Nejsi přihlášen
kohout na benzin...
Muze mi nekdo prozradit jak ma byt spravne kohout na benzin aby bylo zavreno..... sem z toho jelen...pokud je mi znamo tak sou tam tri polohy ON,RES,PRI??je to tak?no a ted sem tady cet neco vo tom ze pri je tak aby mohl protykat nebo co????
gdo maže,ten jede...:)
Re: kohout na benzin...
věčny tema pri je že samovolně protika benzin ty ostatni polohy fungujou jen při běhu motoru normal a rezerva rada pri tam vubec nedavej jen při delšim stani a to jen na nastartovaní motoru
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Banditatom (Člen) 09.12.2007 19:42:55 Offline |
kunik to jsem se dozvěděl brzo po asi čtyř týdení odstávce může to motoru ublížit?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:kunik to jsem se dozvěděl brzo po asi čtyř týdení odstávce může to motoru ublížit?
...nemusí, ale může...jako první skontroluj hladinu voleje ve vokýnku, esi je mezi ryskama, seš f pohodě, esi je plný vokýnko, máš v motoru miks voleje s benzínem a to je špatný...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 09.12.2007 20:12:07 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:kunik to jsem se dozvěděl brzo po asi čtyř týdení odstávce může to motoru ublížit?
...nemusí, ale může...jako první skontroluj hladinu voleje ve vokýnku, esi je mezi ryskama, seš f pohodě, esi je plný vokýnko, máš v motoru miks voleje s benzínem a to je špatný...
Voe zima jako v venku tak hladina oleje je ok a skoušel jsem i čichnout k olej víčku a benzín cítit nešel. Šel by cítit kdyby byl v oleji ne snad?
Banditatom (Člen) 09.12.2007 20:21:04 Offline |
John psal:Jestli je hladina oleje OK tak si v pohodě a moc nečuchej nebo si na to zvykneš
pššššššt nikdy jsem nenapsal že čuchám, čichám, funím no prostě na tom jedu ok
Potřeboval bych trošku poradit a uklidnit... Když sem na začátku zimy odstavil, olej byl pěkně mezi ryskama, nad půlkou ale mezi. teď na to náhodou kouknu a hladina silně olizuje horní rysku. je normální, že při dlouhým odstavení třeba nateče dolů olej, kterej jinak zůstává na stěnách, v chladiči a tak a zvedne hladinu? Nebo je možný, že mi nějak netěsní kohout a pomalu, ale hodně pomalu si mixuju... Díky
Sobull psal:Potřeboval bych trošku poradit a uklidnit... Když sem na začátku zimy odstavil, olej byl pěkně mezi ryskama, nad půlkou ale mezi. teď na to náhodou kouknu a hladina silně olizuje horní rysku. je normální, že při dlouhým odstavení třeba nateče dolů olej, kterej jinak zůstává na stěnách, v chladiči a tak a zvedne hladinu? Nebo je možný, že mi nějak netěsní kohout a pomalu, ale hodně pomalu si mixuju... Díky
ja mam olej pri zdechlym motoru po horni rysku, kdyz nastartuju neni tam nic (musim lehce nahnout moto)
zkus parkrat tocit a melo by to klesnout. Je to ztekly z celyho motoru dolu.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2008 12:56:46 Offline |
Sobull psal:Potřeboval bych trošku poradit a uklidnit... Když sem na začátku zimy odstavil, olej byl pěkně mezi ryskama, nad půlkou ale mezi. teď na to náhodou kouknu a hladina silně olizuje horní rysku. je normální, že při dlouhým odstavení třeba nateče dolů olej, kterej jinak zůstává na stěnách, v chladiči a tak a zvedne hladinu? Nebo je možný, že mi nějak netěsní kohout a pomalu, ale hodně pomalu si mixuju... Díky
Zkus k tomu čuchnout a uvidíš když o bude cejtit po benzínu tak to radši ani nestartuj a vyměň olej.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...buť f klidu, jen ti to steklo fšechno do skříně, dyby ti to protejkalo, tag uš to máš plný...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:lori psal:nechci vam brat iluze ale na 650 K6 žádnej kohout není
...650 vot r.v. 05 a 1200 vot r.v. 06 skutečně kohouty nemaj...
jo,jo, na 650 r.v. 05 a výš není žádný kohout,to je pravda odvěká jak ti dojde benál,jsi v
když to jede,je to OK
Progear 650 (Člen) 23.01.2008 13:14:44 Offline |
by me teda zajimalo, jak to tam funguje, ze ten benal nenatece do motoru, kdyz tam ten kohout neni...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 23.01.2008 13:34:21 Offline |
lepe receno tam bude asi kohout jen s jednou pozici a ten kdyby se posral tak to bude v ... nebo tak nejak
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 23.01.2008 14:21:36 Offline |
no ja taky nee, proste startuju a vo benal se nestaram, tak doufam ze to maj vymysleny...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:no ja taky nee, proste startuju a vo benal se nestaram, tak doufam ze to maj vymysleny...
ještě mě napadlo že by tam byla nějaká klapka na pružince,a ta by se vždycky nazvedla při podtlaku,neboli při sáni toho benálu za provozu
když to jede,je to OK
Progear 650 (Člen) 23.01.2008 21:20:40 Offline |
těžko říct, výhoda je, že se v nic nestaram a jedu
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 24.01.2008 17:11:24 Offline |
jasnacka....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
jj,
na B 650 není kohout. Množství paliva je kontrolováno jen na budíku podle čárek..
Benál tam teče jakmile je motor v chodu. Podtlakem se posune takový ksindl směrem dolů, který je umístěn hned ve spod na nádrži a benál pak teče... (když kuknete do servisního manuálu v sekci download, tak je to tam hezky popsaný a rozkreslený )
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Progear 650 (Člen) 26.01.2008 17:02:36 Offline |
ted sem to sem chtel napsat, ze sem to tam nasel, tam kde si tedka napsal...
sem zase o neco chytrejsi...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Už jsem na to kukal dřív.. je to hezký sysém, ale jakmile se na tom posere dosedací plocha a nebo jakmile se to nějak nefajn kousne, tak je člověk , protože to nijak jinak nerozjedeš....
A taky by mě zajímalo, kolik takový malý sráč může stát.... Asi batoh.....
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Progear 650 (Člen) 26.01.2008 17:16:52 Offline |
no woe musime doufam, ze to maj Japoncici vymyslenym ze to vydrzi vic nez my...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1