Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » ...zadní tlumič z autobusu

Filous (Člen)
12.02.2008 14:39:57

...zadní tlumič z autobusu

...byl by něgdo z místního vosazenctva ČSAD vochotnej zmňéřit mi dýlku tý jednotky??? ...potřebuju něčim nahradit umřelou činckou srágoru, kerá má dýlku 33 cm vot středu voka ke středu voka...senkjou velicegood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Meloun (Člen)
12.02.2008 14:57:53

Re: ...zadní tlumič z autobusu

Nechtěl bys centrál z B12?
Jeden bych měl no..smile1

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
12.02.2008 18:20:03

...a myslels fildo stlačenou, roztaženou, namontovanou nezatíženou, namontovanou zatíženou, namontovanou nezatíženou s max. předpětím, namontovanou nezatíženou s min. předpětím, namontovanou zatíženou s max. přepětím, nebo namontovanou zatíženou s min. předpětím, nebo nenamontovanou s max. předpětím, nebo nenamontovanou s min. předpětím stalačenou nebo roztaženou ? bigsmile

ps: já vím redface bigsmile

http://www.eurozet.cz/eurozet_soubory/1.jpg

pps: snad zejtra vzpomenu smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kim (Člen)
12.02.2008 20:17:26

Filous psal:

...byl by něgdo z místního vosazenctva ČSAD vochotnej zmňéřit mi dýlku tý jednotky??? ...potřebuju něčim nahradit umřelou činckou srágoru, kerá má dýlku 33 cm vot středu voka ke středu voka...senkjou velicegood

33 +/ - podle nastavenísmile1

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Filous (Člen)
13.02.2008 08:20:17

Kim psal:
Filous psal:

...tag to je přesně to co potřebuju, díkes Kimegood ...komu z vás lechkejch autobusáků by stačila vzádu enem jedna jednotka??? ...já bych tu druhou použilsurprisedbigsmile

Filous (Člen)
13.02.2008 08:24:07

osiris psal:

...a myslels fildo stlačenou, roztaženou, namontovanou nezatíženou, namontovanou zatíženou, namontovanou nezatíženou s max. předpětím, namontovanou nezatíženou s min. předpětím, namontovanou zatíženou s max. přepětím, nebo namontovanou zatíženou s min. předpětím, nebo nenamontovanou s max. předpětím, nebo nenamontovanou s min. předpětím stalačenou nebo roztaženou ? bigsmile

ps: já vím redface bigsmile
http://www.eurozet.cz/eurozet_soubory/1.jpg
pps: snad zejtra vzpomenu smile1

...prosim tě, uš nat tym nepřemejšlejbigsmile ...ale měl bych pro tebe jinčí úkolbigsmile ...byl bys tag laskaf a poptal se mi na tom vašem čésáďáckym fóru, esi něgdo nemňenil na LC737čce standartní tlumiče za ňáký tůningový a tedle jeden se mu neválí v regále???idontknow ...samozřejmě nejlíp za skorodarmobigsmile

osiris (Člen)
13.02.2008 08:47:58

filousoj: jo

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
13.02.2008 08:59:07

...díkes!good

Mirek D (Člen)
13.02.2008 14:30:33

Filous psal:
Kim psal:
Filous psal:

...tag to je přesně to co potřebuju, díkes Kimegood ...komu z vás lechkejch autobusáků by stačila vzádu enem jedna jednotka??? ...já bych tu druhou použilsurprisedbigsmile

Já teda lehkej nejsu.....tak nedám...ass

Autobus je taky Suzuki... .
Kim (Člen)
13.02.2008 18:13:40

Filous psal:
Kim psal:
Filous psal:

...nemáš začsmile1

...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
JIRKASILVER (Člen)
13.02.2008 19:18:37

Mně repasujou tlumiče na Karosy v ZD Mříčná za 410Kč/ks.
Tak jaký teda potřebuješ nezapomeň že su z ČSAD.good

Filous (Člen)
14.02.2008 08:12:05

JIRKASILVER psal:

Mně repasujou tlumiče na Karosy v ZD Mříčná za 410Kč/ks.
Tak jaký teda potřebuješ nezapomeň že su z ČSAD.good

...to víš, že semn si na tebe taky fspomělbigsmile

Přemek (Člen)
14.02.2008 09:15:31

Vzhledem k tomu, že prej novej tlumič na autobus stojí přes 20 litrů, tak pochybuju Filousi že uspěješ idontknow Povídali ty co jim tekly ještě v záruce . Pak už si je radši nechá každej přetěsnit než koupit novej.  Bohužel je to prej častá závada. Mě to naštěstí zatím nepotkalo good

Filous (Člen)
14.02.2008 09:27:42

Přemek psal:

Vzhledem k tomu, že prej novej tlumič na autobus stojí přes 20 litrů, tak pochybuju Filousi že uspěješ idontknow Povídali ty co jim tekly ještě v záruce . Pak už si je radši nechá každej přetěsnit než koupit novej.  Bohužel je to prej častá závada. Mě to naštěstí zatím nepotkalo good

...já vim Přémo, jen sem to skoušel, víš jag, náhoda je blbec...jináč dostanu vot prodejce novou jednotku, ale samozřejmě opjet činckou, tag sem zvjedaf, jag dlouho zas vydrží a přinejhoršim bude následovat další reklamace a další a další, neš se naseru a nabastlim tam něco jinýho nebo se toho krámu zbavim celýho a pořídim něco "normálního"...

pavel dolínek (Člen)
14.02.2008 11:03:15

Filous psal:
Přemek psal:

...já vim Přémo, jen sem to skoušel, víš jag, náhoda je blbec...jináč dostanu vot prodejce novou jednotku, ale samozřejmě opjet činckou, tag sem zvjedaf, jag dlouho zas vydrží a přinejhoršim bude následovat další reklamace a další a další, neš se naseru a nabastlim tam něco jinýho nebo se toho krámu zbavim celýho a pořídim něco "normálního"...

bych rek ze se zbavis celyho,vim vo cem mluvim a nejvic by ti moch vo cinskejch ctyrkolach vypravet goresmile2 je to ale smutna pohadka,tak se drz a bojuj kamo s tou mrchou cinskougood

"una storia italiana"
gore (Člen)
14.02.2008 11:17:12

pavel dolínek psal:
Filous psal:
Přemek psal:

bych rek ze se zbavis celyho,vim vo cem mluvim a nejvic by ti moch vo cinskejch ctyrkolach vypravet goresmile2 je to ale smutna pohadka,tak se drz a bojuj kamo s tou mrchou cinskougood

..ale to nebude dlouhej boj bud f kliducoolta se proste zesere tak ze se zeseresmile2
..neverite surprisedvertesurprised v zivote sem to nemel ale jezdil sem se svoji yamahou blastremgood s dvjema typama co to mely bad a jeden to rovnou vyhodilo a druhej to prodal gdyz mel naprasklej tlumicbadbad

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Filous (Člen)
14.02.2008 13:02:04

...smile2...na to že to mam dva měsíce se tam toho najednou vysralo docela dost...holt tejden rajtování za chalupou byl asi vořech pro tu azijskou technikusmile2...ale bojuju za záchranubigsmile ...asi nejsem nenáročnej uživatelsurprised ...ale prodejce je zatim f pohodě a záruka fungujecoolsmokin

Mirek D (Člen)
14.02.2008 21:19:53

Filous psal:

...smile2...na to že to mam dva měsíce se tam toho najednou vysralo docela dost...holt tejden rajtování za chalupou byl asi vořech pro tu azijskou technikusmile2...ale bojuju za záchranubigsmile ...asi nejsem nenáročnej uživatelsurprised ...ale prodejce je zatim f pohodě a záruka fungujecoolsmokin

Vogo, a to ti neřekli že je to jen na koukání dyžs to kupoval? idontknow

Autobus je taky Suzuki... .
MAZI (Člen)
17.02.2008 16:55:25

navař tam trubku tlumení potřebujou jenom měkejši....  bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile      z čsad..taky tlumič postrádat nemůžu  bigsmile

B6 , GSX 1400 , Grizzly 700  :-)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS