Nejsi přihlášen
Dobrej kup?
Zdarec mazec.
Já nevim, shánim motyku už ňákou dobu a když se něco naskytne za slušnou cenu, tak mě to přijde zas nápadně podezřelé....
Co Vy na to?: http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=51194
(Dovoz F, serviska neni, moto bylo prej lehce padly - kosmetické vady - škrábance na nádrži, ale původní lak !!!) jeté u nás tuhle sezónu
Stojí to za za to ?
Dík za Vaše nazóry - cením si jich
Re: Dobrej kup?
No asi se tam zajedu mrknout (je to ale štreka ).
Nicméně, nenašel by se někdo z okolí Plzně (nejlépe z fóra), kdo rozumí mašinám a prohlídnul by to se mnou na místě ?
Pánžto moje zkušenosti = NULA na druhou.
(Nebylo by to zadarmo...)
to jsem zvědav ...
chod si ju pozriet nic zato nedas (akurat ta cesta) ja som tiez takto naslepo isiel a typek este zhadzoval podozrivo z ceny..isli vsak so mnou dalsi 2 ludia keby nieco..a podarilo sa!!!niekedy treba aj slepo doverovat..teraz mam v garazi paradnnu bandasku!!!
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Hachlblaubachtr (Člen) 06.01.2007 23:54:00 Offline |
Je pěkná ale za ty prachy seženeš slušnou neutahanou dvanáctku a je to o něčem jinym rezerva výkonu spotřeba skoro stejná nemusíš to honit atd.do šestky bych nešel.muj názor a zkušenosti kdysi jsem si nechal poradit a nelituju toho
Je to každýho věc,se muže vyřádit na šestce,ale časem stejně zatouží po silnějším,dřív,nebo pozdeji,samozřejmě tím vyjadřuji moji situaci,třeba je někdo se slabším obsahem spokojenější,je fakt má to i své výhody v úbytku zadní pneu.Všechno teda zaleží na používání pravý ruky
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
mape33 psal:no ja tomu mozna nerozumim ale nema to origo nalepky a napisy tak ten lak asi origo nebude
...jax na to prisel
...ja bych to videl takhle:
mape33 psal:no ja tomu mozna nerozumim
...to pravda asi je
mape33 psal:nema to origo nalepky a napisy
...tohle pravda neni
mape33 psal:ten lak asi origo nebude
...a tohle pravdepodobne pravda taky neni
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mape33 psal:No ja mam jeste na podsedlaku ten dpobnej napis dohc 16valve............ A tady ma jen bandit. a ten posdedlak je origo. No vzdorovat nechci
...jak píše Fiat....tento nápis maj e-Ska , takže pokud ho máš na své Bandasce a máš
e-Nko, tak je chyba jinde
Je můj !
Je to krasavec a ty vady nejsou tak hrozný jak vypadaly na fotkách.
Přední pneu je ještě originál a čeká ho výměna.
Jak bude čas, jedu do servisu na olej, ventily atd.
Ještě sem hodim ňáký fotky, až se z toho vzpamatuju
Dneska to jdu poprvé projet.....
Ještě raz dík Jarkovi za tip a super velkej dík Netymu za spolupráci a ochotu.
Zdarec mazec
Hachlblaubachtr (Člen) 08.01.2007 18:09:40 Offline |
Komu není rady...vychutnej si radost a ať slouží ve zdraví
Lech psal:Mě tak napadlo, že tady někdo z vás dělá do barev, mám takovej dojem že Osi.
Potřeboval bych nejspíš namíchat barvičku na zamazání těch škrábanců na nádrži.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 0_2547.jpg
Na kolik to vyjde? Dík za info
...deci barvy (mensi mnozstvi nedelam kvuli shode odstinu) cca 200,- kacen - nanes do skrabance paratkem a po zaschnuti cca 5 minut nanes dalsi vrstvu (bud to takhle vyplnis cely s tim, ze bude misto trosku matnejsi, nebo das na vrch bezbarvej lak)
...pokud budes davat ten lak, tak nezaplnis skrabanec barvou az po okraj, ale nechas si misto pro lak - v tomhle pripade bych volil lak ze spreje cca 150,- kacen, protoze ze spreje je 1K a nemusis ho tuzit, coz v pripade tak maleho rozsahu nevadi - ze spreje si odstriknes louzicku treba do vicka a do toho zas namacis to paratko
...to co se ti navrsi pres hranu potom zabrousis do roviny papirem P2000, pak br. pastou a zalestis lestenkou
...kdyz se to udela poradne, tak to skoro neni videt
...to vse jestli to mas skrabnuty az pres barvu (coz neni z ty fotky jednoznacny) - pokud to mas jen v laku, coz dela taky bilej nebo nazloutlej skrabanec, tak to zkus jen trochu zabrousit (nesmis probrousit az na barvu) a pak zalestit
...nemuzu, neznam kod barvy
...jak jsem psal jinde, posilam to dost nerad, pac s takovymhle mnozstvim a postou mam vic jebani nez uzitku, zkus se teda podivat v okoli jestli se to neda koupit nekde u vas
...jestli neda, tak ti to poslu (na dobirku ale ne, jeste slozenky k tomu - kdyz, tak platbu prevodem) v tom pripade budu potrebovat rok vyroby, model, vin a podivat se do velkyho tp co mas napsano v kolonce barva (nekdy se pri registraci premuzou) a fotku ne tak do zluta jako tuhle, ale pri normalnim dennim svetle
Lech psal:OK. Techničák přijde zejtra (snad), tak se tam mrknu a pošlu všechno co ¨zjistim včetně ňákejch fotek.
Jinak se zkusim poptat v okolí, ale kdyby nic, byl bych rád, kdyby si mi to mohl poslat. Převodem to neni probém.
tAk zatial
...ok
...to vis, ze to nestaci, psal jsem VIN taky
...tak to v tp nemas, ze je to modry tam ani psat nemuseli vid
...sice kdyz posles fotku, tak priblizne neco uvidim abych vedel, pro kontrolu, ze nejsem uplne mimo, ale ne ze budes rvat kdyz to nesedne
...jako orientace mi to staci (neuvedomil jsem si kdyz jsem ti psal, ze to mas nafotit, ze jsou na zacatku diskuze fotky v tom inzeratu), ale urcovat takhle barvu nejde, to snad jedine rozpoznat svetle modrou od tmave modry, to jo, ale jinak ne dal se musim ubirat jinym smerem, pres ten vin, co mas jeste dodat a r.v. a model, nekdy je to na
bobule psal:Lech psal:Vin JS1A8112100xxxxxx, typ WVA8, r.v. 2004.
Jestli tohle nebude stačit tak se zabiju...Lech: no nevim ale takovýdle informace jsi moch osimu spíš poslat mejlem
Hmm to je asi fakt
Hele osi nechceš to smazat ?
---------------
...odmazano
---------------
Editoval osiris (10.01.2007 20:18:23)
ondrasovi: muzes neboj
...jinac, no co, furt beham mezi lihem (rozumej lihym), zverolekarem freshem, medvidkem koldanem, poch***kem (rozumej kubou), mrtvolou (rozumej nerou), tak se ta deviace nekde projevit musi
...a hus, hybaj z techniky do diskuze
Kdyz uz je tu rec o oprave sramu na nadrzi.
Tohle zamaskovat uz by bylo asi horsi co?
Nahledy (po kliknuti se nezobrazi full velikost (fachaji az spodni linky)):
Velke obrazky (nefunguje link u obrazku system ho deformuje):
http://ukazto.com/?img=IMG_0148.jpg
http://ukazto.com/?img=IMG_0149.jpg
http://ukazto.com/?img=IMG_0150.jpg
http://ukazto.com/?img=IMG_0151.jpg
Neni to nic co by me trapilo a uziralo, ale pokud by byla moznost to za nejakej slusnej peniz nechat opravit / zamaskovat, tak bych do toho mozna sel.
Jirin
Suzuki SV 650 + ČZ 250/471 + ČZ 250/455 – více info
osiris psal:...to se zamaskovat neda, jen normalne opravit
Opravit tzn => novej lak cely nadrze? Pokud by se to melo lakovat cely tak to spis necham v puvodnim stavu, jak jsem psal neni to nic co by mi nejak moc vadilo.
Jen tak orientacne kolik kolik myslis ze by oprava stala?
Lech psal:Chci se jen ujistit, jestli platí to zaslání tý barvy, Osirisi ?
Díky
...jo, poslu ti to kdyz vydrzis, jak jsem psal tohle v podstate delam zadarmo a jeste tomu musim nejaky naklady venovat, takze prosimte vydrz, protoze musim taky delat to z ceho mam prachy abych nechcip hlady vis
...jak moc na to spechas ?
...jestli hodne, tak si zajdi nekam tam u vas a chtej YBB, to jsem uz zjistil
jirin psal:osiris psal:...to se zamaskovat neda, jen normalne opravit
Opravit tzn => novej lak cely nadrze? Pokud by se to melo lakovat cely tak to spis necham v puvodnim stavu, jak jsem psal neni to nic co by mi nejak moc vadilo.
Jen tak orientacne kolik kolik myslis ze by oprava stala?
...no to zalezi vicemene i dost na tobe, finance? cela nadrz? zastrik? garazak? lakyrnik? lakovna s boxem? material? to bych zas popsal pul stranky
...pocitej s petistofkou za vyslednou praci k a dvouma tisicema za takovejhle vysledek
osiris psal:
Diky za informace, psal jsem to jen, tak pro zajimavost. Zatim to urcite nebudu resit (spis prijde na radu kufr, padaky).
Diky tehle rane jsem celkem usetril pri koupi a s tim tukancem jsem pocital a taky uz jsem si ho po prvnim tydnu prestal vsimat .
osiris psal:Lech psal:Chci se jen ujistit, jestli platí to zaslání tý barvy, Osirisi ?
Díky...jo, poslu ti to kdyz vydrzis, jak jsem psal tohle v podstate delam zadarmo a jeste tomu musim nejaky naklady venovat, takze prosimte vydrz, protoze musim taky delat to z ceho mam prachy abych nechcip hlady vis
...jak moc na to spechas ?
...jestli hodne, tak si zajdi nekam tam u vas a chtej YBB, to jsem uz zjistil
Nespěchám vůbec, takže si počkám...
Nechci na tě tlačit, ale určitě máš u mě
:beer
Lech psal:Nespěchám vůbec, takže si počkám...
...takze to ma jit sem? Aleš Jankuj
Lesní 1283
464 01 Frýdlant
...je to trivrstva, chces teda deci jedny barvy, k tomu deci druhy barvy a lak ve spreji? - takhle by to bylo na zamazavani toho skrabance (jak jsem psal, sprej odstriknes do vicka a paratko si tam namacis), ale bohuzel s tim, ze ti to skoro vsechno zbyde (jak barva, tak lak - ale mas napriste), protoze skoro nic nespotrebujes, bohuzel ti min nez deci nenamicham, to bych ti uz pak pravdepodobne posilal neco co by tomu mozna nebylo ani moc podobny
...pokud bys ji nechaval striknout, coz bych ja bejt tebou volil radsi, tak barvy na zastrik bys mel dost (nestrikala by se cela barvou, ale barvou jen do ztracena) a lakem bych ji vzal celou, cili by ti stacilo dve deci laku (v pohode) k tomu (ale to rozhodne ne ve spreji - vubec ne na nadrz) plus tuzidlo a redidlo
...vyber si, poslu ti jak to budes chtit
upozorneni: protoze metaliza je urcena pro aplikaci strikanim, tak jinym nanasenim neposkladas zrnka stribra nebo perleti pozadovanym zpusobem a muze to bejt videt, rozhodne to ale bude lepsi nez skrabanec - pokud to nakonec jeste zabrousis do roviny a zalestis, tak to bude zas o dalsich 100% lepsi
...a nejlepsi by asi bylo, kdyby jsi mi zavolal a ja nebudu muset vypisovat postupy ;)
Volim variantu kamufláže, takže párátko...
Myslim, že je zbytečný stříkat celou nádrž, i když by to bylo určitě nejlepší, ale ty škrábance nejsou tak tragický.
Co zbyde, zbyde a třeba se to bude hodit (no i když doufám že ne...).
Jinak postup si psal hore, tak se ho budu držet.
Adresu máš správnou, takže můžeš posílat.
Předem dík a musíme se nějak dohodnout na money.
Napiš mi třeba sms s č. ú., částku a je to ne?
...jo, udelame to prevodem, nechci vyplnovat slozenku na dobirku
...a jeste mi sem napis co vsechno chces, barvu - jasny 0,1 a 0,1 cili 2x cca 200,- dal lak sprej cca 150,- k tomuhle postupu redidlo nepotrebujes, takze pak uz jen jestli br. papir, br. pastu, lestenku
Nejlépe vše co k tomu potřebuji...
Takže barvy - jasný, lak ve spreji - jo, no a kdyby to šlo, tak určitě i vše co potřebuju k vybroušení (papír, houbička, atd).
Tomu říkám servis chlape
Napiš mi potom na maila to číslo a částku, ať ti to tam můžu nalejt.
Takže díky nastotisíkrát.
Lech psal:Nejlépe vše co k tomu potřebuji...
Takže barvy - jasný, lak ve spreji - jo, no a kdyby to šlo, tak určitě i vše co potřebuju k vybroušení (papír, houbička, atd).
Tomu říkám servis chlape
Takže díky nastotisíkrát.
Jo na Osiho je v tomhle spolehnuti!Barvu trefi tu spravnou,a servis je přimo excelentni!
Se ho taky trapil a hned s dvouma barvama.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Lech psal:ales.jankuj@seznam.cz
2x 0,1 barva; 61g perlet; lak sprej; br. papir; br. houbicka k pouziti misto br. podlozky; lestenka; lestici uterky; nadoby; postovny; celkem = 950 kacen
...muzu posilat ?
Stránky: 1