Nejsi přihlášen
Chrastící svod výfuku
Ahoj chlapi, mám problém s výfukem. Dost to v něm chrastilo, myslel jsem, ze je v háji tlumič, ale když jsem rozebral celý potrubí abych ho vyleštil, zjistil jsem, že v prostrednim dílu je polorozpadlá ta děrovaná vložka a že to chrastí ona...
Nesetkal se s tím někdo z vás? Jak byste to řešili? Vyříznout (má ta vložka nějaký účel?), rozpárat a opravit, zahodit a sehnat jiné.... fakt netuším...
Předem díky za konstruktivní nápady
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2008 08:29:48 Offline |
Re: Chrastící svod výfuku
Raffan psal:Ahoj chlapi, mám problém s výfukem. Dost to v něm chrastilo, myslel jsem, ze je v háji tlumič, ale když jsem rozebral celý potrubí abych ho vyleštil, zjistil jsem, že v prostrednim dílu je polorozpadlá ta děrovaná vložka a že to chrastí ona...
Nesetkal se s tím někdo z vás? Jak byste to řešili? Vyříznout (má ta vložka nějaký účel?), rozpárat a opravit, zahodit a sehnat jiné.... fakt netuším...
Předem díky za konstruktivní nápady
laďák.....
Jinak to vytrhej je to stejně jen tlumivka
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Raffan psal:Ahoj chlapi, mám problém s výfukem. Dost to v něm chrastilo, myslel jsem, ze je v háji tlumič, ale když jsem rozebral celý potrubí abych ho vyleštil, zjistil jsem, že v prostrednim dílu je polorozpadlá ta děrovaná vložka a že to chrastí ona...
Předem díky za konstruktivní nápadylaďák.....
Jinak to vytrhej je to stejně jen tlumivka
udelej si s toho ladak vyrezat..
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2008 13:14:23 Offline |
Raffan psal:Což o to, já bych to vyřezal, jenom nevim jak na to... nejspis se to bude asi muset rozparat....
No to budeš muset asi určitě.Jelikož je to antikoro tak to pak zase antikorem nechat zavařit.
nebo sehnat ladák a tohle nechat být.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2008 13:32:12 Offline |
Jo ty máš B12 tak to jo.To mi nedošlo.No to asi budeš muset.Stačí někoho kdo vaří TIGem a trochu to umí aby o i vypadalo.
Hele nic nepárej měl jsem stejný problém rachotila mě přepážka prostředního svodu.Dalo to asi hodku a půl práce a byla venku.Nevím ja k to máš praský ty mě prdla prostřední část nevím jak to popsat je to vlastně perforovaná trubka v trubce svodu.Přivařená asi po osmi cm a přesně ta jedna sekce prostřední upadla.Takže nemohla dopředu ani dozadu.A to drnčelo.
Stránky: 1