Nejsi přihlášen
...konec naivitě ;)
...dokud pro společnost bude motorka nevšední stroj, za kterou se veřejnost ohlédne, budou i novináři o exotických motorkářích psát senzační články; procitnutí: před tím neutečete :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 23.01.2008 19:58:12 Offline |
Re: ...konec naivitě ;)
osiris psal:...dokud pro společnost bude motorka nevšední stroj, za kterou se veřejnost ohlédne, budou i novináři o exotických motorkářích psát senzační články; procitnutí: před tím neutečete :))
...to máš ze svý hlavy nebo ti to někdo poradil?...v tom případě jsem rád exot
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 23.01.2008 20:22:23 Offline |
osiris psal:...teďs mě urazil :))
....čím,že to máš ze svý hlavy? tak to se omlouvám
Martin B12 (Člen) 23.01.2008 20:58:23 Offline |
máš pravdu je to tady samej exot
street triple picco
K.a.s.y.m. (Člen) 23.01.2008 20:58:49 Offline |
...ale máš pravdu takhle tady lidi na motorkáře pořád koukají.Prej nám do průměru evropy chybí ještě asi 40% toho co už tu jezdí....nebo spíš je registrovanejch.
...až lidem motorky zevšední, i novináři nebudou psát pak už pouze šedý a nezajímavý články o obyčejných motorkářích - kdo by to četl? koho by to zajímalo? půjdou opět po tom co je v kursu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...dokud pro společnost bude motorka nevšední stroj, za kterou se veřejnost ohlédne, budou i novináři o exotických motorkářích psát senzační články; procitnutí: před tím neutečete :))
A dokud budete na tyhle články fundovaně a rozčileně reagovat, budete dělat přesně to, co novináři chtějí a proč to vlastně píšou a točí.
A kurva...
Progear 650 (Člen) 23.01.2008 21:22:13 Offline |
samej exot??? kde?
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 23.01.2008 21:28:05 Offline |
ty woe, ekonomie, do toho tedka tak nejak fušuju, ale takhle daleko sem ještě nedošel
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 24.01.2008 10:32:29 Offline |
Filous psal:...a teť si vem, co by psali, dyby přijeli na ňákej pičo sras
já bych ty italy hned ze začátku vožral
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...a teť si vem, co by psali, dyby přijeli na ňákej pičo sras
já bych ty italy hned ze začátku vožral
...sem si fspoměl, dyš sme eště ve starý Váze ďáli první ISO audit a měli sme den přet nim válečnou poradu, jag na ně...přesně todle řek šéf:" no co, se z nich neposerem, voni přijedou uš dneska, já je vemu na tenis, vy je večír vožerete a voni budou zejtra tag spitomělí, že nebudou vjedět kerá bije, budou to chtít mít rychle za sebou, já myslim, že to klapne" ...a klaplo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 24.01.2008 10:44:56 Offline |
filous: no dyk, mezinárodní vožraleckou řečí se dycky domluvíš a jestli to končilo jako mejdánky v nový váze, tak se nedivim, že druhej den byli rádi, že pojedou do
doba je temná...
inkvizitorr psal:filous: no dyk, mezinárodní vožraleckou řečí se dycky domluvíš a jestli to končilo jako mejdánky v nový váze, tak se nedivim, že druhej den byli rádi, že pojedou do
...chlapče, mejdánky v nový Váze sou slabej vodvárek toho, co se dělo přet cca 8-10 lety...se divim, že se mě pani f tom vobdobí nezřekla ...dyš to hodnotim spjetně, tag bych sám sebe kop do
Filous psal:inkvizitorr psal:filous: no dyk, mezinárodní vožraleckou řečí se dycky domluvíš a jestli to končilo jako mejdánky v nový váze, tak se nedivim, že druhej den byli rádi, že pojedou do
...chlapče, mejdánky v nový Váze sou slabej vodvárek toho, co se dělo přet cca 8-10 lety...se divim, že se mě pani f tom vobdobí nezřekla ...dyš to hodnotim spjetně, tag bych sám sebe kop do
Dědečku, dědečku, vyprávěj prosím...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Filous psal:inkvizitorr psal:filous: no dyk, mezinárodní vožraleckou řečí se dycky domluvíš a jestli to končilo jako mejdánky v nový váze, tak se nedivim, že druhej den byli rádi, že pojedou do
Dědečku, dědečku, vyprávěj prosím...
...tydle historky se budou moc zveřejňovat nejdříf po 20 letech, aš to bude promlčený ...na starý kolena tu kníšku vydam a budu v baliku
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 12:16:34 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:Filous psal:
...chlapče, mejdánky v nový Váze sou slabej vodvárek toho, co se dělo přet cca 8-10 lety...se divim, že se mě pani f tom vobdobí nezřekla ...dyš to hodnotim spjetně, tag bych sám sebe kop doDědečku, dědečku, vyprávěj prosím...
...tydle historky se budou moc zveřejňovat nejdříf po 20 letech, aš to bude promlčený ...na starý kolena tu kníšku vydam a budu v baliku
....ale prd stejně kecáš.skončili jste s jednou skleničkou vaječnáku tady děláš fráju,protože ti to nikdo nepotvrdí .....sorry já musel
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Ondráš psal:
Dědečku, dědečku, vyprávěj prosím......tydle historky se budou moc zveřejňovat nejdříf po 20 letech, aš to bude promlčený ...na starý kolena tu kníšku vydam a budu v baliku
....ale prd stejně kecáš.skončili jste s jednou skleničkou vaječnáku tady děláš fráju,protože ti to nikdo nepotvrdí .....sorry já musel
...a tag to bylo, tag to je
Stránky: 1