Nejsi přihlášen
LosBanditos (Člen) 18.08.2007 20:43:25 Offline |
PO výměně oleje a filtrů začal motor klepat
Ahoj, mám bandita N600 rok. 97 najeto cca 38900. Včera jsem vyměnit moto olej a filtr. Olej je motul 10w40 a dnesk a vzduch. filtr a svíčky NGK CR9EK. Prostě ty samé so jsou z továrny. Včera to klapalo trošku, ale neska jsem se zhrozil to z mojeho řížu za pazvuky klepacící leze. Nevíte čím to může být? Moto mám z NDR a určo už dlouhou dobu nebyli ventyly seřízené. Ale to přece není možné, aby po výměně oleje začla banditka tak nehorázně klepat. Prosím poraďte chlapi.
LosBanditos adios !
Re: PO výměně oleje a filtrů začal motor klepat
když jsme tu u výměny oleje a filtru..provedl jsem to samé po 6000(ventily neseřizoval)..před tím sem tam měl GPS,nalil jsem tam motorex a poprvý ještě nic,ale od té doby to hůř chytá za studena i za tepla a pomaleji se to dostává do zvoleného volnoběhu.....může to být tím olejem...či se mi začíná něco srát...??????
Když nejezdím,tak tvořím...
LosBanditos psal:Ahoj, mám bandita N600 rok. 97 najeto cca 38900.......
Jo, Jo..... r.v.97/38tkm
Skoro jakobych pročítal inzerci v ČMN, tam taky nemá žádná motorka (ani 15let stará) nejeto víc než 30.000!
Garantuji ti, že ten motor má nalítáno min. 60.000km, ale spíš tak 80.000km....
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
mas bandita,tak se s tim musis smirit,ze to klepe.me to zaclo taky a uz na 16 tisicich,sem si myslel ze s tim neco je,nechal seridit ventily,zkontrolovat rozvodak,vse ok.
ovsem klepe to jen pri studenym motoru,pri teplym je to good
...sam mezi jebkarema...
LosBanditos (Člen) 19.08.2007 11:18:00 Offline |
Marián psal:mas bandita,tak se s tim musis smirit,ze to klepe.me to zaclo taky a uz na 16 tisicich,sem si myslel ze s tim neco je,nechal seridit ventily,zkontrolovat rozvodak,vse ok.
ovsem klepe to jen pri studenym motoru,pri teplym je to good
Mě to klepe i při studeným, ale začalo to po výměně oleje. Před tím nic.
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 19.08.2007 11:18:54 Offline |
LosBanditos psal:Marián psal:mas bandita,tak se s tim musis smirit,ze to klepe.me to zaclo taky a uz na 16 tisicich,sem si myslel ze s tim neco je,nechal seridit ventily,zkontrolovat rozvodak,vse ok.
ovsem klepe to jen pri studenym motoru,pri teplym je to goodMě to klepe i při studeným, ale začalo to po výměně oleje. Před tím nic.
Sorry klete to i při zahřátým motoru
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 19.08.2007 11:20:09 Offline |
LosBanditos psal:LosBanditos psal:Marián psal:mas bandita,tak se s tim musis smirit,ze to klepe.me to zaclo taky a uz na 16 tisicich,sem si myslel ze s tim neco je,nechal seridit ventily,zkontrolovat rozvodak,vse ok.
ovsem klepe to jen pri studenym motoru,pri teplym je to goodMě to klepe i při studeným, ale začalo to po výměně oleje. Před tím nic.
Sorry klete to i při zahřátým motoru
Kolik si dal za ty ventily? a nevím kolik to stojí i s výměnou rozvoďáku?
LosBanditos adios !
cece nevim kolik to muze presne stat,ja to mel v ramci zaruky zadara,ale u ventilu zalezi na tom,jestli se tam musej davat podlozky nebo ne,kde jedna stoji cca 400,takze ty tipuju mezi 1500-2000 max.rozvodak fakt nevim,pac 50 tisic najeto este zdaleka nemam...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:cece nevim kolik to muze presne stat,ja to mel v ramci zaruky zadara,ale u ventilu zalezi na tom,jestli se tam musej davat podlozky nebo ne,kde jedna stoji cca 400,takze ty tipuju mezi 1500-2000 max.rozvodak fakt nevim,pac 50 tisic najeto este zdaleka nemam...
Na bandita se žádné podložky nedávají.....
já dal dneska svíčky, motor běží gut... jen občas cvak... nejde to z motoru spíš z karbu, nebo jak když vynechá svíčky. Dělá to nepravidelně. jen občas... co by to mohlo být?
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:já dal dneska svíčky, motor běží gut... jen občas cvak... nejde to z motoru spíš z karbu, nebo jak když vynechá svíčky. Dělá to nepravidelně. jen občas... co by to mohlo být?
kdyby vechávaly svíčky, tak muže bejt některej kabel špatnej,ale klíďo i svíčka-ne vždy nová=dobrá, no a jestli to jde nepravidelně,tak nech udělat podtlaky
Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
Nech seřídit ventily to je základ a potom můžeš špekulovat dál a vůbec když nevíš jak byl dělanej servis.Po delší odstávce mašina hned nejde tak jak má docela dlouho trvá než se ohřeje kor ted v zimě.
no servisku má... motor běží pěkně a najdnou klap, jak kdyby svíčka vynechala. Necham dat rozvoďák, ventily, podtlaky... Jinač snad se tam nemělo co posrat. A co fajfky? tam by nemohl být problém?
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:no servisku má... motor běží pěkně a najdnou klap, jak kdyby svíčka vynechala. Necham dat rozvoďák, ventily, podtlaky... Jinač snad se tam nemělo co posrat. A co fajfky? tam by nemohl být problém?
Mě to dělal starej bandit,vobčas to vynechalo na jednom válcu,ale dělalo to jenom dokud se motor pořádně neprohřál,pak byl pokoj. A stejně mě to dělala Kawa ZR7 co sem měl předtím.....
Pořádně vohřej,potom projeď a pak až poslouchej jestli je fšechno OK. Po zimě dělají motorky fšelijaký věci,ale jak se voteplí je to často fšechno gut
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nety psal:já dal dneska svíčky, motor běží gut... jen občas cvak... nejde to z motoru spíš z karbu, nebo jak když vynechá svíčky. Dělá to nepravidelně. jen občas... co by to mohlo být?
Kutil Tim
viz avatar:)
ja vcera po dvou mesicich taky nakopl toho sveho, bo uz konecne zase nestoji na spalkach a taky to jelo zprvu nepravidelne u vyssich otacek strilelo do vyfuku...ale jak se to poradne prohralo tak uz si jen brumlal
Vzdy muze byt hur :-)
LosBanditos psal:Ahoj, mám bandita N600 rok. 97 najeto cca 38900. Včera jsem vyměnit moto olej a filtr. Olej je motul 10w40 a dnesk a vzduch. filtr a svíčky NGK CR9EK. Prostě ty samé so jsou z továrny. Včera to klapalo trošku, ale neska jsem se zhrozil to z mojeho řížu za pazvuky klepacící leze. Nevíte čím to může být? Moto mám z NDR a určo už dlouhou dobu nebyli ventyly seřízené. Ale to přece není možné, aby po výměně oleje začla banditka tak nehorázně klepat. Prosím poraďte chlapi.
Existujou přípravky které se vlijou do vyjebaného motoru a celý ho tak hezky ztmelí a slepí.... a pak se to rychle prodá..... neklepe, startuje pohoda.. pak vyměníš olej dáš tam to co tam má být a díly se začnou uvolnovat... dělá se to u aut.. a bohužel i u motorek
doufej že tě někdo nevyjebal....
Blu one.... old one
LosBanditos psal:Ahoj, mám bandita N600 rok. 97 najeto cca 38900. Včera jsem vyměnit moto olej a filtr. Olej je motul 10w40 a dnesk a vzduch. filtr a svíčky NGK CR9EK. Prostě ty samé so jsou z továrny. Včera to klapalo trošku, ale neska jsem se zhrozil to z mojeho řížu za pazvuky klepacící leze. Nevíte čím to může být? Moto mám z NDR a určo už dlouhou dobu nebyli ventyly seřízené. Ale to přece není možné, aby po výměně oleje začla banditka tak nehorázně klepat. Prosím poraďte chlapi.
Nezlobte se ale nedá mě to:Že by někde udělali soudruzi z NDR chybu?
škardík psal:nety psal:já dal dneska svíčky, motor běží gut... jen občas cvak... nejde to z motoru spíš z karbu, nebo jak když vynechá svíčky. Dělá to nepravidelně. jen občas... co by to mohlo být?
Kutil Tim
Vyšší výkon...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
taky mi to za studena klepe a ventily jsem seřizoval teď prvně doma sám ,a žádné podložky tam opravdu nejsou! jinak dneska parádních 100 kiláků(akorát to někdy trochu fouklo z boku)
když to jede,je to OK
VikecB12 psal:nety psal:no servisku má... motor běží pěkně a najdnou klap, jak kdyby svíčka vynechala. Necham dat rozvoďák, ventily, podtlaky... Jinač snad se tam nemělo co posrat. A co fajfky? tam by nemohl být problém?
Mě to dělal starej bandit,vobčas to vynechalo na jednom válcu,ale dělalo to jenom dokud se motor pořádně neprohřál,pak byl pokoj. A stejně mě to dělala Kawa ZR7 co sem měl předtím.....
Pořádně vohřej,potom projeď a pak až poslouchej jestli je fšechno OK. Po zimě dělají motorky fšelijaký věci,ale jak se voteplí je to často fšechno gut
to sami studena i po shozeni sitice jak na tri valce ale kdyz se prohreje jede jak ma
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 04.02.2008 17:52:12 Offline |
sonyk psal:VikecB12 psal:nety psal:no servisku má... motor běží pěkně a najdnou klap, jak kdyby svíčka vynechala. Necham dat rozvoďák, ventily, podtlaky... Jinač snad se tam nemělo co posrat. A co fajfky? tam by nemohl být problém?
Pořádně vohřej,potom projeď a pak až poslouchej jestli je fšechno OK. Po zimě dělají motorky fšelijaký věci,ale jak se voteplí je to často fšechno gutto sami studena i po shozeni sitice jak na tri valce ale kdyz se prohreje jede jak ma
taktéž za studena klepačka řechtačka a tři válce po zahřátí je vše ok
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
gapa psal:LosBanditos psal:Ahoj, mám bandita N600 rok. 97 najeto cca 38900.......
Jo, Jo..... r.v.97/38tkm
Skoro jakobych pročítal inzerci v ČMN, tam taky nemá žádná motorka (ani 15let stará) nejeto víc než 30.000!
Garantuji ti, že ten motor má nalítáno min. 60.000km, ale spíš tak 80.000km....
nechápu proč všichni píšete jednu a tu samou pohádku....já mam 97 a má najeto 21 tis, a garantuju ti, že ten motor víc nemá, prostě ne všichni musej nalítat na mašině 6 tis za rok...prostě takový mašiny jsou a budou, když můžeš koupit jawku od nějakýho dědy a má najeto třeba 40 tis a je 50 let stará, tak proč bys nemohl koupit banďoura, kterej ma po 11 letech 38 tis??
Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.02.2008 14:42:06 Offline |
...mám za dvě sezóny 25 000 a co i kdyby měl motor předtím víc než udával tachometr tak furt má pěknej zvuk a šlape jak hodinky.podle tacho mám ted 50 000
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bandit-Kralik (Člen) 06.02.2008 18:15:54 Offline |
6000km za rok je jako prd....jedna dovolena,par vikendu,obcas okolo komina po praci a jsem pres 6000km....
Stránky: 1