Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 08.02.2008 12:39:29 Offline |
Re: Klaus,nebo Svejnar...
...pokud se Švejnat nevzdá amerického občanství a to se nevzdá protože by to musel udělat ještě před volba tak prezident nebude.Klause sice taky nemám moc rád,ale tady je to člověk na svým místě.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
já myslím, že to bude klaus...
ale bral bych švejnara...
Docela věrohodný vzorek národa - ten náš zákonodarný sbor - neb jaký národ, takový parlament....aneb co jsme si zvolili, to máme
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Docela věrohodný vzorek národa - ten náš zákonodarný sbor - neb jaký národ, takový parlament....aneb co jsme si zvolili, to máme
Vod tý doby co tam nejsou důchodci za životní jistotu tak mě to nebere takže sem za nikoho ať máme vostudu
Jebat motorky :-)
pockyte aby si tam komanci nenatahli za ten tyden jeste nekoho tretiho , Klause nebrat Odeesak , Topolankova banda nebrat
Kdosi už popsal, že dav se vždycky chová jako banda debilů bez mozku. A zajímavý je, že vůbec nezáleží na tom, jestli je ten dav složenej ze zedníků nebo inženýrů.....
A 281 lidí je už slušnej dav, ne?
Tak co byste chtěli.
Jinak já jsem se docela pobavila - kombinace zvuk Radiožurnálu, obraz ČT, spící mimino a lahvinka bílého vyprodukovala velmi veselý večírek. Těším se na pokračování.
Co víc si přát - scénář plnej nečekanejch zápletek, v hlavních rolích samý hvězdy, režie taky dobrá ... snad jenom muzika by mohla bejt v druhym díle lepší. A pak že se u nás netočej dobrý filmy
Doufám, že dvojku neodfláknou
inkvizitorr (Administrator) 11.02.2008 10:38:48 Offline |
Schumi psal:Kdosi už popsal, že dav se vždycky chová jako banda debilů bez mozku. A zajímavý je, že vůbec nezáleží na tom, jestli je ten dav složenej ze zedníků nebo inženýrů.....
A 281 lidí je už slušnej dav, ne?
Tak co byste chtěli.
Jinak já jsem se docela pobavila - kombinace zvuk Radiožurnálu, obraz ČT, spící mimino a lahvinka bílého vyprodukovala velmi veselý večírek. Těším se na pokračování.
no hlavně nepřipomenout, že zvuk byl z radiožurnálu hele řekni tam někdy bandit pičo
doba je temná...
Za bolševika mě sralo, že všechno je nalajnované, že si nemůžeme vybrat svého kandidáta, že tu chybí volební kampaň jako na západě. Teď ji tu máme a všechny sere, že strany mezi sebou soutěží. Je přece správné, že poslanci soupeří a není jim lhostejné jak to dopadne. A že se to občas zvrhne? Jsou to taky jen lidi, vzešli z nás a z valné většiny jsou takoví, jací jsme my.
Přečtěme si své příspěvky a zjistíme, že taky vše vždy není úplně košer.
Těším se na další volbu a doufám, že to Klaus natře všem.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Jen se bojim, že dvojka bývá většinou slabší než jednička....
Tak jsem chtěla nakoupit víc vína, že by se to jako v pátek vyrovnalo...ale budu muset do rádia...no, ale těším se.
Jo, a zdravit po našem to si fakt jako matka živitelka asi odpustím...ale kolikrát by se to tak hodilo!
Jo a Vorel: Psala jsem o večírku - tzn. shlédla jsem jen velkolepé finále toho představení - mimino fakt 14 hodin nespí
no spolupracuju s moštákama (rakušáci) a povídali že tak jako volba prezidenta je to v čechách se všim, bohužel souhlasím. bych poslal kulku všem ale bes obálky prostě kocourkov jinak ten amík změna je život
svět je cirkusovej stan
mi psal:no spolupracuju s moštákama (rakušáci) a povídali že tak jako volba prezidenta je to v čechách se všim, bohužel souhlasím. bych poslal kulku všem ale bes obálky prostě kocourkov jinak ten amík změna je život
Rakušáci by si měli hlavně zamést před svým prahem. Oni jsou taky pěkná sebranka.
Palino psal:mi psal:no spolupracuju s moštákama (rakušáci) a povídali že tak jako volba prezidenta je to v čechách se všim, bohužel souhlasím. bych poslal kulku všem ale bes obálky prostě kocourkov jinak ten amík změna je život
Rakušáci by si měli hlavně zamést před svým prahem. Oni jsou taky pěkná sebranka.
jojo moštáci nejsou žádný svatý hlavne ty paka okolo linz, ale takovej kocourkov jako mi tam fakt nemaj. ja si tet vyřizuju stavební povolení a podle novýho stavebního zakona jeto zralí na vjetef.
svět je cirkusovej stan
JIRKASILVER (Člen) 14.02.2008 20:52:10 Offline |
Klaus je liberál a bojuje se státním paternalismem to je pro mě podstatné.
Vyjádření mladých brambor na život za komančů je k prd o tom vědí nežili v tom.
Kurva nadávaj na tržní systém a si vozí na kapitalistickejch motorkách to je schíííííííííza
Progear 650 (Člen) 14.02.2008 20:59:35 Offline |
já jsem také pro změnu... Klause bylo dost....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Celý ten cirkus nemá název Zvolme prezidenta, ale Udělejme cokoliv, jen aby to nebyl Klaus.
Spocená růžová prasata, rudí tupani a zelení teroristi si z toho udělali životní cíl a jdou po Klausovi za každou cenu.
Jestli je někdo, kdo patří na hrad, pak je to jedině Klaus.
Stránky: 1