Nejsi přihlášen
Baterka
Zdravim, co je pravdy natom, že gelová baterka dává vic ampér než elektrolitová, při stejnym označení, tedy 12V 8Ah pro bandit?Prý ta s elektolitem vůbec do B6či 12 nepatří.Protože při startu s elektolitovou je malá jiskra, hodí se prej jen na nakopávání.
Bylo mi řečeno v prodejně s bateriemi.To by znamenalo,že všichni jezdí na gelovkách?
Dík za radu. Sám sem měl elektolitovou a problémy se startem občas byly.
Re: Baterka
Luky psal:Zdravim, co je pravdy natom, že gelová baterka dává vic ampér než elektrolitová, při stejnym označení, tedy 12V 8Ah pro bandit?Prý ta s elektolitem vůbec do B6či 12 nepatří.Protože při startu s elektolitovou je malá jiskra, hodí se prej jen na nakopávání.
Bylo mi řečeno v prodejně s bateriemi.To by znamenalo,že všichni jezdí na gelovkách?
Dík za radu. Sám sem měl elektolitovou a problémy se startem občas byly.
O tom už tady toho bylo hodně všěchny novější motorky jezdí na bezudržbových baterkách (někdy se jim říká gelovky)...
Re: Baterka
tak tak ale porad je tam elektrolit v takove hoube nebo neco jako molitan, kvuli asi prelivani, aby pri jizde byly clanky ponoreny a netrpeli tak. Prodavac me rikal podobny sragory ze je to gelovka ale az tady jsem zjistil, nekdo tady delal rezy baterkama, ze je to zatim vsechno stejny. Jak tam mas Acid a Pb tak je to jasny
Stránky: 1