Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Baterka

Luky (Člen)
13.02.2008 16:49:52

Baterka

Zdravim, co je pravdy natom, že gelová baterka dává vic ampér než elektrolitová, při stejnym označení, tedy 12V 8Ah pro bandit?Prý ta s elektolitem vůbec do B6či 12 nepatří.Protože při startu s elektolitovou je malá jiskra, hodí se prej jen na nakopávání.
Bylo mi řečeno v prodejně s bateriemi.To by znamenalo,že všichni jezdí na gelovkách?
Dík za radu. Sám sem měl elektolitovou a problémy se startem občas byly.idontknow

Fik-B6S (Člen)
13.02.2008 16:54:54

Re: Baterka

Luky psal:

Zdravim, co je pravdy natom, že gelová baterka dává vic ampér než elektrolitová, při stejnym označení, tedy 12V 8Ah pro bandit?Prý ta s elektolitem vůbec do B6či 12 nepatří.Protože při startu s elektolitovou je malá jiskra, hodí se prej jen na nakopávání.
Bylo mi řečeno v prodejně s bateriemi.To by znamenalo,že všichni jezdí na gelovkách?
Dík za radu. Sám sem měl elektolitovou a problémy se startem občas byly.idontknow

O tom už tady toho bylo hodně všěchny novější motorky jezdí na bezudržbových baterkách (někdy se jim říká gelovky)...

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Billy (Člen)
14.02.2008 07:27:04

tak tak ale porad je tam elektrolit v takove hoube nebo neco jako molitan, kvuli asi prelivani, aby pri jizde byly clanky ponoreny a netrpeli tak. Prodavac me rikal podobny sragory ze je to gelovka ale az tady jsem zjistil, nekdo tady delal rezy baterkama, ze je to zatim vsechno stejny. Jak tam mas Acid a Pb tak je to jasny smile1

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Radek-Ban (Člen)
15.02.2008 14:20:07

surprisedorigo třeba na B650 je olověná bezúdržbová v prodejně nakecaj vše aby to prodalyass

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS