Nejsi přihlášen
Palous vs APRILIA
Kuwa já slintam Palousu...... http://moji.motorkari.cz/index.php?PHPS … ow=46447#2
Re: Palous vs APRILIA
jako pekný dvojhrnek to je celkem, ale přijde mi že to má od každý motorky něco - výfuky ala B-King, rám trochu monster a SVečko dohromady, předek takle z boku jako ER-6ka, no ale proti gustu
Tak hlavně at slouží Palous a hlavně bez nehod!
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:jako pekný dvojhrnek to je celkem, ale přijde mi že to má od každý motorky něco - výfuky ala B-King, rám trochu monster a SVečko dohromady, předek takle z boku jako ER-6ka, no ale proti gustu
Tak hlavně at slouží Palous a hlavně bez nehod!
Jasně a plyn kerej má jen Yahaaha R 1a6,výměna voleje po 20ti tisících,velikost gum jak B12,řidítka z Tuona,plastovou nádrž a co já vím co ještě
Jebat motorky :-)
Mě se teda líbí, koukal jsem na ní v Pardubicích v Suzuki. Za málo peněz hodně muziky, a co zvuk, jakej to má zvuk?Ještě tam maj Moto Guzzi 1200 sport, ta je taky vymazlená, Jinak samo gratulace
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Dado psal:Mě se teda líbí, koukal jsem na ní v Pardubicích v Suzuki. Za málo peněz hodně muziky, a co zvuk, jakej to má zvuk?Ještě tam maj Moto Guzzi 1200 sport, ta je taky vymazlená, Jinak samo gratulace
tak tu mámkoukal si na mojizvuk mám v moji složce na ftpale jen do6ti tis.nejsem hovado musím zajet
PALOUS psal:barynek psal:jako pekný dvojhrnek to je celkem, ale přijde mi že to má od každý motorky něco - výfuky ala B-King, rám trochu monster a SVečko dohromady, předek takle z boku jako ER-6ka, no ale proti gustu
Tak hlavně at slouží Palous a hlavně bez nehod!Jasně a plyn kerej má jen Yahaaha R 1a6,výměna voleje po 20ti tisících,velikost gum jak B12,řidítka z Tuona,plastovou nádrž a co já vím co ještě
hlavně že ty seš spokojenej, na kecálky jako já se vy
Bandit 4EVER!!!
PALOUS psal:barynek psal:jako pekný dvojhrnek to je celkem, ale přijde mi že to má od každý motorky něco - výfuky ala B-King, rám trochu monster a SVečko dohromady, předek takle z boku jako ER-6ka, no ale proti gustu
Tak hlavně at slouží Palous a hlavně bez nehod!Jasně a plyn kerej má jen Yahaaha R 1a6,výměna voleje po 20ti tisících,velikost gum jak B12,řidítka z Tuona,plastovou nádrž a co já vím co ještě
No jó,u aprilky si můžou dovolit výměnu voleje po 20tis,protože než to najedeš,tak de motor třikrát na ponk,rozborka,zborka a samozřejmě novej volej....
Vypadá pěkně,ale podle toho co píšeš,je to pravej opak bandasky,takovej rádoby hájtech. Ale je to za rozumnej peníz,tak proč né
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jirka silver (Člen) 27.12.2007 10:56:57 Offline |
Palous mám jí taky v merku.Není moc malá mám 186cm.
Krásnej naháč výborný recenze.Musím se na ní taky svést
jezdil jsem jen 4 válec.
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver psal:Palous mám jí taky v merku.Není moc malá mám 186cm.
Krásnej naháč výborný recenze.Musím se na ní taky svést
jezdil jsem jen 4 válec.
V sedle 81 cm což B má nějakejch 78 nebo tak jako porovnání možu uvézt že tuono má taky 81.jako malá se zdá tojo ale maká není vona je jen kratčí a víc nahatá proto vypadá jak vypadá
jirka silver (Člen) 27.12.2007 11:17:36 Offline |
Palous není malá dle údajů aprilie je větší než tuono.
Tuono 2025 délka shiver 2265
Tuono výška říd. 1100 shiver 1135
Tuono rozvor 1410 shiver 1440
Už jsi na tom jezdil?Ovládání cukání?
jirka silver psal:Palous není malá dle údajů aprilie je větší než tuono.
Už jsi na tom jezdil?Ovládání cukání?
No jezdil před barákemchce točit kurva jedna a tím pádem kolo klouzalo jak krávabych řek že jako havarijnímu se nevyhnuvěřím že budu spokojen páč to bude gut pojetía posez na tom je luxusníjen ještě trochu předkopnu řidítka
PALOUS psal:jirka silver psal:Palous není malá dle údajů aprilie je větší než tuono.
Už jsi na tom jezdil?Ovládání cukání?No jezdil před barákemchce točit kurva jedna a tím pádem kolo klouzalo jak krávabych řek že jako havarijnímu se nevyhnuvěřím že budu spokojen páč to bude gut pojetía posez na tom je luxusníjen ještě trochu předkopnu řidítka
...tag sem ti to dětku na motorkářích pochválil a čekam, gdy se do mě Sajls zas naveze
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:PALOUS psal:jirka silver psal:Palous není malá dle údajů aprilie je větší než tuono.
Už jsi na tom jezdil?Ovládání cukání?No jezdil před barákemchce točit kurva jedna a tím pádem kolo klouzalo jak krávabych řek že jako havarijnímu se nevyhnuvěřím že budu spokojen páč to bude gut pojetía posez na tom je luxusníjen ještě trochu předkopnu řidítka
...tag sem ti to dětku na motorkářích pochválil a čekam, gdy se do mě Sajls zas naveze
To jako že nesklamals píííčo to vím
JIRKASILVER (Člen) 13.02.2008 19:06:05 Offline |
Palous objednána Aprilia Shiver bílá barva,aby to nebyla masovka.
S Inkvizem řeším pozlacení předních tlumičů.Nevím jak je to časově náročné,demontáž ,odvoz,odlakování?, "zlacení" od dovozce jsem zkoušel jestli by tam nedali ohlinsy,ale neuspěl jsem.
Inkviz v tom problém nevidí.když to bude železný.Mrkni se prosím tě jestli ty vidle
nejsou z nějaké pičoslitiny.
JIRKASILVER psal:Palous objednána Aprilia Shiver bílá barva,aby to nebyla masovka.
S Inkvizem řeším pozlacení předních tlumičů.Nevím jak je to časově náročné,demontáž ,odvoz,odlakování?, "zlacení" od dovozce jsem zkoušel jestli by tam nedali ohlinsy,ale neuspěl jsem.
Inkviz v tom problém nevidí.když to bude železný.Mrkni se prosím tě jestli ty vidle
nejsou z nějaké pičoslitiny.
Nevím jak to je u blonďatej ale u mě
A)magnet nedrží
B)to je zlatý ale magnet taky nic
C)taky nic
Takže to je nějaká slitina co bys taky chtěl když na tom jedeš tak to je lehký jak koloběžkaale těš se poježdění mňamózní
jirka silver (Člen) 14.02.2008 08:33:00 Offline |
Palous dík.Když je zlatej ten rám tak to asi půjde i jinou technologií než má Inkviz.Třeba elox musím se ho zeptat.
Na první jízdu se těším.
jirka silver (Člen) 14.02.2008 14:23:36 Offline |
Vorel normální absťák tak si to chci "voohlinsovat"
Ve studii to i měli navržené
jirka silver (Člen) 15.02.2008 12:12:42 Offline |
Tak mi Inkviz rozmluvil zlacení slitiny. chemicky.
Už jsem kontaktoval restaurátorku,že mám zájem o zlacení plátkovým zlatem.
Díky Vorel za inspiraci tím kolotočem: tam byli zlacení koníci.Na věžích to taky drží ještě ta cena
jirka silver psal:Tak mi Inkviz rozmluvil zlacení slitiny. chemicky.
Díky Vorel za inspiraci tím kolotočem: tam byli zlacení koníci.Na věžích to taky drží ještě ta cena
...uš vidim, jag ti to pitomci na srazu rejpou nožejkem dólu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 14:48:36 Offline |
jirka silver psal:Tak mi Inkviz rozmluvil zlacení slitiny. chemicky.
jirko, prosim, moc prosim, vždycky sem tě měl za normálního člověka, neblbni a jezdi, na hovadiny máš spoustu času nebo si kup tuono, tam sou zlatý ohlinsy z fabriky...
doba je temná...
no ale 20000 km na olej
to bych fakt nedal... už 12000 km u hondy se mi nezdá...
ale i tak musí jednou za rok ven... i gdyby byly na něm jen 3000 km...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
JIRKASILVER (Člen) 16.02.2008 17:06:27 Offline |
Inkviz buď to stihnu příští týden jak se oteplí jezdííííííme.
Už je připravená na krámě.
JIRKASILVER (Člen) 16.02.2008 21:50:22 Offline |
Ježiš Sonyk už se na to klepu.Dávej na mazlíka pozor mám ho pořád rád.
Počkej až podřadíš toho yoshimuru to se mi fakt líbí.V pondělí mi pošli ty nacionále
ať napíšu papíry.
Hlásej oteplení na sobotu až 12 tak se mi to líbí
tomasNJ psal:no ale 20000 km na olej
ale i tak musí jednou za rok ven... i gdyby byly na něm jen 3000 km...
Puso neboj taky mám v plánu max.po 10ti tis.
PALOUS psal:tomasNJ psal:no ale 20000 km na olej
ale i tak musí jednou za rok ven... i gdyby byly na něm jen 3000 km...Puso neboj taky mám v plánu max.po 10ti tis.
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
JIRKASILVER psal:Ježiš Sonyk už se na to klepu.Dávej na mazlíka pozor mám ho pořád rád.
Počkej až podřadíš toho yoshimuru to se mi fakt líbí.V pondělí mi pošli ty nacionále
ať napíšu papíry.
Hlásej oteplení na sobotu až 12 tak se mi to líbí
ani nevis jak se tesim ja, jen nevim kdy se k tomu dostanu abych se i svezl a hlavne dojel nezmrzlej domu. Jak mas cas ty jirko ? ve vsedni den kolem treba 14 hod? ja bych si vzal v praci volno
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
jirka silver (Člen) 18.02.2008 08:48:13 Offline |
Sonyk mně je to jedno volno si vezmu jak potřebuju sám si velím.
Já to povezu z Prahy to budu pěkně ztuhlej.
jirka silver psal:Sonyk mně je to jedno volno si vezmu jak potřebuju sám si velím.
vecer ti zavolam.
a z phy tak to si dej nebylo by lepsi v dodavce?
jirka silver psal:Sonyk mně je to jedno volno si vezmu jak potřebuju sám si velím.
a já si řikám proč ty autobusácí jezdej pořád nalitý
zítra ti cinknu jestli nechceš helpnout,že bych ti pro tu
kozu hubenou dojel trand'ákem,dědku
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
jirka silver (Člen) 19.02.2008 07:54:10 Offline |
Kime díky dodávku mám v práci.
Aspoň si vyzkouším jízdu v únoru.Teď tu máme pěknej řidičskej výkvět.V Praze už jezděj i Bulhaři
Sonyk žádný nacionále v kompu nemám
jirka silver psal:Kime díky dodávku mám v práci.
Aspoň si vyzkouším jízdu v únoru.Teď tu máme pěknej řidičskej výkvět.V Praze už jezděj i Bulhaři
Sonyk žádný nacionále v kompu nemám
divne poslu znova
a vysvetlete mi jaktoze ten ital nema zrcatka? to se muze?
Stránky: 1