Nejsi přihlášen
Re: Co takhle banána pro harrise?
Marcus_86 psal:a proc ban ? to je stejne kravina, by si udelal novy nick a je, jinak MAC se da taky hacnout ... i ip
MAC adresa i IP je na prd, ale něco lepšího se bude těžko dělat. Jednak je to moc práce a druhak se to nevyplatí dělat kvůli 1 člověku.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
inkvizitorr (Administrator) 30.01.2008 15:07:38 Offline |
nejlepší ban je když tomu dotyčnýmu napíšeš, že jestli s tim nepřestane, tak mu nabiješ držku
doba je temná...
inkvizitorr psal:nejlepší ban je když tomu dotyčnýmu napíšeš, že jestli s tim nepřestane, tak mu nabiješ držku
klidně to můžeš zkusit pokud se spolu někdy potkáme,rád si s tebou o tomhle popovídám
změna je život... měním čtyři za dva
inkvizitorr (Administrator) 30.01.2008 16:46:29 Offline |
jasně, když bude nejhůř pošlu za sebe velkohubýho morafce, má to kousek
doba je temná...
naco banana,to nechapu...
se mu libi naka baba (pravdepodobne zrzule)a nevedel jak ji to ma rict no...
treba me to nejaky zavadny nepripada...jenom pokud by to vadilo zrzuli,tak by se ji mel omluvit a ztahnout vocas,ale podle me 100procent bab lichoti,ze se vo nich mluvi,primo bych rek ze se pri tom teteli blahem
takze proc ne...
...sam mezi jebkarema...
No je fakt, že takhle o mě psát chlap na netu, tak mi to vadí. Vadí mi to na motorkářích, ale ještě mnohem víc by mi to vadilo tady na banditích stránkách. Vzhledem k tomu že jsem s touhle partou leccos odžila a myslím že Zrzule taky, tak by mi to přišlo dost vostrý.
Harris, ty jsi prostě ******, co si neumí hlídat vlastní opici ani hubu. Tohle mi napsat a pak si myslet, že se jako potkáme na nějaký společný akci a vše bude OK, tak by ses dost přepočítal. Každopádně si každej děláme úsudek o lidech z jeho příspěvků a reakcí. Neznám tě. Ale to co si o tobě zatím myslím je teda hooooodně pod bodem mrazu. Dám si na tě bacha.
Na co BAN. Jen ať sem chodí. Aspoň si to vyžere....
kua ale hoši dyd on to nemyslel špatně..... já na tom pořád nevidím nic tak hrozného... bych se nad tím pousmál poštynkroval zrzuli a hotove... .... baby to berou asi trochu jinak než my chlapi, my se nedíváme do zrcadla a neříkáme si kua ta moje plet s tím musím něco udělat, ty vlasy, ty řasy..... sakra... ty náušnice mi nesluší, měla bych začít cvičit....
ja se podívám do zrcadla a řeknu si kua take oči .. to jsem zase přehnal včera..
jinak kdyby mě někdo napsal že jako at hodím fotku a jestli se líbím tak by mě to nenasralo ...
ale jestli jsem i já někoho svými přízpěvky nasral tak sorry, rozhodně tady s těmahle lidma nechci nic řešit vyhrožováním a podobnýma slabošskýma kecama. Mám za to že nás něco spojuje a proto jsme tady. takže Zrzule sory jestli jsem se tě dotknul. koupím pulku ruma....
jinak bandit
Blu one.... old one
jo slozte se ji jako womluvny minimalne na nekolik pulcanu rumu , sice ju neznam ale co je moc je moc
Banditatom (Člen) 31.01.2008 19:18:18 Offline |
barynek psal:misi psal:Billy psal:jo slozte se ji jako womluvny minimalne na nekolik pulcanu rumu , sice ju neznam ale co je moc je moc
co je moc ?
no ta půlka rumu.. je to moc MÁLO!!!
seute na rum litr slifovice a bude urovnáno
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1