Nejsi přihlášen
Re: Triko Bandit....
maňas psal:ondráš : nechápu připomínku
jen sem doplnil výčet věcí co by s tím trikem šlo ještě provést
Narážka na diskuzi v jiném vláknu, kdy nějací MC pomlátili někoho kdo měl na zádech něco co neměl...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 30.01.2008 15:10:20 Offline |
Revu psal:Ahoj nevíte někdo kde by se dalo sehnat triko bandit??
Nedalo.......doplň si profil budu zdílnější
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Revu psal:Ahoj nevíte někdo kde by se dalo sehnat triko bandit??
Triko bandit seženeš u kdejakého vjetnamce, prodejce moto oblečení a podobných krámech.
Pičotriko jen na pičosrazech od pičovjetnamce.
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 30.01.2008 15:52:33 Offline |
Mijo psal:Boj o barvy jako v MC, pár let uklízíš kelímky vod piva na srazech, potom máš teoretickou naději na získání nášivky. Na srazy nejezdím, doufám, že bez trička nebudu mít nižší výkon
Tady to má jeden rozdíl.Tady si ho můžeš koupit a né zasloužit
K.a.s.y.m. psal:Mijo psal:Boj o barvy jako v MC, pár let uklízíš kelímky vod piva na srazech, potom máš teoretickou naději na získání nášivky. Na srazy nejezdím, doufám, že bez trička nebudu mít nižší výkon
..ják koupit, tak proč jsem teda nosil tolik a služebně starším
osiris psal:...bohužel , nejblžší příležitost máš v květnu
kua.... rok to tu chceckuju a kua abych zase čekal jak piča.... další rok to checkoval..... v březnu jedu na rok do hajzlu kde nemužu nosit triko .... no to ja v vydržim marne
Blu one.... old one
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mijo psal:Boj o barvy jako v MC, pár let uklízíš kelímky vod piva na srazech, potom máš teoretickou naději na získání nášivky. Na srazy nejezdím, doufám, že bez trička nebudu mít nižší výkon
..ják koupit, tak proč jsem teda nosil tolik a služebně starším
No asi si fanjy parťak co rad pomuže kamošum.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 01.02.2008 10:09:27 Offline |
Ondráš psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
Tady to má jeden rozdíl.Tady si ho můžeš koupit a né zasloužit..ják koupit, tak proč jsem teda nosil tolik a služebně starším
No asi si fanjy parťak co rad pomuže kamošum.
K čemu to tu himl navádíš?To sem dej radši plánek na výrobu kapesní jaderný bomby, než takový nestoudný náznaky!To se Ti to vyskakuje, s vědomím, že do Tvýho trika se málokdo vleze
message to all:
mám svý hadry rád a budu si je bránit, dokud budu moct!(což teda občas nebejvá dlouho, no)
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Kelly01 psal:jestlit o vaše generace tak chápe,tak proti gustu a překladu nic nemám...
vzhledem k tomu, že jsem sraz na Koruně nestihl, tak se ptám, abych pak nekoupil jen z toho duvodu, že nemam koruny;-) to víš, no, socka
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 01.02.2008 18:48:22 Offline |
barynek psal:Kelly01 psal:jestlit o vaše generace tak chápe,tak proti gustu a překladu nic nemám...
vzhledem k tomu, že jsem sraz na Koruně nestihl, tak se ptám, abych pak nekoupil jen z toho duvodu, že nemam koruny;-) to víš, no, socka
Překlad "pěti prstů"....lohnout ,čórnout,čmajznout.....prostě ukrást.
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:Kelly01 psal:jestlit o vaše generace tak chápe,tak proti gustu a překladu nic nemám...
Překlad "pěti prstů"....lohnout ,čórnout,čmajznout.....prostě ukrást.
jo táák
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1