Nejsi přihlášen
Nemusí se to všem líbit, ale já s tím souhlasím...
Něco z mého soudku, dnes mi kolega líčil trestní případ v rámci kterého "motorkář" cca 21 let na nějaké 750-ce někde od N.Jičína :
- nezvládl zatáčku a havaroval,
- vezl spolujezdkyni,která přišla o nohu a je nyní trvale
invalidní ,
- v krvi měl v době nehody přes 2 promile alkoholu ,
- řídil bez řidičáku, který mu byl odňat pro předchozí jízdu
v podnapilém stavu ,
- motocykl měl přelepenou RZ a nebyl zákonně pojištěn ,
- u soudu první instance "dostal" trest odnětí svobody v
trvání 1 roku s podmíněným odkladem na 3 roky a zákaz
řízení motorových vozidel na 3 roky ,
- k odvolání státního zástupce v neprospěch motorkáře mu
dnes Krajský soud v Ostravě jako soud odvolací napařil 2
roky natvrdo a 6 let zákazu řízení
Jak říkám, nemusí se to všem líbit, ale já s tím druhým rozsudkem plně souhlasím!!!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Re: Nemusí se to všem líbit, ale já s tím souhlasím...
...určitě souhlas...dyš se na mašinu posadí nalitej a navíc za sebe posadí buchtu, tag je to debil...navíc ty vokolnosti svjedčej vo tom, že je to nepoučitelnej debil...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 14:46:02 Offline |
Tak s tímhle souhlas.motorka nebo aute je zbraň.Když mě chytnou bez zbrojáku a s bouchačkou bez papírů tak dopadnu taky takhle.Takže dávám
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Souhlas....alkohol za volant či řidítka nepatří...
a papíry mají své opodstatnění....
MAGOR na n-tou...škoda že to odnesl nevinný člověk....
A navíc asi ani holka nic od pojišťovny nedostane když nebylo uzavřeno povinné a neměl papíry....
A vymáhat to z viníka ??????
k tomu neni co dodat
mam za to že dostal málo. sedět to né, to by sme ho zbytečně platily. ještě bych mu debilovi přidal, ale nějakej aternativní trest.
jo a ta holka je taky kráva když si za něj sedla. sice je už taky potrestaná ale...
momentalně zavostalej
Jéžiš to je zase kydů...no pičus to je, o tom žádná.Že ho osolili natvrdo se mi zdá košer, vzhledem k tomu výčtu.Ale ta holka co si za něj sedla sama, nevěděla, že je nalitej?Vy děláte jako by byla bezmocnej balík slámy.Jo, zaplatila kurevsky draze, ale život nebejvá úplně fér.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
inkvizitorr (Administrator) 24.01.2008 14:58:06 Offline |
tak bych mu eště k tý noze uříz ucho a bylo by
doba je temná...
Takhle kdyby se mi "povedlo" někoho zmrzačit-zvlášť nějakou holku,tak to asi psychicky neunesu a vodprásk bych se sám,jakmile by to bylo technicky uskutečnitelný
Nemoh bych asi žít s pocitem,že je kvůli mě někdo mrzák a má dejme tomu zkaženej celej život
To fakt nevim,jestli bych se svou narušenou psychikou ustál..
Řekne se: Je to slepice,určitě věděla,co je to za čuráka(pardon) a neměla na to lízt...nojo..jenže ženský v tomhle postrádaj absolutně pud sebezáchovy!
Nikdá bych už za nikoho nesed!!Nevěřim nikomu!
Nechápu tyhle mladý krávy,co to dělaj!
Maj tu prdel přece i od jiných věcí,než na ní dřepět na motorce,no néé??
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 15:35:29 Offline |
Kelly01 psal:Já s tím rozsudkem taky souhlasím..
S čím ale nesouhlasím je můj rozsudek
Furt to tu okecáváš...Na jak dlouho jsi bez not?????
K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:Já s tím rozsudkem taky souhlasím..
S čím ale nesouhlasím je můj rozsudekFurt to tu okecáváš...Na jak dlouho jsi bez not?????
...je už starej, má strach že se jich nedožije
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mour psal:...kolikpak asi můžeme mít promile, když na srazu do 4 kalíme a pak cca v 10-11 dopol. jedem ....jinak samože kokot ....a ještě se debil odvolal
...dík, už nic nemusím psát
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kelly musíš se pochlubit aby jsme tě mohli politovat....já osobně vím co se stalo, ale nevím jak to dopadlo na úřadech (teda výsledek lze vydedukovat z narážek)
Ale pochlub se jak s tebou zametli a proč nepomohl právník?????
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 15:43:29 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:Já s tím rozsudkem taky souhlasím..
S čím ale nesouhlasím je můj rozsudekFurt to tu okecáváš...Na jak dlouho jsi bez not?????
...je už starej, má strach že se jich nedožije
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 15:49:16 Offline |
Kelly01 psal:Za rychlost to mám na 1/2 roku..
křápanec ještě není dořešenej
tak to za 3 měsíce na odvolání jezdíš to jde.křapec dopadne v lepším případě pokutou
Mour psal:...kolikpak asi můžeme mít promile, když na srazu do 4 kalíme a pak cca v 10-11 dopol. jedem ....jinak samože kokot ....a ještě se debil odvolal
jestli sem dobře pochopil tak se odvolal stát. zástupce
momentalně zavostalej
osiris psal:Mour psal:...kolikpak asi můžeme mít promile, když na srazu do 4 kalíme a pak cca v 10-11 dopol. jedem ....jinak samože kokot ....a ještě se debil odvolal
Jeste ze mne se to netyka ja bych nenadejchal vubec nic ani kdyz bych rano vyjel v 6 hod. ))
A k rosudku.... podle mne i ten druhej je malo !!!
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
osiris psal:Mour psal:...kolikpak asi můžeme mít promile, když na srazu do 4 kalíme a pak cca v 10-11 dopol. jedem ....jinak samože kokot ....a ještě se debil odvolal
ano, nikdo neni svatej. nulaceláprd v krvy asi jooo
tím nechci říct že chlastám (dokonce sem si koupil alkoholtestr)
ale ten výčet vedle toho!!!!! to je hlavní problém
momentalně zavostalej
Tak s tím chlastem poránu je to vošemetný,taky bych asi kolikrát po pitce něco nadejchal,ale asi né 2 promile Podle toho výčtu to musí být totální debil,kterýho není radno na silnici potkat. Klidně bych s trestem přitlačil
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Tak ted jsi vyslovil to,co me napadlo (a nechapal jsem ze to nikomu nevadi) ve Drevici.Kdyz jsem tohle videl,a nepochybuju,ze podobny jsou vsechny srazy,tak si rikam,ze sem rad,ze nemusim denne potkavat ridice cehokoliv,kteri meli vcera sraz cehokoliv...
...che palle !!!
Banditatom (Člen) 24.01.2008 17:17:51 Offline |
magor já bych mu dal i víc von si pulku odsedí a poleze ven, ale co ta holka, že
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
No ted chytli tatkoveho spolupracovnika v aute a byl trochu napity. Merak sice nic neprozradil (byl jen do 3 promil), ale krev rekla 3,5 promile. Dostane poradnu pokutu, seberou mu papiry a snizili mu plat. Ja nevim, ja su na to jeste mlady, ale myslim, ze alkohol vazne za volant nepatri ... Ono o nic nejde do chvile, nez ten dotycny nekoho nesrazi nebo tak ... a pak uz je pozde premyslet nad tim, co zpusobil ...
souhlas a treba 15 let ve vezeni alkohol na ceste nema co delat a co ta holka chudak ? sice je blba ze k nemu sedla ale stejne. celej zivot ted bez nohy.
a takovyhle delaj prave dobry motorkare v ocich verejnosti tema spatnejma pac jeden za vsecky vsici za sebe
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
levap psal:osiris psal:Mour psal:...kolikpak asi můžeme mít promile, když na srazu do 4 kalíme a pak cca v 10-11 dopol. jedem ....jinak samože kokot ....a ještě se debil odvolal
Jeste ze mne se to netyka ja bych nenadejchal vubec nic ani kdyz bych rano vyjel v 6 hod. ))
A k rosudku.... podle mne i ten druhej je malo !!!
Ty máš zase čokolády na hubnutí...
Rosudek:
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jo, vidím, že jsme se všichni shodli , přesně kvůli takovým idiotům nás veřejnost masírovaná médií hází do jednoho pytle a zobecňuje motorkáře považuje je za hovada která nejenže jezdí rychle, ale ještě nacucaná jak houby a bez papírů
Teoreticky si vemte, že kdyby to NOVA dnes rozmázla po zprávách, politovala holku, ukázala nešťastné rodiče, kolečkové křeslo, do toho střih na ochlasty v hospodě a túrující motorkáře, tak v polovině slabomyslného národa, který nemá co dělat, poflakuje se kde-tu a popíjí pivo čumíc na bednu, včetně všech důchodkyň atd. to naprosto jasně vyvolá negativní odezvu a jenom potvrdí jejich "dřívější názor" (já to dávno říkala), že všichni motorkáři jsou nebezpeční zločinci ...
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Banditatom (Člen) 24.01.2008 20:01:49 Offline |
krásně a pravdivě napsano můžeme být rádi že to nějaký .... mediu nerozmázlo pač by nás ten " slabomyslnej národ " mohl taky pěkně zvalchovat
Banditatom (Člen) 24.01.2008 20:16:27 Offline |
Kelly01 psal:Počkej až natočí a odvysílají tebe
Při tvé činnosti to bude "extrašpek"
Kelly - pravdu díš - furt ve střehu !Neříkal to už přede mnou Nick Carter ?
VikecB12 psal:Tak s tím chlastem poránu je to vošemetný,taky bych asi kolikrát po pitce něco nadejchal,ale asi né 2 promile Podle toho výčtu to musí být totální debil,kterýho není radno na silnici potkat. Klidně bych s trestem přitlačil
na tyhle veci mam alkoholtest. Porovnaval sem to s ACABackým a meri o trosku vic - kdyz fizlackej nenameri nic,tak muj 0,2°%, takze kdyz na nem mam nulu,muzu bejt klidnej
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Nesouhlasím.
Ten trest je příliš mírný. Zmrzačil člověka a byl v tom chlast. Někdy se stane, že člověk zkratuje a udělá chybu. Tento magor vědomě a úmyslně porušil vše, co porušit šlo. Možná 2 roky basy stačí, ale papíry bych mu už nikdy nedal.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Já bych mu místo zákazu řízení dal jen 3 natvrdo a usekl pravou ruku v předloktí.S tím se nedá rozjet ani brzdit.
Zaručuju,že už to podruhé neudělá.A kdyby přece jen...
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Stránky: 1