Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Mam to zahodit?(pokuta)

Honza-B6 (Člen)
05.02.2008 08:30:10

Mam to zahodit?(pokuta)

tak mě dnes ráno překvapila za stěračem Výzva pro osobu podezřelou ze spáchání přestupku.bad... Popis jednání: zákaz zastavenísmile2...Nechvílova ulice Praha Chodov. Ale žádná značka tam nebylaidontknow...a auta vedle mne klidně projelismile2... Tak nevím,jestli tam mam jít nebo to zahodit...Asi tam mam jít co... Bo kolik mi daj šupácí MP headshake ... A když už sem u toho poztěžování si...tak nemam kde bydletsmile2...v jednom domě v Dolních Chabrech mi to skončilo ze dne na den...přespávám u kamarádkyhelp..nevíte o bydlení? Kujů za vyslechnutí....beer

Honza-B6 (Člen)
05.02.2008 09:33:05

Re: Mam to zahodit?(pokuta)

nikdo mi neporadí?smile2....aach jo...to je den.... už aby byl víkend a teploučko....

Ondráš (Člen)
05.02.2008 09:43:54

S policajtama nevim... Rozhodně je lepší tam zajít a ikdybys dostal 1000,- a bod, tak je to frut lepší, než následná exekuce třeba klidně za desítku.
S bydlením nevím. Ale pokud studuješ, tak zajdi na útvar ubytování (nebo něco podobného), tam popros a nebo zanadávej. Pokud to nepomůže, tak druhej den nejdřív zanadávej a pak popros. Vždycky maj volný kapacity.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Koldan (Člen)
05.02.2008 10:32:50

Běž tam, řekni žes to tam nezaparkoval ty,ale osoba blízká a seš z obliga,odloží to. a i pokud by tě měli natočeného,tak tvrď,že to nejsi ty, museli by přizvat soudního znalce atd. vyserou se na to

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Drak (Člen)
05.02.2008 10:52:36

Pokutu bych řešil, zašel tam

Bydlení: není lepší bydlet u kamarádky (pokud je hezká) než na koleji?

... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Ondráš (Člen)
05.02.2008 11:16:08

Drak psal:

No pokud to zahrnuje i služby, tak jsem pro.bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Drak (Člen)
05.02.2008 11:22:07

Ondráš psal:
Drak psal:

No pokud to zahrnuje i služby, tak jsem pro.bigsmile

No na to by nám už musel odpovědět Honza-B6 a nejlépe aby sem dal foto kamarádky a my mu to odborně posoudili

Honza-B6 (Člen)
05.02.2008 11:41:17

Tak to mate samozrejme pravdu,že je fajn bydlet s kamaradkou...ale co by tomu řekla slečna domaidontknow...surprised...
Pracuju,na kolej to asi neklapne...
A s  tou pokutou....ta osoba blízká platí i proparkování jo... mi to to nesežerou....badbadbad...

Drak (Člen)
05.02.2008 11:51:17

Honza-B6 psal:

Tak to mate samozrejme pravdu,že je fajn bydlet s kamaradkou...ale co by tomu řekla slečna domaidontknow...surprised...
A s  tou pokutou....ta osoba blízká platí i proparkování jo... mi to to nesežerou....badbadbad...

No slečna doma by měla mít pochopení, přece nebudeš spát na ulici bigsmilebigsmilebigsmile

Pro parkování to platí asi ještě víc, auto si půjčila babička jela nakoupit pak zapomněla kde zaparkovala a tak jsem pro auto došel já. Samozřejmě babičku nesmíš prásknout bigsmile je přeci osoba blízká.

Moc to neuznávám, ale když oni pokutují to co nás tolik neohrožuje místo toho aby šli po těch "řidičích" dementech fuck

misi (Člen)
05.02.2008 11:53:07

Honza-B6 psal:

budou tě mít za hovado ale sežerou ...

a s těma fotkama rači opatrně.... kluci,... minule jste tu dupali kvůli zrzuly a ted vpohodě jo ? bigsmile

Blu one.... old one
Honza-B6 (Člen)
05.02.2008 12:03:37

tat to radši budu "chvilku" za howado....ale o pjéťo težší...good...no nevim nevim...no...jen aby neřekli:to už neplatí...chteli sme být hodní..ale ted to máte za 2000Kčsurprised...
Slečna pochopení má....pač prej spím u kamaráda...surprised....headshake...¨

Koldan (Člen)
05.02.2008 12:57:37

říct to můžou a možná i řeknou,aby tě rozklepali,ale vžij se do tý situace,co dyby to tam zaparkoval vopravdu tata?proč bys to měl platit za něj? a proč by jis ho měl práskat? a platí to pořád a snaží se to nějak změnit,ale zatím se jim to moc nedaří a asi dařit ani nebude

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Honza-B6 (Člen)
05.02.2008 13:37:30

mno...tak rozklepou mě tak nebo takredface....
každipádně já tam teda zajdu a řeknu,že sem to já nebyl a bla bla...tčeba to i klapnesurprised..tak díky za radu

gore (Člen)
05.02.2008 13:39:30

...klapnegoodgoodcoolsmokinsmokin

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Honza-B6 (Člen)
05.02.2008 13:45:27

ty woe....ted sem voall na cajty...a ty ženská me rozebrala po telefonu jak školáka.... prej když řeknu,že já to nebyl,za měsíc mi přijde předvolání na ředitelství na Korunní ulici a tam budu muset podat vysvětlení bo coheadshake...jééééééééééééé

Drak (Člen)
05.02.2008 13:49:53

Honza-B6 psal:

ty woe....ted sem voall na cajty...a ty ženská me rozebrala po telefonu jak školáka.... prej když řeknu,že já to nebyl,za měsíc mi přijde předvolání na ředitelství na Korunní ulici a tam budu muset podat vysvětlení bo coheadshake...jééééééééééééé

No tak to je jasný, je to bandiťačka a čte si tady co píšeme a nebo druhá varianta, zkouší to na Tebe bigsmile

gore (Člen)
05.02.2008 14:00:48

Drak psal:
Honza-B6 psal:

No tak to je jasný, je to bandiťačka a čte si tady co píšeme a nebo druhá varianta, zkouší to na Tebe bigsmile

...nebo vobojibigsmilecoolsmokinsmokin

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Honza-B6 (Člen)
05.02.2008 14:05:20

tak tam jedu.... redface

Drak (Člen)
05.02.2008 14:14:13

Honza-B6 psal:

tak tam jedu.... redface

dej vedet jak jsi dopadl

Honza-B6 (Člen)
05.02.2008 20:22:48

Tak jsem tam byl....skoušel jsem,že někdo mě blízký to špatně zaparkoval...a on..no...mohli sme to vyresit za 100,takhle s tim bude popotahovani..a ja na nej: Tak ja to beru na sebe.... ok? jasně.... good...a ptal sem se jich i na ten výkon....řekli mi a potvrdili to same.... Dal sem mu technicak od bandita a ridicak a rikam.....co byste mi rekl,kdybyste me zastavil....  nevedel co je spatne,tak se mu napovedel,ze mam zatim jen  A do 25kw a co ten výkon.... ptal sem se,co pomer hmotnost....a pocital a pocital....a po 5min...je to ok,nic vam na to nereknu.... tak si tak....  a na technicky to zapisou v ramci evidencni kontroly za 250Kč... jestli na uřade...tot otazka...kazdopadne me to netizi,pac delam rozsireni na neomezenou....

Honza-B6 (Člen)
05.02.2008 20:28:38

Honza-B6 psal:

Tak jsem tam byl....skoušel jsem,že někdo mě blízký to špatně zaparkoval...a on..no...mohli sme to vyresit za 100,takhle s tim bude popotahovani..a ja na nej: Tak ja to beru na sebe.... ok? jasně.... good...a ptal sem se jich i na ten výkon....řekli mi a potvrdili to same.... Dal sem mu technicak od bandita a ridicak a rikam.....co byste mi rekl,kdybyste me zastavil....  nevedel co je spatne,tak se mu napovedel,ze mam zatim jen  A do 25kw a co ten výkon.... ptal sem se,co pomer hmotnost....a pocital a pocital....a po 5min...je to ok,nic vam na to nereknu.... tak si tak....  a na technicky to zapisou v ramci evidencni kontroly za 250Kč... jestli na uřade...tot otazka...kazdopadne me to netizi,pac delam rozsireni na neomezenou....

...
oprava chyb...  zkoušel jsem...,  mně blízký...,

barynek (Člen)
05.02.2008 21:05:30

Honza-B6 psal:

už taky neví coby, maj bejt neústupní, strážci pořádkubigsmilebigsmilebigsmile nee, delam si ass, mohl to ale říct rovnou ne? hlavně že to máš z krkugood

Bandit 4EVER!!!
Honzik1 (Člen)
05.02.2008 21:25:45

Neboj se toho...nekdy se to dá ukecat, někdy za 200 a někdy nebo spíš někde ( Praha 5) se to ukecat nedá tak za 500.. o body se neboj.

Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
zdenek 1 (Člen)
05.02.2008 22:14:20

no taky jsem parkoval jednou u nás na burze v zákazu,protože parkoviště bylo plné a ti čuráci dali všude zákaz zastavení tak sem se nasral,apostavil to přímo před tu značku!robu málem cyp střelil jak jsme přicházeli k autu,tak těch aut zamnou stálo možná 30bigsmile.no a ti šulini čekali kdo příjde k autu,tak toho přiběhli skáanoutbad no já sednul za volant a už pomě chtěli papíry ,a prej jestli jsem ochotný zaplatit směšnou pokutu 300kč?tak sem mu řekl že jsem to auto tady nezaparkoval,a jenom ho odvážímbigsmile a on "a kdo tedy" a ja "to vám nemúžu říct,to je ke mě osoba blízká"bigsmile,hodil mi papíry na palubovku otevřeným oknem,a ani neřekl naschledanou,a šel do pussy ,ale jak mi kuva srdce bilobigsmile

když to jede,je to OK
Fulltank (Člen)
05.02.2008 22:37:39

zdenek 1 psal:

no taky jsem parkoval jednou u nás na burze v zákazu,protože parkoviště bylo plné a ti čuráci dali všude zákaz zastavení tak sem se nasral,apostavil to přímo před tu značku!robu málem cyp střelil jak jsme přicházeli k autu,tak těch aut zamnou stálo možná 30bigsmile.no a ti šulini čekali kdo příjde k autu,tak toho přiběhli skáanoutbad no já sednul za volant a už pomě chtěli papíry ,a prej jestli jsem ochotný zaplatit směšnou pokutu 300kč?tak sem mu řekl že jsem to auto tady nezaparkoval,a jenom ho odvážímbigsmile a on "a kdo tedy" a ja "to vám nemúžu říct,to je ke mě osoba blízká"bigsmile,hodil mi papíry na palubovku otevřeným oknem,a ani neřekl naschledanou,a šel do pussy ,ale jak mi kuva srdce bilobigsmile

bigsmile a pak se divate, ze nas v lete kourej bigsmile

Mirek D (Člen)
05.02.2008 22:54:32

Když ti před hospodou daj na auto botičku povolej sněžnýho psa. Von tu botičku pochčije, zavolá pana MP a ještě mu při sundávání říká jak má těžkou práci. smokin

Autobus je taky Suzuki... .
Honza-B6 (Člen)
06.02.2008 07:42:05

....no dybrý!!!!!!!!!!!  Tak sem včera zaplatil stovečku...a dneska ráno??????  Samozrejme to tam mam zase:sickfuckidontknowbadsmile2.... a to sem stal uplne jinde,za 10automa...a vsem nam to dali!!! Kuwa..oni vedi,ze se neda kde parkovat...nikoho neomezujem ani neohrozujem a delaj kokotiny!!!! sakrabad

zdenek 1 (Člen)
06.02.2008 20:53:02

no nejsi ty ocas?bigsmile

když to jede,je to OK
Jerry (Člen)
06.02.2008 21:24:05

Ty korunní se neboj. Tam si sedneš ke stolečku kde tě budou řešit a před sebou máš to poučení o tom že bla bla osoba blízká.... Stačí na to ukázat prstem a jen říct hu. Ani se ti nemusí klepat hlas...smokin

A kurva...
Honza-B6 (Člen)
07.02.2008 07:53:25

bigsmilebigsmilesmile1...HU!Ocas sem good...tak sem tam došel a když mě viděl,tak prej...: jÁ VÁM DOMLOUVÁM A PŘÍSTĚ...PŘÍSTĚ ZAS NĚCO ZAPLATÍTE... NASCHLE...  Díky---naschle...good...
Už tam neparkujuheadshake...radšifucksmile1...

Drak (Člen)
07.02.2008 07:59:17

Honza-B6 psal:

bigsmilebigsmilesmile1...HU!Ocas sem good...tak sem tam došel a když mě viděl,tak prej...: jÁ VÁM DOMLOUVÁM A PŘÍSTĚ...PŘÍSTĚ ZAS NĚCO ZAPLATÍTE... NASCHLE...  Díky---naschle...good...
Už tam neparkujuheadshake...radšifucksmile1...

Vy máte ale drahé parkoviště bigsmilebigsmilebigsmile

Kim (Člen)
07.02.2008 20:48:51

Honzo mám pro tebe taky jeden papíreksmile1,zítra odpoledne se stavgood

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
zdenek 1 (Člen)
07.02.2008 21:51:58

parkoviště jak parkoviště,ale ty cajty tam máte kuva nějaké moc hodnégood

když to jede,je to OK

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS