Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Motostar Jílemnice ???

Dado (Člen)
28.01.2008 09:21:00

Motostar Jílemnice ???

ahoj všem, zná někdo ten obchod?? Mají i kamenou prodejnu nebo jen eshop? Mám trošku problém s komunikací na jejich straně, tak se ptám jestli to náhodou není potřeba řešit jinak ( známí atd.)

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Meloun (Člen)
28.01.2008 09:26:47

Re: Motostar Jílemnice ???

Nemají krám tušim...
Je to zřejmě jen kancl+nějakej sklad..
Vždycky mi ale od nich všechno přišlo v tak nějak rozumným časovým intervalem..good

PURE NAKED BIKE!
Dado (Člen)
28.01.2008 09:34:50

no já jsem poptával zrzátka Rizoma, mailem i telefonicky. Tak po telefonu se omlouval že bla bla a že uzčitě pošle info do mailu, ale dva tejdny se nic neděje.Kecy typu je to drahý zboží a na skladu nic nemáme bych i pochopil, tak jsem chtěl alespoň zjistit 1:1 velikost ale  to už asi bude problémidontknow

Dado (Člen)
28.01.2008 10:08:07

Jen abych na ně nekydal špínu tak pro úplnost : dovolal jsem se asi k majiteli a vysvětlil, že italové chystaj novou kolekci a že čekaj na informace který pak hned pošle, proběhly omluvy a vše se vyjasnilo. goodgoodgood

barynek (Člen)
28.01.2008 10:36:06

kdysi jsem mel zájem od nich ze shopu koupit kožený kalhoty a říkali mi, že sice objednat přes e-shop, ale mužeš dojet do Jilemnice, tam vyzkoušet a případně nevzít když bude malý/velký nebo když budou mít na skladu tak zkusit něco jinýho. Ale to bylo minulej rok, třeba už maj i kamennej shop, nevímidontknow

Bandit 4EVER!!!
sonyk (Člen)
28.01.2008 10:41:04

ja si myslim se nou komunikoval vzdy hend a vsecko prislo jak bylo domluveno a i vymeny veliksoti nebyly problem

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
marcoo (Člen)
28.01.2008 11:04:02

Krám sice nemají,ale není problém tam zajet osobně.Aby ti to prodal na místě.Jinak adresa je hlášená na nějaký panelákový sídliště.Já s nim problém nikdy neměl.Co se týče reklamace,nebo něco sehnat,vždy v pohodě.

hide (Člen)
28.01.2008 17:16:35

jj maj kancl a sklad hned naproti vlakovymu nadrazi v Jilemnici a pohoda jednani+ochota a dokonce mi slevili 10% na helmu marushin, asi proto ze sem si pro ni zajel, koneckoncu to mam co by kamenem dohodilbigsmile

marcoo (Člen)
28.01.2008 21:15:15

se nedivim že ti na ni dal slevu.To mě taky,ALE dvě helmy jedna pro mě jedna baby a obě stejná závada.po 5-10 zvednutí plexi se na plexi urvali ty packy a to na obou helmách.No nic,koupil jsem 2 nové plexi a stejná závada snad během tejdne.Tak reklamace a marushin v CB mi neuznal závadu.Že se jedná o špatnou manipulaci.Pak jsem se měsíc na to dočet,že u modelu 2006 je špatná mechanika na plexi a že mi ji bezplatně vymění,no tak teprve potom vyměnily mechaniku a dali dvě nový plexi.ale jinak ani nechtěli slyšet.Takže marushin už nikdy.bad Plexi se zvedáním kroutí a praská. a dost rádo.fuck

barynek (Člen)
28.01.2008 21:50:00

marcoo psal:

se nedivim že ti na ni dal slevu.To mě taky,ALE dvě helmy jedna pro mě jedna baby a obě stejná závada.po 5-10 zvednutí plexi se na plexi urvali ty packy a to na obou helmách.No nic,koupil jsem 2 nové plexi a stejná závada snad během tejdne.Tak reklamace a marushin v CB mi neuznal závadu.Že se jedná o špatnou manipulaci.Pak jsem se měsíc na to dočet,že u modelu 2006 je špatná mechanika na plexi a že mi ji bezplatně vymění,no tak teprve potom vyměnily mechaniku a dali dvě nový plexi.ale jinak ani nechtěli slyšet.Takže marushin už nikdy.bad Plexi se zvedáním kroutí a praská. a dost rádo.fuck

mel jsem predtim Bieffe (asi 6roku) a ted Caberg (od lonskýho března), zena jezdi GPA a nikdy žádnej problémgood Ani s plexi ani ničim jinymgood

Bandit 4EVER!!!
Meloun (Člen)
28.01.2008 22:05:35

marcoo psal:

Mám teho Marushina taky a v klidu...idontknow
Že bych to zyvíral zrovna opatrně se říct nedá..vždycky do toho majznu a hotovosmile1
Trochu do ní funělo-vyřešil to bradovej deflektor a těsnící páska na dveře na plexi..teď už pohodagood
Za ty prachy to naní žádnej zázrak,ale oproti jiným v týhle cenový relaci to ještě jde..kažfá má něco..
Mě sedí pěkně,líbí se mi aj dizajnově,takže ok.
Až někde splašim vnitřek na na tu Araiku,tak půjde asi starej Mára zpátky do krabicebigsmile
Ale jak řikám,jsem zatím spokojenejsmokin

PURE NAKED BIKE!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS