Nejsi přihlášen
hory
Zdravim všchny!! Měl bych takovej dotaz na vas co bydlej nekde na horach v Krkonoscih! Prosim vas jak to tam vypada se snehem da se tam tam pekne zalyzovat?? Myslim terba Jansky nebo Pec!! Nerad bych se tam tahnoul 200 km a pak byl nastvanej ze lyzovani stalo za !! Predem diky za info!!
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2008 11:26:40 Offline |
Re: hory
Nosorozec psal:Zdravim všchny!! Měl bych takovej dotaz na vas co bydlej nekde na horach v Krkonoscih! Prosim vas jak to tam vypada se snehem da se tam tam pekne zalyzovat?? Myslim terba Jansky nebo Pec!! Nerad bych se tam tahnoul 200 km a pak byl nastvanej ze lyzovani stalo za !! Predem diky za info!!
www.holidayinfo.cz jsou tam web kamery tak se podívej sám
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Nosorozec psal:Zdravim všchny!! Měl bych takovej dotaz na vas co bydlej nekde na horach v Krkonoscih! Prosim vas jak to tam vypada se snehem da se tam tam pekne zalyzovat?? Myslim terba Jansky nebo Pec!! Nerad bych se tam tahnoul 200 km a pak byl nastvanej ze lyzovani stalo za !! Predem diky za info!!
Nic moc jak pise Osi dost prsi a snih je mokrej a tezkej takze lyzovani neni nic moc .. byt tebou tak bych pockala treba to za tyden nebo za 14dni bude lepsi
osiris psal:Myšák psal:shih leze dolu
...ty woe, já tě musím vopravit že sníh leze dolu (s jiným smajlem)
Filous psal:Myšák psal:shih leze dolu
...no uš aby byl f uplně
No dokud je snih a da se lyzovat tak mi zima nevadi.... ale todlecto letosni ani zima ani rak je
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:osiris psal:Myšák psal:shih leze dolu
Filous psal:Myšák psal:shih leze dolu
...no uš aby byl f uplně
No dokud je snih a da se lyzovat tak mi zima nevadi.... ale todlecto letosni ani zima ani rak je
...mě uš to lyžování ňák moc ani nebaví ...vlastní děti mi ujedou, Inkvizitorr mi ujede, Vorel mi řekne že stylem jakym voslňuju přihlížející se jezdilo za komančů, no prostě hnus ...bólej mě kolena, stehna, kotníky ...ale čim sem starší, tym víc mi chutná na horách grog a vostatní chlast, to je trošku pozitivní
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Myšák psal:osiris psal:Myšák psal:shih leze dolu
Filous psal:
...no uš aby byl f uplněNo dokud je snih a da se lyzovat tak mi zima nevadi.... ale todlecto letosni ani zima ani rak je
...mě uš to lyžování ňák moc ani nebaví ...vlastní děti mi ujedou, Inkvizitorr mi ujede, Vorel mi řekne že stylem jakym voslňuju přihlížející se jezdilo za komančů, no prostě hnus ...bólej mě kolena, stehna, kotníky ...ale čim sem starší, tym víc mi chutná na horách grog a vostatní chlast, to je trošku pozitivní
To ma taky svoje kouzlo...naposled sem ztratil permici a taky sem celej den musel cekat dole u kiosku
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Banditatom (Člen) 23.01.2008 19:07:57 Offline |
Filous psal:Myšák psal:osiris psal:Myšák psal:shih leze dolu
Filous psal:
...no uš aby byl f uplněNo dokud je snih a da se lyzovat tak mi zima nevadi.... ale todlecto letosni ani zima ani rak je
Buď v klidu to jsi jeste neviděl lyžovat mě představ si lachtana na lyžích jak se snaží sjíždět sjezdovku pro mrňata a malem si při tom zláme vaz!!! jo tak to sem já no. No a když už na tu sjezdovku musim tak si veme sáňky flašku slifovice a to je teprve ta pravá čurina
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 07:43:15 Offline |
Nejste náhodou někdo z oblasti Velkýho Javoru?V sobotu jedu sem http://www.arber.de/ tak na co se mám připravit
K.a.s.y.m. psal:Nejste náhodou někdo z oblasti Velkýho Javoru?V sobotu jedu sem http://www.arber.de/ tak na co se mám připravit
Na Javoru jsem byl naposledy cca 4.1.08, takže nevím, jak je to aktuálně se sněhem, ale jinak je to paráda. Při parkování se snaž dojet pokud možno co nejdál pod ty sedačkovky, jinak se projdeš (teda pokud nebudeš chtít jezdit na té cvičné louce hned na kraji).
Ceny se někomu můžou zdát vyšší, ale stojí to za to
Bandit rulezz!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 08:27:12 Offline |
vOjTaB6 psal:K.a.s.y.m. psal:Nejste náhodou někdo z oblasti Velkýho Javoru?V sobotu jedu sem http://www.arber.de/ tak na co se mám připravit
Na Javoru jsem byl naposledy cca 4.1.08, takže nevím, jak je to aktuálně se sněhem, ale jinak je to paráda. Při parkování se snaž dojet pokud možno co nejdál pod ty sedačkovky, jinak se projdeš (teda pokud nebudeš chtít jezdit na té cvičné louce hned na kraji).
Ceny se někomu můžou zdát vyšší, ale stojí to za to
No nevím 24 E mi zase nepřijed tak moc když vezmu kolik toho tam je na ježdění.A jedeme tam busem tak uvidíme kde nás vysadí.
Stránky: 1