Nejsi přihlášen
Doplněk k tankvaku a bočním brašnám
Zdarec,
dneska mi dorazil z NOVELmota tankvak a boční brašny. Je to edice k 70. výročí Louise a mám z toho velkou radost , jelikož jsem boční brašny + tankvak pořídil celkem za 2 tisícovky
Akorát, když sem otevřel tankvak, tak na mě vykouklo toto:
a pohled z jiného úhlu:
Bylo to i u těch bočních brašen.
Je to z takovýho ohebnýho plastíku a já vůbec netušim na co to je
Nemáte s tim někdo zkušenost?
Jinak kdyby někdo uvažoval o koupi tankvaku nebo bočníh brašen, tak můžu doporučit - spousta šikovnejch kapes na zip, v tankvaku úložnej prostor na doklady, klíče, tak aby se to nemotalo mezi věcma, pod slídou okýnko případně na navigaci, samozřejmostí je i pláštěnka...
Boční brašny taktéž s pláštěnkou, reflexníma pruhama, opět několik kapes na zip pro drobnosti, které by měly zůstat lehce dostupné!
Ještě nevim, jak se to bude chovat za jízdy, ale první dojmy za 1
A cena (tankvak 999,-) (boční brašny 999,-)
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Doplněk k tankvaku a bočním brašnám
butrus psal:jenom aby ti ty plastiky nepopraskali. tak totiz dopadli u mych Lojzo brašen. puvodne meli drzet tvar dna,ale nejak nedrzi,pac jsou na mnoho kousku.
Mám třetím rokem (tankvak Held a tašky motodetail) a zatím v pohodě. Do těch tašek to anistrkat nemusíš, jsou v pohodě i bez toho. Ta cena super mě stály ještě po 50ojrech
Strýcfajtr !!!
barynek psal:Spidys: a co je to za znacku ten Lujz? Přemýšlim o bočnich a za tu cenu je to
Mrkni sem:
http://www.novelmoto.cz/katalog_ZA-sedlove.htm
je to hnedla ta první položka:
Sedlové brašny Louis PLUS 2x15l pár
Obědnal sem a za 14 dní přišlo poštou
Já sem si k tomu ještě teda bral i ten tankvak, kterej je z tý samý edice viz. tady:
http://www.novelmoto.cz/katalog_ZA-tankvaky.htm
Taktéž hnedle ta první položka (koukám, že ten maj teď i skladem):
Tankvak Louis PLUS
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
koukal jsem na ně u LOUISE ve Vídni a jsou opravdu pěkné !!! Jsou k 70tému Výročí firmy. Až našetřím jedu pro ně do Pasova Je tam ještě daleko výhodnější cena 30 a 30 euro to je asi 1560 kč !!! www.louis.de jezdím tam zase od března služebně
Stránky: 1