Nejsi přihlášen
Půjčení auta
Prosím vás nemate někdo v PC nějaký vzor na půjčení auta?
Situace: Mamka prodala auto (starý fáčko) známému a jelikož prodejní cena by pomalu nepřesáhla ani papírování stím spojené a jelikož auto bude mít životnost do rok 2009 (lpg nádrž) tak se dohodli, že vše nechají papírově tak jak to bylo před prodejem.
Samozřejmě se může stát cokoliv a proto chtějí vzájemně podepsat nějakou dohodu, že tím autem od toho a toho dne jezdí výlučně ten a ten.
Nemáte někdo něco takového???
Případně vaše názory a pak mě kamenujte že to sem nepatří
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Re: Půjčení auta
kdyš mi pučoval tchán na dovo do tramtáryje tak sme dali na papír A4 inyciále napsali tam zač a nač a proč datumi a podpisi pak přepsali na počítadle vitiskli a podepsali a kdyš mě na dolňáku kontrolovali moštáci tak to bylo páást no a řek bych že na tvuj případ by to mohlo stačit, teda asi jo
svět je cirkusovej stan
To bych nedělal jsem takhle nechal auto bráchovi,taky fáčko nepřepsali jsme to on to teď rozebral dal do zběru a je problem nechtěj mi zrušit pojistku ani odhlasit a to samé jsem udělal ze škodovkou akorát ji přenechal mamě a to sami,nevim jak to teď vyřeším.Pěkně přepsat to stojí litr a máš klid.
luktomas psal:To bych nedělal jsem takhle nechal auto bráchovi,taky fáčko nepřepsali jsme to on to teď rozebral dal do zběru a je problem nechtěj mi zrušit pojistku ani odhlasit a to samé jsem udělal ze škodovkou akorát ji přenechal mamě a to sami,nevim jak to teď vyřeším.Pěkně přepsat to stojí litr a máš klid.
JEDNOZNAČNEJ SOUHLÁÁS
normálně do polopřevodu a pokud už nehodláš dělat další STK nechat tak,tím budeš mít ty prodejní smlouvu,i kdyby třeba za korunu a ona si zaplatí povinný ručení a jezdí,pak akorád ,až to budeš trvale vyřazovat po skončení stk budou po tobě chtít papír o ekologické likvidaci,cca 18 kil
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1