Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » hory

Nosorozec (Člen)
22.01.2008 11:25:13

hory

Zdravim všchny!! Měl bych takovej dotaz na vas co bydlej nekde na horach v Krkonoscih! Prosim vas jak to tam vypada se snehem da se tam tam pekne zalyzovat?? Myslim terba Jansky nebo Pec!! Nerad bych se tam tahnoul 200 km a pak byl nastvanej ze lyzovani stalo za pussy!! Predem diky za info!!

..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
K.a.s.y.m. (Člen)
22.01.2008 11:26:40

Re: hory

Nosorozec psal:

Zdravim všchny!! Měl bych takovej dotaz na vas co bydlej nekde na horach v Krkonoscih! Prosim vas jak to tam vypada se snehem da se tam tam pekne zalyzovat?? Myslim terba Jansky nebo Pec!! Nerad bych se tam tahnoul 200 km a pak byl nastvanej ze lyzovani stalo za pussy!! Predem diky za info!!

www.holidayinfo.cz jsou tam web kamery tak se podívej sámsmile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser (Administrator)
22.01.2008 11:27:32

pred tydnem sme byli ve Velke Upe a bylo to tam celkem fajn ... chlastu maji dost a verej taky dobregoodgoodgood(myslim, ze to za tech 200km stoji)bigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ondráš (Člen)
22.01.2008 12:23:51

Loser psal:

pred tydnem sme byli ve Velke Upe a bylo to tam celkem fajn ... chlastu maji dost a verej taky dobregoodgoodgood(myslim, ze to za tech 200km stoji)bigsmile

Zvláště ta kapustníca... To byla fakt mňamka.good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris (Člen)
22.01.2008 12:48:03

...pozor, ale furt chčije

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Myšák (Člen)
22.01.2008 18:14:24

shih leze dolu bad

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
marcoo (Člen)
22.01.2008 18:27:38

dnes nová nadílka.trutnov smíšenej déšť a od svobody nad úpou směr Jánský a  pec sněžení,takže nahoře něco je.Černá hora lyžuje a v peci určitě sněhu taky dost

sharis (Člen)
22.01.2008 18:34:24

Nosorozec psal:

Nic moc jak pise Osi dost prsi a snih je mokrej a tezkej takze lyzovani neni nic moc .. byt tebou tak bych pockala treba to za tyden nebo za 14dni bude lepsi good

osiris (Člen)
22.01.2008 18:38:14

Myšák psal:

shih leze dolu bad

...ty woe, já tě musím vopravit bigsmile že sníh leze dolu (s jiným smajlem) good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
23.01.2008 07:53:16

Myšák psal:

shih leze dolu bad

...no uš aby byl f pussy uplněsick

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Nosorozec (Člen)
23.01.2008 12:59:17

tak ja nevim ted koukam na net a vypada to k necemu tak to asi risknu maximalne budu pekne na.....good jinak dik za infa

..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
misi (Člen)
23.01.2008 13:49:38

Nosorozec psal:

tak ja nevim ted koukam na net a vypada to k necemu tak to asi risknu maximalne budu pekne na.....good jinak dik za infa

Pěkná barva bigsmile

Blu one.... old one
Myšák (Člen)
23.01.2008 14:30:16

osiris psal:
Myšák psal:

shih leze dolu bad

...ty woe, já tě musím vopravit bigsmile že sníh leze dolu (s jiným smajlem) good

Filous psal:
Myšák psal:

shih leze dolu bad

No dokud je snih a da se lyzovat tak mi zima nevadi.... ale todlecto letosni ani zima ani rak je bad

Filous (Člen)
23.01.2008 15:18:50

Myšák psal:
osiris psal:
Myšák psal:

shih leze dolu bad

Filous psal:
Myšák psal:

shih leze dolu bad

No dokud je snih a da se lyzovat tak mi zima nevadi.... ale todlecto letosni ani zima ani rak je bad

...mě uš to lyžování ňák moc ani nebavísmile2 ...vlastní děti mi ujedou, Inkvizitorr mi ujede, Vorel mi řekne že stylem jakym voslňuju přihlížející se jezdilo za komančů, no prostě hnussmile2 ...bólej mě kolena, stehna, kotníkysmile2 ...ale čim sem starší, tym víc mi chutná na horách grog a vostatní chlast, to je trošku pozitivnísmile1

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
bery (Člen)
23.01.2008 16:32:59

filous jooooo to je trefně řečeno, to známbigsmilebigsmilebigsmile
a ještě si ze mě děti dělaj prdelredface

momentalně zavostalej
Myšák (Člen)
23.01.2008 18:56:07

Filous psal:
Myšák psal:
osiris psal:
Myšák psal:

shih leze dolu bad

Filous psal:

...mě uš to lyžování ňák moc ani nebavísmile2 ...vlastní děti mi ujedou, Inkvizitorr mi ujede, Vorel mi řekne že stylem jakym voslňuju přihlížející se jezdilo za komančů, no prostě hnussmile2 ...bólej mě kolena, stehna, kotníkysmile2 ...ale čim sem starší, tym víc mi chutná na horách grog a vostatní chlast, to je trošku pozitivnísmile1

To ma taky svoje kouzlo...naposled sem ztratil permici a taky sem celej den musel cekat dole u kiosku redface

Banditatom (Člen)
23.01.2008 19:07:57

Filous psal:
Myšák psal:
osiris psal:
Myšák psal:

shih leze dolu bad

Filous psal:

Buď v klidu to jsi jeste neviděl lyžovat měbigsmile představ si lachtana na lyžích jak se snaží sjíždět sjezdovku pro mrňata a malem si při tom zláme vaz!!! jo tak to sem já nobigsmile. No a když už na tu sjezdovku musim tak si veme sáňky flašku slifovice a to je teprve ta pravá čurinabigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
MirekB6 (Nový člen)
23.01.2008 21:22:40

byl jsem o víkendu v Peci p. S. Celou dobu pršelo. Pár lidí lyžovalo ale byl to hnus.

K.a.s.y.m. (Člen)
24.01.2008 07:43:15

Nejste náhodou někdo z oblasti Velkýho Javoru?V sobotu jedu sem http://www.arber.de/ tak na co se mám připravitsmile1smile1

vOjTaB6 (Člen)
24.01.2008 08:14:10

K.a.s.y.m. psal:

Nejste náhodou někdo z oblasti Velkýho Javoru?V sobotu jedu sem http://www.arber.de/ tak na co se mám připravitsmile1smile1

Na Javoru jsem byl naposledy cca 4.1.08, takže nevím, jak je to aktuálně se sněhem, ale jinak je to paráda. Při parkování se snaž dojet pokud možno co nejdál pod ty sedačkovky, jinak se projdeš (teda pokud nebudeš chtít jezdit na té cvičné louce hned na kraji).
Ceny se někomu můžou zdát vyšší, ale stojí to za togood

Bandit rulezz!!!
K.a.s.y.m. (Člen)
24.01.2008 08:27:12

vOjTaB6 psal:
K.a.s.y.m. psal:

Na Javoru jsem byl naposledy cca 4.1.08, takže nevím, jak je to aktuálně se sněhem, ale jinak je to paráda. Při parkování se snaž dojet pokud možno co nejdál pod ty sedačkovky, jinak se projdeš (teda pokud nebudeš chtít jezdit na té cvičné louce hned na kraji).
Ceny se někomu můžou zdát vyšší, ale stojí to za togood

No nevím 24 E mi zase nepřijed tak moc když vezmu kolik toho tam je na ježdění.A jedeme tam busem tak uvidíme kde nás vysadí.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS