Nejsi přihlášen
Poraďte prosím, jakou barvu na kyvku.
Zdarec všici, prosím o rady a zkušenosti ohledně barvy a očistění zadní kyvky. Chtěl bych ji trochu zkrášlit, pač je trochu podrápaná a ještě se mi zdá, že začíná na různých místečkách reznout....Už sem ji sundal a naivně si myslel, že ji nechám opískovat a pak nechám dát komaxit, ale pískování mi všichni vymluvili a komaxit taky prej nee, pač bych skurv...ložiska-což je logiš, pokavaď bych je nevyndal a to se mi opravdu nechce....
Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
Re: Poraďte prosím, jakou barvu na kyvku.
Onehdá tu byla rozprava jestli je vůbec komaxit vhodný na motorku. Komaxit je tvrdá nepružná barva. Přitom trubkový rám i kyvka pracuje. Mohlo by se ti stát, že do toho narveš spostu peněz a usílí a časem ti to popraská.
Jak píše Mour. Vem šmirgl a pokračuj klasickým způsobem.
Banditatom (Člen) 10.01.2008 17:33:41 Offline |
vodnes to do lakovny, ukaž prstem na barvu řekni tu chci a za x dni si pro to příjdeš. Zaplatíš (můj odhad)1000-2000kč a pujdeš spokojeně domů. Já neví co všichni hrotí s tím komaxitem spousta lidí včetně mě máme kyvky naprášený komaxitem a ok žadný praskliny, žádnej oloupanej prostě drží a to i kámošovi na krosce tak nevím. Jedinej rapidní rozdil jsem pocítíl když jsem to platil 300kč a né cca.1000-2000kč v lakovně. Hold Je to na každým jak se rozhodne.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 10.01.2008 18:08:38 Offline |
osiris psal:...základ na hliník a 2K barvu, nebo tzv. direct barvu bez základu
jakej hliník?
Banditatom (Člen) 10.01.2008 18:16:10 Offline |
osiris psal:...nekouk sem že má malýho
aha a co malýho?
Banditatom (Člen) 10.01.2008 19:05:37 Offline |
Meloun psal:Banditatom psal:osiris psal:...nekouk sem že má malýho
aha a co malýho?
Stejně malýho jako máš ty..
pšššt, nechame si to mezi sebou ok? no zpatky k věci teď se mi do ruky dostal nějaký hi-tech sprey dvě bombičky( jedna malá druhá velká) svedený hadičkou do sebe čumím, ale pišou tady, že to je bezzakladová barva na chemické bázy vhodná pro nástřik ocel, litina, keramika, sklo, nerez, slitiny mědi atd. v tý fabrice co jsem si to pujčil to poživaj na zastřikávání sváru nerez sváru. Podle vršku to má pěknou nerez barvu. Vyskouším poreferuju. A je to prej morda drahé.
Banditatom (Člen) 10.01.2008 19:55:10 Offline |
aaaaasi určitě máš pravdu máš s tím nějakou zkušenost?
Banditatom (Člen) 10.01.2008 20:05:28 Offline |
Fulltank psal:osiris psal:...aaaaasi jo, prodávám to ;) ujde to
povez nam o tom ne jak prodavas, ale o vyrobku
tak to že to prodavaš je mi u pr.... mě by zajímalo jak to drží co to vydrží a jak se s tím pracuje atd. no prostě takovou tu vomačku kolem tyho. Jako já to vidim uplně poprví v životě tak na to čumím jak péru z gauče
Banditatom psal:Fulltank psal:osiris psal:...aaaaasi jo, prodávám to ;) ujde to
tak to že to prodavaš je mi u pr.... mě by zajímalo jak to drží co to vydrží a jak se s tím pracuje atd. no prostě takovou tu vomačku kolem tyho. Jako já to vidim uplně poprví v životě tak na to čumím jak péru z gauče
jj, driv sem videl ve dvou tubach jedine dvouslozkovy lepidlo
Banditatom psal:Fulltank psal:osiris psal:...aaaaasi jo, prodávám to ;) ujde to
...napsal jsem ti: "ujde to" , viděls?
...copak bys rád věděl? dole s tím zatočíš, nahoře to zmáčkneš a stříká to
...takže se drž toho "ujde to" jo je to sprej, to snad víš, stojej za hovno ...je 2K, takže to částečně stírá nevýhody sprejů a na vomáčku si zajdi do putyky s vejvařovnou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 10.01.2008 20:21:21 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:Fulltank psal:
povez nam o tom ne jak prodavas, ale o vyrobkutak to že to prodavaš je mi u pr.... mě by zajímalo jak to drží co to vydrží a jak se s tím pracuje atd. no prostě takovou tu vomačku kolem tyho. Jako já to vidim uplně poprví v životě tak na to čumím jak péru z gauče
...napsal jsem ti: "ujde to" , viděls?
...copak bys rád věděl? dole s tím zatočíš, nahoře to zmáčkneš a stříká to
...takže se drž toho "ujde to" jo je to sprej, to snad víš, stojej za hovno ...je 2K, takže to částečně stírá nevýhody sprejů a na vomáčku si zajdi do putyky s vejvařovnou
no já sem tim myslel jestli to drží třeba na tu kyvku ? Tou omáčkou jsem myslel kua návod voni to tu píšou v nějákým divným jazyce takže votočit zatřepat a tradá a do veřejnejch vejvařoven já nechodím
Co pořád řešíte vee??!!
Normálně to nech nabarvit (Os se porát votočil v hrobě)čímkoliv a je to!
Žádnej komaxit ti nepopraská-a když,tak ta investice oproti laku je desetinová...
Ložiska si cvičně vyndej,ptž už je budeš mít beztak v ..
Nech to opískovat-bude to čistý všude,stejnoměrně a bez práce!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Co pořád řešíte vee??!!
Normálně to nech nabarvit (Os se porát votočil v hrobě)čímkoliv a je to!
Žádnej komaxit ti nepopraská-a když,tak ta investice oproti laku je desetinová...
Ložiska si cvičně vyndej,ptž už je budeš mít beztak v ..
Nech to opískovat-bude to čistý všude,stejnoměrně a bez práce!
když já mam z těch ložisek respekt a navíc netušim, kolik stojej nový, přeci jen jsem chudej student a navíc mi ten týpek co jsem t u něj chtěl nechat opískovat řekl, že pískování je sviňárna a mrvěj se tim i ty díry na ložiska a tak...takže to asi udělám jak radí většina...smirek a sprej a bude klid
ložiska ani nevyndávám když něco nesu na písek a na komaxit..
stačí s každý strany víčko z plechu(víčko vod přesnídávky) a skrz celou osu kyvky M6 závitovou tyč a dvě matičky z každý strany za to víčko jednu..
Banditatom (Člen) 11.01.2008 14:45:19 Offline |
do závitu šrouby a do díry na ložiska ti stačí lakyrnická páska a nebo udělat špunt klidně i korkovej a ten týpek co ti říkal že pískováním se to kurvý je pěkná pač si to neumí nachystat!!!
tak zítra vezu zadní kyvku na opískování a komaxit a chci se zeptat, chtěl bych nechat nakomaxitovat i přepákování (jak je řadička, a na druhé straně brzda, prostě u stupaček pro řidiče motorcyclesu), dělal to někdo, mohl by tam být nějaký problém třeba s ošoupáváním nebo tak? a taky možná bych nechal ještě hodit do komaxitu kryty vzducháče u starého modelu to je....a pude asi leskle světle stříbrná...
acer psal:tak zítra vezu zadní kyvku na opískování a komaxit a chci se zeptat, chtěl bych nechat nakomaxitovat i přepákování (jak je řadička, a na druhé straně brzda, prostě u stupaček pro řidiče motorcyclesu), dělal to někdo, mohl by tam být nějaký problém třeba s ošoupáváním nebo tak? a taky možná bych nechal ještě hodit do komaxitu kryty vzducháče u starého modelu to je....a pude asi leskle světle stříbrná...
Jak ti dopadlo pískování a ten komaxit?? na kolik tě to vyšlo?? Já to nakonec vzal celý flexou a nastříkal sprejem a vypadá to celkem good, akorat mam strach,že to kamínky omláťej-ikdyž jsem tomu dal pár vrstev laku navíc
Stránky: 1