Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Má někdo zkušenosti s kombi Lookwell Viper ??

Vidle (Člen)
19.01.2007 20:42:44

Má někdo zkušenosti s kombi Lookwell Viper ??

Nemám foto, ale má perforovanou kůži u paží , větráky na ramenou a zipy u lopatek a okolí beder na odvádění upocenýho  vzduchu z kombi. To samý na stehnech a péérdeli. ... Je to s něčím známým srovnatelný ?? Protože o tehle značce nic nevímhelpsurprised.

Lihy (Člen)
19.01.2007 21:14:56

Re: Má někdo zkušenosti s kombi Lookwell Viper ??

Vidle psal:

Nemám foto, ale má perforovanou kůži u paží , větráky na ramenou a zipy u lopatek a okolí beder na odvádění upocenýho  vzduchu z kombi. To samý na stehnech a péérdeli. ... Je to s něčím známým srovnatelný ?? Protože o tehle značce nic nevímhelpsurprised.

Mám ji.
zipy má jen na tý bundě. Kalhoty maji perforovaný lejtka (zboku) a zadní strana je streč, ten je taky v rozkroku (v létě fajn v zimě zebou kule a šulin). Na prdeli je normální kůže.
Bunda má perforovanej pruh na hrudníku a na bicepsech + ty větráčky na ramenou. Pod tou děrovanou kůží je ale nějaká membrána, takže tam hned nenaprší (ale strašně to zebe, takže myslíš že si mokrej)
Jinak jestli máš silnější předloktí tak tě tam asi bude řezat až ohneš ruku (ale vytáhne se to....jenbudeš mít chvíli cucfleky)
Já sem s ní spokojenej bo na léto je to super (vyzkoušeno ve vedrech francie - ne že by ses nespotil, ale cejtíš proudit vzduch...i když je horkej jak z troubybigsmile)no a když je chladnějc, tak si beru termotrígo s neprofukujicim předkem (je to prej na cyklistikuidontknowsmile1) a taky se dá.
takže si to zkus a uvidíš.

ps. měli by ti dovolit vybrat si jinou velikost kalhot a jinou bundy pokud by ti nesedlo jedno číslo na vršku i spodku. Tedy aspoň se touhle možností lookwell chlubí.

pps. Jo a vadí mi že má nízkej resp. žádnej límec takže vylejzá šátek...nákrčník je asi lepší řešení.

Vidle (Člen)
19.01.2007 21:28:59

To jsou kladný zprávy, dneska jsem jednu takovou zkoušel v Moto-Janov, ale měli jen o číslo větší s tím , že výměna jednotlivých dílů není možná na stránkách Lookwellu jsem byl před chvilkou a snad ještě víc se mi zalíbila ROCKY takže asi objednám a bude ...  Jak ji máš dlouho ?? a o kolik se vtáhla oproti minulé velikosti ??

Vidle (Člen)
19.01.2007 21:38:25

Ale teď, jak tak koukám na rozdíl mezi Viprem a Rocky , tak Rocky nemá ...perforaci na hrudi ..je to výhodou surprisedhelpnebo je to přehlédnutelná maličkost...

Datel (Člen)
19.01.2007 21:46:54

Myslím, že v létě oceníš tu perforaci good

Vidle (Člen)
19.01.2007 21:56:27

Ok,takže mám vybráno. Dík.  Je to má první kombi v kůži a nechci koupit zajíce v pytli. Tex na zimu mám, tak goodnení co řešit.

Jarken (Člen)
22.01.2007 07:29:02

Co se týká Lookwelu kombi - právě Viper, tak vzhledem k tomu, že jsem cca 2-3 týdny vybíral kombi pro sebe, měl jsem v hledáčku i tuhle.Jeden z majitelů mi k ní říkal, že mu postupně začaly odcházet švysmile2...ale ber to s rezervou, třeba trefil na špatný kousek, nebo ztloustnulbigsmile no né?No ano!

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Vidle (Člen)
23.01.2007 09:25:21

To: Jarken
Už to,že jsi ji měl v hledáčku je pro mě k zamyšlení, že koukám správným směrěm ...bigsmilebigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS