Nejsi přihlášen
Obtěžování telefonem...
Ahoj, mám menší problém se kterým si nevíme tady nikdo rady. Jeden náš kolega se spustil před časem s nějakou a teť ji poslal k vodě. Jenže tahle není jen , ale naprostej psychopat. Obtěžuje nám všechny linky, mobily v práci, prostě volá, zvedneme to, tak to položí. Nezvedneme, nechá to zvonit. zvládne i 200 hovorů v kuse. Samozřejmě ze skrytého čísla. Operátor mi řekl, že to nedokážou blokovat, že si mam zažádat o zjištění čísla u nich a pak jít na Policii. Jenže ona má kartu na kredit, tak k čemu mi to celé bude. I přes to jsme byli podat trestní oznámení, páč vyhrožuje likvidací a kdesi cosi. Jenže k čemu to? Já ji chytit tak jí asi ...... jenže ta kurva na tohle přesně čeká! Za nápad vedoucí k něčmu odměna!!!
Heeeeeeeeeeeeeeeeelp
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Re: Obtěžování telefonem...
Přes komp nejedeme, bohužel...
Má neveřejný číslo, to je ten problém. Těch karet může mít milion...
Nedokážu pochopit proč s tim operátor nemůže nic udělat, když sms z netu taky může blokovat.
Je to v prdeli. Kun.y zasraný!!!
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Musis ji zpusobit skodu, ktera se ji dotkne, a kterou ji nenahradi pojistovna a anonymne se k tomu prihlasit. A treba zopakovat. Driv nebo pozdeji to zabere.
Meho tatu okradl cikan, kdyz mu prodaval ojeteho zigulika. Domluva nestacila a jeste se posmival, ale nekolikrat vytlucene okno ve slumu pocatkem zimy zabralo(zasklivani je dnes kurevsky drahe). Prinesl to a jeste se omluvil.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
ta teda musí bejt fest nasr..á,že jí není líto kreditu,každej přijatej hovor,se počítá,třeba jí to omrzí,teď vážně co se týká mobilu,můžeš si přece dát speciální vyzvánění pro tuto otravnou osobu,který skoro neuslyšíša třeba pak přestane,nebo dát přes blutůčko automatickej příjem a určitě nemá nekonečný finance na nekonečnej kredit
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:můžeš si přece dát speciální vyzvánění pro tuto otravnou osobu,který skoro neuslyšíša třeba pak přestane,nebo dát přes blutůčko automatickej příjem a určitě nemá nekonečný finance na nekonečnej kredit
automatický příjem je potom pro všechny hovory - hodně nepraktický to vyzvánění by možná šlo, akorát je na pikaču, že máš pořád obsazeno
Co něco takovýho? http://www.phonesoft.cz/detail.php?sekc … 1&k=51
Strýcfajtr !!!
...jezdí něgdy tágem??? ...esi jó, tag se domluf s vostatníma dročkařema, vona nastoupí, řekne že chce třeba do centra no a jako na potvoru jí ten taksik vodveze 10 km za město a tam jí vykopne...čůza se třikrát-štyrykrát probjehne a vono jí to přejde
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zdendo pokud se to tyka mobilu a mas chytrej telefon (symbian,windows mobile-jako ja :) ) tak ses za vodou,existuje plno programu na blokaci hovoru
ja uz bych blbej telefon v zivote nechtel
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:zdendo pokud se to tyka mobilu a mas chytrej telefon (symbian,windows mobile-jako ja :) ) tak ses za vodou,existuje plno programu na blokaci hovoru
ja uz bych blbej telefon v zivote nechtel
no nevím, mám jen blbý telefon a tak nevím jak se chová ten tvůj. A pomuže mu to když si holčina blokuje číslo??
tož tak..
no nevím, mám jen blbý telefon a tak nevím jak se chová ten tvůj. A pomuže mu to když si holčina blokuje číslo??
Ja mam MPX200, ma to operacni system windows mobile, stahujes si programy,hry a vsechno mozny jako do normalniho PC. Staci jeden program a mas prehravac DivX i s titulkama,MP3 prehravac...apod. Mel sem program na blokovani hovoru,kde si vyberes bud samostatny cisla ktery chces blokovat,nebo naopak vyberes ktery nechces a ostatni sou blokovany.Je tam i volba blokovat vsechny co nemas v seznamu, nebo prave jen skryty cisla
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Hele, nevim, co zde resite s telefonama. Jestli vi, kde ta krava bydli, tak at ji jde navstivit, flakne ji jednu zleva, druhou zprava, treti do kouli a pak at si telefonuje.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Hele, nevim, co zde resite s telefonama. Jestli vi, kde ta krava bydli, tak at ji jde navstivit, flakne ji jednu zleva, druhou zprava, treti do kouli a pak at si telefonuje.
aneb jak se zpiva : Nasadime lecbu botou,brutalni rana,vitejte v ordinaco doktora martense
Second Class Citizen
1130 Café Racer
..znáte její bydliště?..sekundové lepidílko špricnout do zámku..
..a pro velký úspěch s novým zámkem zopakovat..
..párkrát..začne jí to lézt do peněz a pár prostátých hodin na chodbě taky na duchu nepřidá..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
mr.BSE psal:Loser psal:Hele, nevim, co zde resite s telefonama. Jestli vi, kde ta krava bydli, tak at ji jde navstivit, flakne ji jednu zleva, druhou zprava, treti do kouli a pak at si telefonuje.
aneb jak se zpiva : Nasadime lecbu botou,brutalni rana,vitejte v ordinaco doktora martense
...aneb: "Doktor Martens to vyřeší hned..."
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1