Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » gumy pro mě?? :o)

zrzule (Člen)
18.01.2008 15:16:52

gumy pro mě?? :o)

hilfe hilfe, nemám absolutně šajnuk o tom jak mám obout banditku. já tomu vůbec ale vůbec nerozumím. chjo
helphelphelphelphelphelp

chtěla jsem to pořešit s inkvizem ale nějak jsme se stihli dřív zhulákat bigsmilebigsmilebigsmile

A je to!!
K.a.s.y.m. (Člen)
18.01.2008 15:20:55

Re: gumy pro mě?? :o)

Kup od Inkvize sadu continental Road Atack a budeš spokojená.Ted na to bude mít akci tak to dostaneš i se slevou.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator)
18.01.2008 15:21:41

zrzule psal:

hilfe hilfe, nemám absolutně šajnuk o tom jak mám obout banditku. já tomu vůbec ale vůbec nerozumím. chjo
helphelphelphelphelphelp
chtěla jsem to pořešit s inkvizem ale nějak jsme se stihli dřív zhulákat bigsmilebigsmilebigsmile

co to meleš, náhodou sme si pěkně popovídali, ale ani už si nepamatuju, čemu sem se furt tak gebilidontknowbigsmilebigsmilebigsmilesmokin

doba je temná...
mehari (Člen)
18.01.2008 15:22:10

cooožeee gumičky došlybigsmilebigsmile udělej čulibrkagoodto jako že já ti neporadímsmile2

až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
zrzule (Člen)
18.01.2008 15:25:53

inkvizitorr psal:
zrzule psal:

helphelphelphelphelphelp

co to meleš, náhodou sme si pěkně popovídali, ale ani už si nepamatuju, čemu sem se furt tak gebilidontknowbigsmilebigsmilebigsmilesmokin

myslim že ty si se smál měj jak debilně koukám a já se smála zase tvýmu výrazu......surprisedsurprised

inkvi ty prodáváš kontíky ale sám je nejezdíš viď???bigsmilebigsmile

A je to!!
18.01.2008 15:27:35

zrzule psal:
inkvizitorr psal:
zrzule psal:

helphelphelphelphelphelp

myslim že ty si se smál měj jak debilně koukám a já se smála zase tvýmu výrazu......surprisedsurprised
inkvi ty prodáváš kontíky ale sám je nejezdíš viď???bigsmilebigsmile

no jasně, všem vám cpu ten největší humáč a sám jezdim všechno vostatní bigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
PALOUS (Člen)
18.01.2008 15:45:02

Zrzule vem fakt ty ataky sou gut pro každýho.jen předek bych dal asi sport atak.loni sem koupil 2x sadu routů a vzadu dva v hajzlu a předek jeden tak sem to bouch aj s motorkou do světa.Asi tak Roud je tvrdší proto dozadu páč tam je větčí mela a sport je měkčí tak do předu a sjedeš je vobě narázgood

Jebat motorky :-)
zrzule (Člen)
18.01.2008 15:49:42

PALOUS psal:

Zrzule vem fakt ty ataky sou gut pro každýho.jen předek bych dal asi sport atak.loni sem koupil 2x sadu routů a vzadu dva v hajzlu a předek jeden tak sem to bouch aj s motorkou do světa.Asi tak Roud je tvrdší proto dozadu páč tam je větčí mela a sport je měkčí tak do předu a sjedeš je vobě narázgood

no roudy jsem měla teď a ke konci sezóny mi přišlo že mi ujíždí zadek v zatáčce, fresh říkal že budu potřebovat něco mekčího.....je to možný???

A je to!!
tajnej (Člen)
18.01.2008 15:52:53

Zrzule, neber ty gumy moc drahý, aby ti zbylo na tu epesní mikinu, co sis u mě objednala. Každej den na ní pod nápis Hárlej kreslim lihovkou jednu pussy a vypadá to moc hezky. Příští tejden asi přejdu z břicha na záda. Chceš tam taky pussy nebo ňákej jinej znak?
Mám jí v práci v Karlíně, tak až budeš mít cestu kolem, ozvi se.

Americkej (Člen)
18.01.2008 16:00:27

zrzule psal:

no roudy jsem měla teď a ke konci sezóny mi přišlo že mi ujíždí zadek v zatáčce, fresh říkal že budu potřebovat něco mekčího.....je to možný???

a tak to potom jóbigsmile

jináč-takhle drží rouda na zadku:

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Americkej/road.jpg

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
osiris (Člen)
18.01.2008 16:04:25

...pročpak se s tym válíš po zemi ? :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PALOUS (Člen)
18.01.2008 16:07:27

zrzule psal:
PALOUS psal:

Tak jesi nejezdíš jak psychopat rovinky aby sis v zadu udělala placku a máš ráda aj zatáčky a třeba aj v pohodě tak sporty.Ale je fakt že ten kdo jezdí trochu vostřeji tak roudy sou gutgoodjá radši ale sjedu vo sadu víc za sezonu a budu klidnější že lepím než kloužu,ale Marián jezdí třeba puk a taky držígoodbych řek,že to je vo tom jak má v kebuli kdo jak nasránobigsmilejá už sem v důchodovým vjeku tak radši volím jistotugood

18.01.2008 16:10:47

Americkej psal:

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … j/road.jpg

a kdopak to je??? párkrát sem ho potkal v brodě... myslimidontknow

doba je temná...
PALOUS (Člen)
18.01.2008 16:12:52

Americkej psal:
zrzule psal:

a tak to potom jóbigsmile

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … j/road.jpg

jj roudygoodstačí malinko vostřejc a lepjej mrchy dobře ale jen ně sere že dva zadky a jedem předeksmile2ten sem měl při prodeji do špičky a když mě vyflus ten slavnej tlumič řízení tak sem málem zavřel větve jak dveřebigsmile

Americkej (Člen)
18.01.2008 16:13:38

trefils, to bude ňákej biker, co jezdí aj ajron brod

zrzule (Člen)
18.01.2008 16:23:24

tak teď jsem z toho zmatená jak lesní včela......no jezdim takže prostě jedu a zatočim a pak zase jedubigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

tak palous z tvých příspěvků usuzuji že těma roudama asi nic nepokazimgoodgood

A je to!!
zrzule (Člen)
18.01.2008 16:24:37

tajnej psal:

Zrzule, neber ty gumy moc drahý, aby ti zbylo na tu epesní mikinu, co sis u mě objednala. Každej den na ní pod nápis Hárlej kreslim lihovkou jednu pussy a vypadá to moc hezky. Příští tejden asi přejdu z břicha na záda. Chceš tam taky pussy nebo ňákej jinej znak?
Mám jí v práci v Karlíně, tak až budeš mít cestu kolem, ozvi se.

na zádech vykresli tvůj postrét ať mám mikču plnou pussyvin  bigsmilebigsmile

A je to!!
PALOUS (Člen)
18.01.2008 17:02:20

zrzule psal:

tak teď jsem z toho zmatená jak lesní včela......no jezdim takže prostě jedu a zatočim a pak zase jedubigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

tak palous z tvých příspěvků usuzuji že těma roudama asi nic nepokazimgoodgood

Tak tak ale nesmíš jezdit furt rovinky s Lůzrem páč placku pak uděláš na fšembigsmileale dopředu radši sportgood

osiris (Člen)
18.01.2008 17:02:50

zrzule: vím jak jezdíš, jestli ještě letos zrychlíš, tak už vem sport attacky (roady ti stačej, ale jaro a podzim s nima musíš bejt obezřetná na ohřátí)

zrzule (Člen)
18.01.2008 17:07:27

osík: no zrychlit by to chtělo, hlavně do zatáčekbigsmilebigsmilebigsmile. je pravda že jsi semnou jezdil tak já ti budu důvěřovatgoodgood

palous: když jedu s loserem tak kolem něj kličkujubigsmilebigsmilebigsmile, promiň loserebigsmile

A je to!!
PALOUS (Člen)
18.01.2008 17:14:41

zrzule psal:

osík: no zrychlit by to chtělo, hlavně do zatáčekbigsmilebigsmilebigsmile. je pravda že jsi semnou jezdil tak já ti budu důvěřovatgoodgood

palous: když jedu s loserem tak kolem něj kličkujubigsmilebigsmilebigsmile, promiň loserebigsmile

Proto sem to napsalbigsmilebigsmilebigsmilea jak píše osi tak tak to jegood

Marián (Člen)
18.01.2008 17:47:48

PALOUS psal:
zrzule psal:
PALOUS psal:

Tak jesi nejezdíš jak psychopat rovinky aby sis v zadu udělala placku a máš ráda aj zatáčky a třeba aj v pohodě tak sporty.Ale je fakt že ten kdo jezdí trochu vostřeji tak roudy sou gutgoodjá radši ale sjedu vo sadu víc za sezonu a budu klidnější že lepím než kloužu,ale Marián jezdí třeba puk a taky držígoodbych řek,že to je vo tom jak má v kebuli kdo jak nasránobigsmilejá už sem v důchodovým vjeku tak radši volím jistotugood

este dam puku 500kilaku (mozna) a klido sem dam foto,jak se da nadherne sjet do oblókugood
jinak myslim,ze staci na zadek na 6stku road attack,ale predek musi bejt jako mekci (sport).
jinak jako jestlis tim myslel,ze mam v hlave nasrano,takx prisel vo kamarada...bigsmile

...sam mezi jebkarema...
Newada (Člen)
18.01.2008 17:59:41

Jasně vyprdni se na něj jebkaře jednoho good bigsmile

jak dlouho ještě?
Marián (Člen)
18.01.2008 18:03:05

jo mas pravdu,my banditaci se s jebkarema nemusime vubec bavit...a je to!bigsmile

...sam mezi jebkarema...
zrzule (Člen)
18.01.2008 18:43:37

Marián psal:

jo mas pravdu,my banditaci se s jebkarema nemusime vubec bavit...a je to!bigsmile

počkej až se mezi ně dostanete taky chytrolíni  bigsmilebigsmile

A je to!!
PALOUS (Člen)
18.01.2008 19:02:55

zrzule psal:
Marián psal:

To máš recht jeden furt kupuje pak zas ne,druhej je nasranej že dělaj motorky aj f oranžovej a to je furt dokolabigsmile

Marián (Člen)
18.01.2008 19:31:58

zrzule psal:
Marián psal:

sak sem to nikdy nerikal,ze se mezi ne nedostanu...
se zeptej toho nade mnou kdo ho do toho navrtalbigsmile
...to my se jen tak postuchujemgood

...sam mezi jebkarema...
zrzule (Člen)
18.01.2008 19:46:35

Marián psal:
zrzule psal:
Marián psal:

sak sem to nikdy nerikal,ze se mezi ne nedostanu...
se zeptej toho nade mnou kdo ho do toho navrtalbigsmile
...to my se jen tak postuchujemgood

já víííím. kucí se nám pošťuchujou......bigsmilebigsmile

A je to!!
Marián (Člen)
18.01.2008 20:27:05

jojo postuchujem...assbigsmile

...sam mezi jebkarema...
zrzule (Člen)
24.01.2008 12:16:58

sakra já jsem fakt asi spadla z marsu.........surprisedsurprised gumy vím že mají být kulaté ale koukala jsem do velkýho techničáku a tam je :
                                                       J17 X MT   110/70 - ZR 17
                                                       J17 X MT   110/70 - ZR 17

nic víc nic míň????..............helphelphelp

A je to!!
K.a.s.y.m. (Člen)
24.01.2008 12:26:16

Rada 1:Na ten tvůj starej model dopředu 110 a dozadu 150
Rada 2:Když nevíš co stejně budeš brát Conti....Tak to zadej Inkvizovi on ti řekne kolik             peněz a o víc se nestarej.bigsmilebigsmilebigsmile

zrzule (Člen)
24.01.2008 13:19:44

ježiši mojžíši.....japa je možný že tam neni nepsanej předek???surprisedsurprised

na dalšim srazu chci školení základy motobigsmilebigsmile

A je to!!
zrzule (Člen)
24.01.2008 13:21:23

ty woe.....já ti dám starej modelfuckfuck....dáma v nejlepších letech.bigsmilebigsmile

A je to!!
Filous (Člen)
24.01.2008 13:22:29

zrzule psal:

ty woe.....já ti dám starej modelfuckfuck....dáma v nejlepších letech.bigsmilebigsmile

...myslim, že máš falešný papírysurprised ...nejni to kradený???surprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zrzule (Člen)
24.01.2008 13:26:11

filous: nezlob mě a nestřílej si ze mě jo????bigsmilebigsmile  chápeš že jsem v krizi, že nevim co si mám objednat......bigsmilebigsmilebigsmile

A je to!!
Americkej (Člen)
24.01.2008 13:34:56

šmarjá buchto, přestaň blbnout a objednej podle TP-když píšou, že máš dvě přední, zak objednej dvě přední a fertik!bigsmile

zrzule (Člen)
24.01.2008 13:41:19

Americkej psal:

šmarjá buchto, přestaň blbnout a objednej podle TP-když píšou, že máš dvě přední, zak objednej dvě přední a fertik!bigsmile

ty kluku chytrá, já tě nemít tak mě to nenapadne.bigsmilebigsmilebigsmile

si hold udělám vejletík za princeznou a ten zadek jí okouknu. a je to. jsem já to ale šikula.bigsmilebigsmile

A je to!!
K.a.s.y.m. (Člen)
24.01.2008 13:42:56

zrzule psal:

I prd velebnosti máš ten první model? Máš! Tak vidíš.Na předek 110/60 ZR17 na zadek 150/60 ZR 17.Jakou značku to je na tobě.Třeba continental Road Attack nebo Michelin Pilot Road nebo něco jínýho to už je na tobě na co se cejtíš.
nebo si sežeň za pár korun řezaný slicky a budeš vrnět blahem,ale mají menší životnost a to že o dost.

Filous (Člen)
24.01.2008 13:46:20

zrzule psal:

filous: nezlob mě a nestřílej si ze mě jo????bigsmilebigsmile  chápeš že jsem v krizi, že nevim co si mám objednat......bigsmilebigsmilebigsmile

...nečil se, praskne ti žilka, poteče ti slina a budeš tahat nohubigsmile ...no tag dobře...kup vot Inkvize 120tku Conti Sport Attack na předek a 160tku Road na zadek a budeš spokojená, jezdim to tag na velký a spokojenostgood ...a výhoda je, že je to za rozumnej penís a zbyde ti nawinebeer ...a to se počitágood
...přetpokládam, že tvoje "dáma v nejlepčích letech" je dovos, tagže to co máš f TP je blábol ňákýho joudy na inspektorátu, kerej TP vyplňoval a viděl jako motorku naposlet fichtla, kerej má vobje gumy stejný, tagže si myslí, že je to tag furtidontknow

Filous (Člen)
24.01.2008 13:48:41

...ajtakrajta...sorry, já myslet, že ty mít model 2000 a vejš, ale vono to tag nebejt, tagže ty mít vopravdu starou vránu a tam patřej rozměry 110/150...já se vomlouvat za mystifikaciredface

Meloun (Člen)
24.01.2008 13:59:44

Filous psal:
zrzule psal:

...nečil se, praskne ti žilka, poteče ti slina a budeš tahat nohubigsmile ...no tag dobře...kup vot Inkvize 120tku Conti Sport Attack na předek a 160tku Road na zadek a budeš spokojená, jezdim to tag na velký a spokojenostgood ...a výhoda je, že je to za rozumnej penís a zbyde ti nawinebeer ...a to se počitágood
...přetpokládam, že tvoje "dáma v nejlepčích letech" je dovos, tagže to co máš f TP je blábol ňákýho joudy na inspektorátu, kerej TP vyplňoval a viděl jako motorku naposlet fichtla, kerej má vobje gumy stejný, tagže si myslí, že je to tag furtidontknow

Ty jezdíš 160ku na B12,jooo??surprised
Řekl bych,že šetříš na nesprávným místě...bigsmile

PURE NAKED BIKE!
Loser (Administrator)
24.01.2008 14:06:23

zrzule psal:

budu delat jakoze jsem to necet ... (ikdyz je to pravda .. ale to zde vostatni vedet nemusej)bigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
škardík (Člen)
24.01.2008 14:09:34

To mi řekni proč sis nevybrala nějaký gumičky u mě v autěidontknowbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

viz avatar:)
24.01.2008 14:20:05

škardík psal:

To mi řekni proč sis nevybrala nějaký gumičky u mě v autěidontknowbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

páč je spíš chce dávat na ráfek, né bigsmilebigsmilebigsmilesmokin

zrzul: hele estli nejezdíš nějakou ultrakudlu, tak zkus to co psal filous, tj. road/zadek a sporta/předek... myslim, že by ti to mělo vyhovovat... jináč ty rozměry bych se nebál tam frknout těch 120/160 bo sem je na némlich stejným banďáku jako máš ty jezdil taky agoodgoodgood

doba je temná...
WenzelB6 (Člen)
24.01.2008 14:32:46

Filous psal:

...ajtakrajta...sorry, já myslet, že ty mít model 2000 a vejš, ale vono to tag nebejt, tagže ty mít vopravdu starou vránu a tam patřej rozměry 110/150...já se vomlouvat za mystifikaciredface

jakou starou vránufuck, staré bandasky jsou kult strojehelp, jag někde píšou. Mám teda kultovní B6N a budu taky vobouvat to , co napsal Inkviz

Filous (Člen)
24.01.2008 14:42:00

WenzelB6 psal:
Filous psal:

jakou starou vránufuck, staré bandasky jsou kult strojehelp, jag někde píšou. Mám teda kultovní B6N a budu taky vobouvat to , co napsal Inkviz

...ježiš tag sorry, tag máte starý kultovní vránysurprisedbigsmile

zrzule (Člen)
24.01.2008 17:07:43

vy starý vrány, jsem teď z toho zmatená jak lesní fčela............

inkvi napiš mi kolik peněz ti mám poslat a pošli mi nějaký gumy , nebo mi z toho hrábnebigsmilebigsmilebigsmile

A je to!!
K.a.s.y.m. (Člen)
24.01.2008 17:09:10

zrzule psal:

vy starý vrány, jsem teď z toho zmatená jak lesní fčela............

inkvi napiš mi kolik peněz ti mám poslat a pošli mi nějaký gumy , nebo mi z toho hrábnebigsmilebigsmilebigsmile

Konečně slovo ženský bigsmilebigsmilebigsmile

zrzule (Člen)
24.01.2008 17:12:39

o.k 120/160

no a jakej bude pro mě rozdíl když budu mít předek sport a zadek road od toho když by byli obě sport????

a tím ukončuji sérii mých debilních dotázů. jinem věcem rozumim trochu vícbigsmilebigsmilebigsmile

A je to!!
Americkej (Člen)
24.01.2008 17:15:10

ok 110/150

sjedeš celou sadu najednou/namotáš víc km

zrzule (Člen)
24.01.2008 17:18:29

Americkej psal:

ok 110/150

surprisedsurprisedsurprisedsurprised

A je to!!
24.01.2008 17:27:14

zrzule psal:
Americkej psal:

ok 110/150

když dáš sporta/sporta, tak zadek vodhulíš když budeš cca na polovině životnosti předku, když sport/road, přezouváš obě gumy zhruba ve stejnou dobu (smajlsflaškourumu)smile1

doba je temná...
zrzule (Člen)
24.01.2008 17:33:29

inkvizitorr psal:
zrzule psal:
Americkej psal:

ok 110/150

když dáš sporta/sporta, tak zadek vodhulíš když budeš cca na polovině životnosti předku, když sport/road, přezouváš obě gumy zhruba ve stejnou dobu (smajlsflaškourumu)smile1

ok....sport/road....akurát se fakt zajedu juknout na ten zade jelikož vím že se pár lidí divilo co to mám za atip. dííííík

A je to!!
24.01.2008 17:52:55

zrzule psal:
inkvizitorr psal:
zrzule psal:

ok....sport/road....akurát se fakt zajedu juknout na ten zade jelikož vím že se pár lidí divilo co to mám za atip. dííííík

hele tak jestli de jenom vo posouzení toho tvýho zadku, tak se klíďo přijedu mrknout...good můžu vzít eště ňáký kámoše???surprisedhelpbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Progear 650 (Člen)
24.01.2008 17:56:37

seš ale vychcanej....bigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Meloun (Člen)
24.01.2008 18:13:03

Ostatně bude pro tebe lepší a rychlejší poslat fotku toho tvýho zadku rovnou do diskuse...abychom to správně posoudili..víc hlav-víc ví!surprisedredfacebigsmile

PURE NAKED BIKE!
Baltazar (Člen)
24.01.2008 18:16:47

inkvizitorr psal:
zrzule psal:
inkvizitorr psal:

hele tak jestli de jenom vo posouzení toho tvýho zadku, tak se klíďo přijedu mrknout...good můžu vzít eště ňáký kámoše???surprisedhelpbigsmilebigsmilebigsmile

Stavím se pro tebe a jedu takygoodbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

The father of the little princess of the dawn
Zdenek (Člen)
24.01.2008 18:25:29

Vemte starýho dědka sebou,prosím.Zdenek.smile2

Americkej (Člen)
24.01.2008 18:29:01

mějte rozum, všichni se tam nevedem-tak vemte ssebou kameru a Sykouš nám to bude streamovat, co?

Meloun (Člen)
24.01.2008 18:30:30

Zdenek psal:

A já vám pane přenechávám flek!
Nikam nejedu-nechci ženskou nějakou dobu ani vidět!!!fucksurprisedsmile2

PURE NAKED BIKE!
škardík (Člen)
24.01.2008 22:48:57

Meloun psal:
Zdenek psal:

Jj, to znam. Bohužel nějaká doba bejvá jen dokud nepocítím tlakhelpbigsmile

Meloun (Člen)
24.01.2008 22:56:03

Já vím...idontknow
V sobotu jdu plessurprised
To zavání průseremhelp
Raději se budu věnovat intenzivně jen a jen chlastusick

PURE NAKED BIKE!
Datel (Člen)
25.01.2008 14:00:06

Meloun psal:
Zdenek psal:

....a kdo tu jako mluví o ženské?surprised

Filous (Člen)
25.01.2008 14:03:24

Meloun psal:

Já vím...idontknow
To zavání průseremhelp

...tagže deš plesat tagzvaně "na Filouse"?surprisedbigsmile

Fany (Člen)
25.01.2008 16:08:04

Otázka trochu mimo téma:na predku mam Road Attacka a dozadu jsem ted sehnal  Dunlop 207 .Kombinuju to proto, ze casem chci dat Dunlop i na predek.Otazka zni, jestli se na takove kombinaci nerozbiju, nez nazuju dopredu taky Dunlopku. Dikgood

Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
Americkej (Člen)
25.01.2008 16:24:47

každá guma drží sama o sobě nezávisle na tý druhý, sice mít tvrdej předek a měkkej zadek je dost bigsmile netradiční, ale není to důvod se kvůli tomu válet.Předek většinou urveš na brzdy a zadek plynem... Opatři si dvěstěsedmu nebo osmu na čumák budeš v pohodě, tyhle gumy jsou výběhový a daj se pořídit fakt zalevnogood

Kakin (Člen)
26.01.2008 09:59:07

K.a.s.y.m. psal:
zrzule psal:

I prd velebnosti máš ten první model? Máš! Tak vidíš.Na předek 110/60 ZR17 na zadek 150/60 ZR 17.Jakou značku to je na tobě.Třeba continental Road Attack nebo Michelin Pilot Road nebo něco jínýho to už je na tobě na co se cejtíš.
nebo si sežeň za pár korun řezaný slicky a budeš vrnět blahem,ale mají menší životnost a to že o dost.

Čeče nevim kdes byl na těch moudrech o životnosti slicků, ale říkám ti rovnou že je to blbost .............

škardík (Člen)
26.01.2008 12:41:12

Potvrzuju. Na TLu a jeko že nejsem tůrista jsem na zadku najel 5 tisícgood

K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2008 08:38:51

Kakin psal:
K.a.s.y.m. psal:
zrzule psal:

Čeče nevim kdes byl na těch moudrech o životnosti slicků, ale říkám ti rovnou že je to blbost .............

když myslíš..Já na ních najedu tak max. 6tis a jsou na plátno.No roudu jsem najel 12tis. tak mi to připadá,že mají o dost menší životnost.Ale když srovnám cenu a to jak supr se na nich jezdí tak je to nesrovnatelný s normální gumou.Proto jezdím už jsem přes roky jiný gumy neobul bigsmilebigsmile

28.01.2008 08:50:33

škardík psal:

surprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprised nikdy sem nedal přes 4000idontknow

doba je temná...
Meloun (Člen)
28.01.2008 08:56:45

Filous psal:
Meloun psal:

Já vím...idontknow
To zavání průseremhelp

Tak je ta kulturní akce "na Filouse" za mnou..a převládaj rozporuplné pocitysurprised
Jako totální netanečník jsem byl chvílema jak Travolta!surprisedidontknowhelp
Ovšem účel,za kterým jsem tam šel se nějak nepodařilo splnit,ptž za prvý nikdo jaksi nedržel nastolený tempo..idontknowredface..a za druhý-měli tam nějakej slabej Rum-ikdyž ve flašce Božkov!surprisedsmile2
Ač jsem lil co nejčastěji,tak to pořádný němý delirium se nekonaloheadshakesmile2

PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2008 09:52:25

inkvizitorr psal:
škardík psal:

surprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprised nikdy sem nedal přes 4000idontknow

No jo jenže 4 tis. na 2V litrovým motoru.Tam hoří i normální gumysmile1Na šestkovým 4válu vydrží o něco dýlsmile1

Filous (Člen)
28.01.2008 09:54:18

K.a.s.y.m. psal:
inkvizitorr psal:
škardík psal:

No jo jenže 4 tis. na 2V litrovým motoru.Tam hoří i normální gumysmile1Na šestkovým 4válu vydrží o něco dýlsmile1

...ani bych neřeksmile2

Filous (Člen)
28.01.2008 10:00:25

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:
inkvizitorr psal:

...ani bych neřeksmile2

...sorry, sorryredfaceredfaceredface...na šestkovym štyrválu vopravdu vydržej vícgood

Filous (Člen)
28.01.2008 10:01:29

Meloun psal:
Filous psal:
Meloun psal:

Já vím...idontknow
To zavání průseremhelp

Tak je ta kulturní akce "na Filouse" za mnou..a převládaj rozporuplné pocitysurprised
Jako totální netanečník jsem byl chvílema jak Travolta!surprisedidontknowhelp
Ovšem účel,za kterým jsem tam šel se nějak nepodařilo splnit,ptž za prvý nikdo jaksi nedržel nastolený tempo..idontknowredface..a za druhý-měli tam nějakej slabej Rum-ikdyž ve flašce Božkov!surprisedsmile2
Ač jsem lil co nejčastěji,tak to pořádný němý delirium se nekonaloheadshakesmile2

...málos tlačils na pilubadbigsmile

28.01.2008 10:15:31

K.a.s.y.m. psal:
inkvizitorr psal:
škardík psal:

jo, taky sem to psal škarďoj, na banďáku mi taky vydržely gumy vokolo desítky...., jó, to byly časy, přezouvat jedno za sezónusmile2

doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2008 10:20:46

to Filda:myslím,že ne občas se povede prohnat i litrový motorky.rovinkář nejsem to mě nebaví,ale zatáčky mám rád a nikdy jsem v nich nebyl brzda.
to Inkviz:no nevím to se mi stalo jen jednou a i tak jsem na ni najel 12 za sezónu.Letos jsem B6 přezouval 3x do slicku a na ty posledni zustala před zimou půlka tak ji teď dojedusmile1smile1

Filous (Člen)
28.01.2008 10:30:15

K.a.s.y.m. psal:

to Filda:myslím,že ne občas se povede prohnat i litrový motorky.rovinkář nejsem to mě nebaví,ale zatáčky mám rád a nikdy jsem v nich nebyl brzda.
to Inkviz:no nevím to se mi stalo jen jednou a i tak jsem na ni najel 12 za sezónu.Letos jsem B6 přezouval 3x do slicku a na ty posledni zustala před zimou půlka tak ji teď dojedusmile1smile1

...to s tebou naprosto souhlasim, že i na šestce a klidně i na Bandasce se daj na zatáčkovitejch silnicích provjetrat maséří na litrech...a vjeřim, že nejsi brzda, nemam důvot si myslet, že kecášgood ...a taky sem snat nigde nenapsal, že si brzdasurprised

K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2008 10:43:09

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

...to s tebou naprosto souhlasim, že i na šestce a klidně i na Bandasce se daj na zatáčkovitejch silnicích provjetrat maséří na litrech...a vjeřim, že nejsi brzda, nemam důvot si myslet, že kecášgood ...a taky sem snat nigde nenapsal, že si brzdasurprised

Fildo moje velká omluva jsem si to přečet znova a ten poslední článek nebyl pro mě.Myslím to přitlač na pilu.Ještě jednou sorrysmile2redfaceredface

Filous (Člen)
28.01.2008 10:49:20

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

Fildo moje velká omluva jsem si to přečet znova a ten poslední článek nebyl pro mě.Myslím to přitlač na pilu.Ještě jednou sorrysmile2redfaceredface

...bigsmile...f pohoděgood ...to jen Meloun neumí chlastatbigsmilebigsmilebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2008 10:54:33

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

...bigsmile...f pohoděgood ...to jen Meloun neumí chlastatbigsmilebigsmilebigsmile

smile1good

28.01.2008 10:57:01

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

dycky je to jenom a jenom vo rukách a vo tom, co ti mozek povolí, takže si taky myslim, že ten objem a materiál neni až tak rozhodujícícool

doba je temná...
Meloun (Člen)
28.01.2008 11:02:33

Neumí?evil
Kéž by!redfaceredfaceredface

PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2008 11:03:06

inkvizitorr psal:
Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

dycky je to jenom a jenom vo rukách a vo tom, co ti mozek povolí, takže si taky myslim, že ten objem a materiál neni až tak rozhodujícícool

Jo s tím slouhlasímgoodgood

škardík (Člen)
28.01.2008 12:22:15

No je pravda že posledních 500km to už těma drátama řezalo asfalt a ani ta přilnavost nebyla nic mocbigsmile

zrzule (Člen)
28.01.2008 13:26:18

škardík psal:

No je pravda že posledních 500km to už těma drátama řezalo asfalt a ani ta přilnavost nebyla nic mocbigsmile

ty jsi taky blázen víšidontknowidontknowbigsmilebigsmile

A je to!!
K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2008 13:29:24

zrzule psal:
škardík psal:

ty jsi taky blázen víšidontknowidontknowbigsmilebigsmile

....zkusila jsi to taky?nezkusila tak neříkej ,že je blázenbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

zrzule (Člen)
28.01.2008 13:50:07

tuhle sezónu to prubnubigsmilebigsmile

A je to!!
zrzule (Člen)
29.01.2008 21:05:54

kucíííííííííííííííííííííííííííííííííííí

takže tuhle sezónu jsem obouvala předek 110/70 zr 17 a 105/70 zr 17 na zadek........divný viď???? a co teď chytrolínové????bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

A je to!!
Meloun (Člen)
29.01.2008 21:07:25

Že máš náhon na předek!surprised
Na sněhu to může bejt výhodagoodsmile1

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
29.01.2008 21:09:29

...zrzule napiš to pořádně bigsmile s tím hadem vzadu bys to nedávala

zrzule (Člen)
29.01.2008 21:18:34

osiris psal:

...zrzule napiš to pořádně bigsmile s tím hadem vzadu bys to nedávala

no přední  110/70 zr 17
     zadek  150/70 zr 17

je to vůbec možný????surprisedsurprised

A je to!!
Meloun (Člen)
29.01.2008 21:23:51

Těch 110/70 je trochu netypický,ale proč ne?
Raději bych volil nižší profil..good
Hlavní ale je,že to po tom jede,néé?smile1

PURE NAKED BIKE!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS