Nejsi přihlášen
Prej ze sou sportaky nekvalitni
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Re: Prej ze sou sportaky nekvalitni
...jeeeeeeeeeezis, to to zas trosku prehanite budte trochu normalni dyt to neni zivy; asi stary werky pohribivate zabaleny do igelitu, nalozeny ve voleji a do zeme do hrobu nedejboze nekde ztrhnout vint, nebo zalomit sroub to bych se asi zastrelil
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
máš recht chlape,já takhle běžně ničím vod mala starý pohybovadla co mi už neslůží,je fakt,že nejvíc mi dala zabrat než sem je strhl trojkolka a koloběžka,teď už je to jednodušší
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
...taky jsem fandil jak dlouho slapal na vodu a jeste k tomu do rozpalenyho (v hlave a valcich musely bejt skviry jak vrata, sedla ventilu vybehly vejfukovou dirou, ventily asi do vrtule a tesneni pod palicej myslim strikalo bokem)
...je jasny, ze si asi zamerne nebude nicit majetek, predpokladam, ze ten samohyb sel bud celej pod lis - tak mu udelali rozlucku, nebo ho cekala vymena motoru, tak ho dojeli no
neskutecne dlouho odolaval, radsi bych motor prodal dfo jinyho auta kurna, V-Tec moc nepapa za 5-6 litru jezdis. jsou to hovada
Billy psal:neskutecne dlouho odolaval, radsi bych motor prodal dfo jinyho auta kurna, V-Tec moc nepapa za 5-6 litru jezdis. jsou to hovada
...jo a za kolik bys ten jetej motor asi prodal ? pripada mi to jako kdybys treba pred peti rokama chtel prodat motor do stodvaci, nebo jeste lip do hundrtky - jeste bys nabizel flasku rumu aby si ten kram nekdo vodvez a ty to nemusel tahnout na srotak
jeee, takehoto civica mam, akurat sedan
ten 1.5 neni vtec, je to iba dvojbod, 90koni
su to truby, ale co ten motor vydrzal, to teda cumim
aspon viem, kolko ta hondica znese :)
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Stránky: 1