Nejsi přihlášen
Re: líbí se vám zrzule????
inkvizitorr (Administrator) 29.01.2008 21:18:32 Offline |
zrzule je celkem normální holka, ale jak jí vidim s flaškou rumu v pazourách tak je najednou nejhezčí buchta v celým kosmosu
doba je temná...
hide psal:a o koho jde?
já ji taky viděl na fotkách a pokud se nepletu tak když řeknu Rumová Víla tak to asi mluví za vše...
Doufám že se dostanu do těch krkonoš...
Marcus_86 psal:takze ji milujes ? to je vyznani lasky ???
Pšán psal:..Zrzule je fajn baba,živočišný typ..na nic si nehraje,je svoje,život bere tak jak leží a běží..já ji mám rád..
..dospěješ..doufám..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
to ja jen tak
Pšán psal:Marcus_86 psal:takze ji milujes ? to je vyznani lasky ???
Pšán psal:..Zrzule je fajn baba,živočišný typ..na nic si nehraje,je svoje,život bere tak jak leží a běží..já ji mám rád..
..dospěješ..doufám..
hm ... p v kombinéze pěknááá ... hej zrzule... jezdí semnou nebo já s ní ... ? semtam nějaká Katka černá tež má B6 ... nějaká přízen ....? .... co kačo ... čteš to ? ... jste zpřízněné ... ?
jinak zrzuli neznám .
Blu one.... old one
vidim tady se pekne ryje , mam naladu pod psa uz aspon tyden , vsechno se sere je mi z lidi na bliti
Se Zrzulkou je sranda. A jak říkal Spydis, má moc pěkný trenýrky.
2 Hariss: Ikdyž seš nalitej, tak alespoň trochu slušnýho chování se v tobě snad najde. Pokud ne, tak nepij. Neber to jako výtku, ale jako doporučení.
Hoď sem své foto a doplň otázkou:
Jsem hezčí já nebo Zrzule?
Uvidíme jaký bude poměr hlasů... A nezapomeň, že umět přiznat porážku je taky svým způsobem výhra.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Se Zrzulkou je sranda. A jak říkal Spydis, má moc pěkný trenýrky.
2 Hariss: Ikdyž seš nalitej, tak alespoň trochu slušnýho chování se v tobě snad najde. Pokud ne, tak nepij. Neber to jako výtku, ale jako doporučení.
Uvidíme jaký bude poměr hlasů... A nezapomeň, že umět přiznat porážku je taky svým způsobem výhra.
navrhuju hodit dvě fotky teda zrzule v plavkách ....:) a ohodnotit která je lepší
Blu one.... old one
Ondráš psal:Se Zrzulkou je sranda. A jak říkal Spydis, má moc pěkný trenýrky.
ty jsi nějakej chytrolin...
změna je život... měním čtyři za dva
Loser psal:nechcete se na to uz vyprdnout???!!!!
Harris by se mel asi trosku zamyslet a preventivne si dat jednu zadofku a dve predofky
no ty si k ní taky nebyl v tom prvnim příspěvku zrovna 2x milej (vim že ste kamaradi ale tutok???)
Bandit 4EVER!!!
Lukas Boskovice (Člen) 30.01.2008 17:09:19 Offline |
jeeeeeeee...ja chci taky videt Zrzuli.....
škardík psal:Já myslim že looser normálně sázel na to že ty jeho žblepty nikdo nebere vážně a zrzulka si to nějak vzala...
presne tak .... a zrzulka si to taky vzala (dostal jsem vyhubovano)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Martin B12 (Člen) 30.01.2008 19:25:29 Offline |
jo líbí je to sympatačka
jen nechápu smysl tý otázky
a myslím že zrovna tohle téma by se mělo za včasu smaznout
street triple picco
Banditatom (Člen) 30.01.2008 19:57:09 Offline |
no jo no určitá cenzůra špatná není no a propo zrzule harris (určitě není můj vkus)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Martin B12 (Člen) 30.01.2008 20:09:36 Offline |
MAZI psal:ZRZULKA je vášnivka ........ takže líbí
a jak to můžeš vědět
street triple picco
Banditatom (Člen) 30.01.2008 20:21:03 Offline |
Tom-DK psal:Martin B12 psal:MAZI psal:ZRZULKA je vášnivka ........ takže líbí
a jak to můžeš vědět
asi 6 smysl
někde jsem slyšel že prej zrzky jsou vášnivé
misi psal:Ondráš psal:Se Zrzulkou je sranda. A jak říkal Spydis, má moc pěkný trenýrky.
Uvidíme jaký bude poměr hlasů... A nezapomeň, že umět přiznat porážku je taky svým způsobem výhra.navrhuju hodit dvě fotky teda zrzule v plavkách ....:) a ohodnotit která je lepší
Nemáš si u čeho honit? Dneska nic novýho nevyšlo?
Autobus je taky Suzuki... .
Banditatom (Člen) 31.01.2008 07:07:53 Offline |
napad hezkej to je pravda a harris bude taky v plavkách?
Jde o to, kdo vlastně bobra má? Jestli Zrzule nebo Harris. Vzhledem k tomu že Zrzule používá hlavní deratizační chemický prostředek - RUM. Pak to tedy bude asi Harris. Ten se sice umí vožrat a je často dezorientovanej, proto si to tu splet za bojiště kde je možné urážet, jinak to nejni možný, ale bobr by přeci jen u něj mohl mít šanci přežít.
Otázka tedy zní? Má Harris bobra? nebo nemá? Může být vůbec bobr - samec?
inkvizitorr (Administrator) 31.01.2008 08:11:00 Offline |
Čendina psal:Jde o to, kdo vlastně bobra má? Jestli Zrzule nebo Harris. Vzhledem k tomu že Zrzule používá hlavní deratizační chemický prostředek - RUM. Pak to tedy bude asi Harris. Ten se sice umí vožrat a je často dezorientovanej, proto si to tu splet za bojiště kde je možné urážet, jinak to nejni možný, ale bobr by přeci jen u něj mohl mít šanci přežít.
Otázka tedy zní? Má Harris bobra? nebo nemá? Může být vůbec bobr - samec?
jestli by jako nestálo za to udělat zcela nový téma o tom, jestli má harris bobra??? jako aby to bylo jasný
doba je temná...
Mirek D psal:misi psal:Ondráš psal:Se Zrzulkou je sranda. A jak říkal Spydis, má moc pěkný trenýrky.
Uvidíme jaký bude poměr hlasů... A nezapomeň, že umět přiznat porážku je taky svým způsobem výhra.navrhuju hodit dvě fotky teda zrzule v plavkách ....:) a ohodnotit která je lepší
Nemáš si u čeho honit? Dneska nic novýho nevyšlo?
nehul to už
Blu one.... old one
Inkviz: přesně tak. Přeci jen musíš uznat že toto téma bude jistě hojně navštěvované, neb koho by nezajímalo zda má Harris bobra a čím ho živí. Jestli už překousal nějakej ten strom a kde si staví hráz z bordelu co přinese řeka.
Já teda jako bobra mám zušlechtěnýho a taky mám filcky. Maj malý esesácký helmičky a ta nejslabší překousne cihlu.
Čendina psal:Inkviz: přesně tak. Přeci jen musíš uznat že toto téma bude jistě hojně navštěvované, neb koho by nezajímalo zda má Harris bobra a čím ho živí. Jestli už překousal nějakej ten strom a kde si staví hráz z bordelu co přinese řeka.
Já teda jako bobra mám zušlechtěnýho a taky mám filcky. Maj malý esesácký helmičky a ta nejslabší překousne cihlu.
to je slovo chlapa ...! Martino
Blu one.... old one
misi psal:Mirek D psal:misi psal:
navrhuju hodit dvě fotky teda zrzule v plavkách ....:) a ohodnotit která je lepšíNemáš si u čeho honit? Dneska nic novýho nevyšlo?
nehul to už
Nehoň už to....
Autobus je taky Suzuki... .
Mour psal:Tú bí or not tú bí ...bobr je dycky samec ...a samyce je přeci slečna/paní bobrová ...a nejhorší jsou králíci
...Harrise nekomentuji
...a nejhoší sou trpaslíci - ty vám vlezou všude...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
s přislovím: Jestli ho máš malého nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej
škardík psal:MAZI psal:ZRZULKA je vášnivka ........ takže líbí ....... a.... harris ne protože nemá to no .........KOZY ......
mlčím
já též mlčím,ale smíchu se neubráním,tahle diskuze je masakr,to my tykev nebere
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1