradte z praxe,aky olej je najvhodnejsi,myslim motorovy.Na jar vymienam komplet vsetko,olej,filter,sviecky a rozmyslam aj nad brzdovou kvapalinou.
Radsej sulozit s hrbatou,ako pracovat s lopatou.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2008 13:17:15 Offline |
Re: zapalovacie sviecky na Bandita 1200
cestovatel psal:Zdravim odbornici.Chcem sa poradit,ake sviecky mam dat do Bandita 1200?Mam jeden tip a chcem si overit,ci mozu byt NGK JR 9B,alebo ma niekdo lepsie na mysli?A ked som uz pri tych svieckach,poradte z praxe,aky olej je najvhodnejsi,myslim motorovy.Na jar vymienam komplet vsetko,olej,filter,sviecky a rozmyslam aj nad brzdovou kvapalinou.
Olej je vyzkoušenej 10W-40 buď Motul a nebo Castrol ale ted nevím jakej přesně.Svíčky dle manuálu a kapalinu dle specifikace co je na nádržce přední brzdy myslím,že DOT4
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
cestovatel (Člen) 22.01.2008 14:34:01 Offline |
Dakujem za rady,ja nemam manual,lebo motorku som doviezol z Talianska a na vasu stranku nechodim moc casto,aj som hladal archiv,ale je tam strasne vela stran,ale dik staci mi aj to,co ste mi odpisali.
Radsej sulozit s hrbatou,ako pracovat s lopatou.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2008 14:43:21 Offline |
cestovatel psal:Dakujem za rady,ja nemam manual,lebo motorku som doviezol z Talianska a na vasu stranku nechodim moc casto,aj som hladal archiv,ale je tam strasne vela stran,ale dik staci mi aj to,co ste mi odpisali.
Manuáli jak uživatelský tak dílenský jsou v "Download sekci"na hlavní straně... stači jen stáhnout
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Marcus_86 psal:ja slysel, ze tyhle sou taky celkem OK
http://marcus86.rajce.idnes.cz/VUT-band … lue_1_.jpg
marcus,ty jsi ocas
když to jede,je to OK
né asi
zdenek 1 psal:Marcus_86 psal:ja slysel, ze tyhle sou taky celkem OK
http://marcus86.rajce.idnes.cz/VUT-band … lue_1_.jpgmarcus,ty jsi ocas
Stránky: 1