Nejsi přihlášen
Re: GSF 650 S
Vubo psal:Chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s Banditom 650S (2005) Je lepší, alebo horší ako B6 ? Dík.
Na B6 starém jsme jel jen jednou mám 650 a podle mně jede trošku víc odspoda.
jezdí se na něm ale asi stejně těch 50ccm navíc není zas nějaký rozdíl...
ale na té mojí se mi zdalo že míň fouká...
Vubo psal:A čo taká spotreba pri turistike? Ladvinka+ batožina?
spotřeba je stejná jako u B6 aspoň teda co mužu srovnávat se známým...
tak že při dlouhé cestě (500km projížďka na harmanec)jsem měl spotřebu něco okolo 4,8 - 5l a to jsem to na harmanci nešetřil jinak jsme jel celou cestu po okreskách okolo těch 100-110
Fik-B6S psal:Vubo psal:Chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s Banditom 650S (2005) Je lepší, alebo horší ako B6 ? Dík.
Hihi, míň fouká? Tak proč jsi měnil plexi? 8-))
Beranek psal:Hihi, míň fouká? Tak proč jsi měnil plexi? 8-))
Protože je pořád co vylepšovat tak že i ten vítr se dal zmenšit...
ale oproti normální šetce mi to přišlo krapet lepší ale jak říkám na normální B6 jsme jel jednou...
Ty jsi odemně bral to origo? Už jsi ho zkoušel?
Fik-B6S psal:Beranek psal:Hihi, míň fouká? Tak proč jsi měnil plexi? 8-))
Protože je pořád co vylepšovat tak že i ten vítr se dal zmenšit...
ale oproti normální šetce mi to přišlo krapet lepší ale jak říkám na normální B6 jsme jel jednou...
Ty jsi odemně bral to origo? Už jsi ho zkoušel?
Jojo. Chtěl jsem, ale na cestě ke dveřím mě zastavila moje drahá, že jestli mi nevadí, že mám značku v depozitu.... tak jsem se zase otočil a čekám na jaro... 8-((
JEště malej dotaz, blbost, ale zajímá mě to. Nevíte proč je na některých 650S to S žlutý a na některých červený? Jde o stejnej rok, stejnej obsah, stejnou barvu... lepěj to tam japončíci jak je napadne, nebo to má nějakej význam??
Beranek psal:JEště malej dotaz, blbost, ale zajímá mě to. Nevíte proč je na některých 650S to S žlutý a na některých červený? Jde o stejnej rok, stejnej obsah, stejnou barvu... lepěj to tam japončíci jak je napadne, nebo to má nějakej význam??
Já myslel že je to o roku výroby...
ono rok koupi a rok výroby je něco jiného...
Beranek psal:JEště malej dotaz, blbost, ale zajímá mě to. Nevíte proč je na některých 650S to S žlutý a na některých červený? Jde o stejnej rok, stejnej obsah, stejnou barvu... lepěj to tam japončíci jak je napadne, nebo to má nějakej význam??
...protože na červený motce by bylo červené S na prd
Fik-B6S psal:Beranek psal:JEště malej dotaz, blbost, ale zajímá mě to. Nevíte proč je na některých 650S to S žlutý a na některých červený? Jde o stejnej rok, stejnej obsah, stejnou barvu... lepěj to tam japončíci jak je napadne, nebo to má nějakej význam??
Já myslel že je to o roku výroby...
ono rok koupi a rok výroby je něco jiného...
No právě že ne, aspoň podle těch co jesm viděl. Na stejným roce výroby se stejnou (černou) barvou jednou žlutý, podruhý červený...
Beranek psal:No právě že ne, aspoň podle těch co jesm viděl. Na stejným roce výroby se stejnou (černou) barvou jednou žlutý, podruhý červený...
A nebyla jedna po crashi?
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2008 15:48:08 Offline |
.....
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 31.01.2008 15:52:32 Offline |
650 je nářez jako prase.....
ne vazne, ja sem ocenil proti B6 hlavne nastavitelnou vidlici...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Fik-B6S psal:Vubo psal:Chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s Banditom 650S (2005) Je lepší, alebo horší ako B6 ? Dík.
57ccm tak vopatrně
Na brzdy do zatáčky, pod plynem ven....
Stránky: 1