Nejsi přihlášen
Široká řidítka
Chtěl bych si dat na svou bandasku širší řidítka. Mam vyhlídnuté 82 s hrazdou. Prosím o radu jestli mi tam budou pasovat bez uprav,mam na mysli delka br.hadice,lanko na plynu atd. A pokud ne jaka max délka by tam pasovala. Dík
Re: Široká řidítka
nevi od jaky to mas presne firmy ale ja mam stejnej rozmer a taky s hrazdou a vychazi to ale neradil bych ti to tam davat...neni o moc dobry mozna tak na jezdeni po meste ale jinak to moc vyhodama netrpi premejslim ze dam zpatky puvodni ale nechce se mi s tim delat....
gdo maže,ten jede...:)
Banditatom (Člen) 30.01.2008 20:14:00 Offline |
mam duralový rentály zlatý pěkně nizoučký zlaťoučky s hrazdičkou jezdím s nimi sezonů a paráda ale oproti vorigo délce jsem je zkrátil.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 31.01.2008 07:11:03 Offline |
nejsou to nahodou takový ty třiapůlácký černý s hrazdičkou? no jestli jo tak se nedivím že je ani ti če... nebrali
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ted sem to byl merit, ja tam mam 80 (79cm). Jinak na to vsechno nacpes,jen to tam na jedne strane myslim musis dat driv, nez ty riditka upevnis (myslim rukojet s plynem). Jinak mam je s hrazdou. Vnitrni prumer trubky je 5 mm. Tedy do 22 mm se davaji zavazicka s vnitrnim prumerem 13. Sou hodne pevne a fakt supr. Origa sem tam ani nemel, ale nemenil bych, toto mi tezce vyhovuje.
...von vůbec Koldan testoval dost vjecí a dost toho vo tom napsal ...já to dycky čet celou zimu ...nejhorší je, že sem si celou tu slošku asi smazal, tagže ty testy nemůžu ani nikomu přeposlat ...ale von je určitě bude mít zazálohovaný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
barynek psal:PALOUS psal:Jedny ty větve s hrazdou 82cm mám doma za vodvos f černý barvě
a co takhle za poštovný? Nebo si udělej vejlet do HK Jsem socka, ale ta možnost volby, no neber to
Máš je ještě nebo jsi je už udal?
jsou tvoje dělám v momentálně v hradci přijď si pro ně tel aj icq mám v profilu
Jebat motorky :-)
Newada psal:PALOUS psal:Jedny ty větve s hrazdou 82cm mám doma za vodvos f černý barvě
Za vodvoz drahý, měl je hozený před chalupou, že je cikáni vemou do sběru a taky se na ně
jo protože si mysleli ,že je to pracovní nástroj a ty oni nesbíraj
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
PALOUS psal:barynek psal:PALOUS psal:Jedny ty větve s hrazdou 82cm mám doma za vodvos f černý barvě
a co takhle za poštovný? Nebo si udělej vejlet do HK Jsem socka, ale ta možnost volby, no neber to
Máš je ještě nebo jsi je už udal?jsou tvoje dělám v momentálně v hradci přijď si pro ně tel aj icq mám v profilu
zavolam a domluvime se. Dík
Bandit 4EVER!!!
PALOUS psal:barynek psal:PALOUS psal:Jedny ty větve s hrazdou 82cm mám doma za vodvos f černý barvě
Máš je ještě nebo jsi je už udal?jsou tvoje dělám v momentálně v hradci přijď si pro ně tel aj icq mám v profilu
jinak koukam že telefon je nasrat a icq je neznamý tak nevim kam se dovolam
Bandit 4EVER!!!
Filous psal:...von vůbec Koldan testoval dost vjecí a dost toho vo tom napsal ...já to dycky čet celou zimu ...nejhorší je, že sem si celou tu slošku asi smazal, tagže ty testy nemůžu ani nikomu přeposlat ...ale von je určitě bude mít zazálohovaný
To Mour:
blbečci
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Mám doma jedny zlatý s hrazdou. Myslím, že jsou lehce přes 80cm (nevim jistě). Daruji za odvoz. Možná jsou trochu hnutý (párkrát to na ně padlo), ale když to dam na sklo tak vypadají celkem v klidu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...ty kokot jeden tak ted si me dostal uplne na nejvic modri uz vedi
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Ondráš psal:Mám doma jedny zlatý s hrazdou. Myslím, že jsou lehce přes 80cm (nevim jistě). Daruji za odvoz. Možná jsou trochu hnutý (párkrát to na ně padlo), ale když to dam na sklo tak vypadají celkem v klidu.
se tady tedka s darovanejma větvema roztrhl pytel
Bandit 4EVER!!!
gore psal:PALOUS psal:barynek psal:
...ty kokot jeden tak ted si me dostal uplne na nejvic modri uz vedi
Co mě to daloprostě tě mám přečtenýho
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:gore psal:PALOUS psal:
jsou tvoje dělám v momentálně v hradci přijď si pro ně tel aj icq mám v profilu...ty kokot jeden tak ted si me dostal uplne na nejvic modri uz vedi
Co mě to daloprostě tě mám přečtenýho
.. sak pockej vono se "ja ti to "vratim a to teprve bude čaraně
..ale jako se ti to povidlo jako jo
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Stránky: 1