Nejsi přihlášen
pavel dolínek (Člen) 18.06.2007 22:16:35 Offline |
help (svíčky)
kde koupit levne svicky na B-12
Editoval inkvizitorr (20.06.2007 20:33:02)
"una storia italiana"
Re: help (svíčky)
Bando, nevíte jakej je rozdíl mezi platinovou a iridiovou svíčkou? To že jedna bude mít kontakt z platiny a druhá z iridia je mi jasný, jde mi spíš o funkci a jestli to nejsou vyhozený prachy (kus od cca 300 kačen výš). Chápu, že tam mužu dát obyč, ale zajímá mě to. Díky za rady
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:hide psal:proc jsou vlastne na 6ku tak drahy? a na 12ku levny? jako ze v 6ce je vic svicka vytizena?
Já dal za svíčky na B12 1100,-, Kolik si dal ty na B6?
no ja teda nevim kde nakupujes, ale svice na 6ku NGK normalne stojej tak 260-300/kus
a na 12ku NGK o polovinu levnejc
barynek psal:Bando, nevíte jakej je rozdíl mezi platinovou a iridiovou svíčkou? To že jedna bude mít kontakt z platiny a druhá z iridia je mi jasný, jde mi spíš o funkci a jestli to nejsou vyhozený prachy (kus od cca 300 kačen výš). Chápu, že tam mužu dát obyč, ale zajímá mě to. Díky za rady
vysvětlí mi to někdo, kde je rozdíl???
Bandit 4EVER!!!
zdenek 1 psal:taky jsem dal na svou 650 NGK a vyšly mě v suzuce kuva na 1150,- a na 12tku mi řekli že bych cvaknul polovic!!!tak kde je ten rozdííííííííííllllllllllll do
ja myslim ze 6ka ma vetsi tlaky, otacky a tim i teplotu proto kvalitni svice nez 12ka, ale ruku za to do ohne nestrcim
666killer psal:ja myslim ze 6 potrebuje ovela vecie otacky a preto sviecky dostavaju viac nateda asi isto musia bit s kvalitnejsieho matrosa hm??
to je bych řekl logický, vyšší otáčky, větší záhul. Ale ta platina a iridium???
Bandit 4EVER!!!
no já dnes kupoval NGK JR9B 3188 na tom je napsáno, za 206,- za kus.....a když vidim ty vaše za 70 nebo 90,-, tak začínám bejt docela nasranej....
a jsou to prej ty obyčejný mi řek....
btw. sice je to podle katalogu na B12, ale prodavač si tim tak jistej nebyl....sedí to??
jasna dejta svicku za 90 kacen nejakou vobyc usetris 600 kc ale modli se aby ta svicka vydrzela to co vydrzi ta spravna od NKG. pac jinak si neusetril ale dost vydelal. PRachy moc nemam vse cpu do motky , ale nejsem tak bohatej abych si kupoval levny veci.
Proste motka neco stoji a 4 x 256 kc na 12000km snad usetris ne?
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 19.02.2008 10:21:41 Offline |
sonyk psal:jasna dejta svicku za 90 kacen nejakou vobyc usetris 600 kc ale modli se aby ta svicka vydrzela to co vydrzi ta spravna od NKG. pac jinak si neusetril ale dost vydelal. PRachy moc nemam vse cpu do motky , ale nejsem tak bohatej abych si kupoval levny veci.
Proste motka neco stoji a 4 x 256 kc na 12000km snad usetris ne?
vydrží i dvojnásobek km než píšeš.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jardagsf psal:MAZI psal:maňas psal:jako žhavící ?????
woe mám snad ropáka ....
autobus na benzin?to musi byt nejaka sracka nebo co.....
..jak který..tenhle vypadá na deluxe..
http://353.hamradio.cz/pce1/image72/robur-32.jpg
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. psal:sonyk psal:jasna dejta svicku za 90 kacen nejakou vobyc usetris 600 kc ale modli se aby ta svicka vydrzela to co vydrzi ta spravna od NKG. pac jinak si neusetril ale dost vydelal. PRachy moc nemam vse cpu do motky , ale nejsem tak bohatej abych si kupoval levny veci.
Proste motka neco stoji a 4 x 256 kc na 12000km snad usetris ne?vydrží i dvojnásobek km než píšeš.
sem jeste hovno znaly no
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
hans psal:no já dnes kupoval NGK JR9B 3188 na tom je napsáno, za 206,- za kus.....a když vidim ty vaše za 70 nebo 90,-, tak začínám bejt docela nasranej....
btw. sice je to podle katalogu na B12, ale prodavač si tim tak jistej nebyl....sedí to??
nebud, to je zcela v poradku okolo 200 za kus. JR9B jsou predepsane
B12 neni uz je autobus :)
K.a.s.y.m. (Člen) 19.02.2008 10:55:20 Offline |
sonyk psal:K.a.s.y.m. psal:sonyk psal:jasna dejta svicku za 90 kacen nejakou vobyc usetris 600 kc ale modli se aby ta svicka vydrzela to co vydrzi ta spravna od NKG. pac jinak si neusetril ale dost vydelal. PRachy moc nemam vse cpu do motky , ale nejsem tak bohatej abych si kupoval levny veci.
Proste motka neco stoji a 4 x 256 kc na 12000km snad usetris ne?vydrží i dvojnásobek km než píšeš.
sem jeste hovno znaly no
zkus to a uvidíšlhůta na výměnu je doporučená né závazná
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Peka psal:hans psal:no já dnes kupoval NGK JR9B 3188 na tom je napsáno, za 206,- za kus.....a když vidim ty vaše za 70 nebo 90,-, tak začínám bejt docela nasranej....
btw. sice je to podle katalogu na B12, ale prodavač si tim tak jistej nebyl....sedí to??nebud, to je zcela v poradku okolo 200 za kus. JR9B jsou predepsane
jasan
Stránky: 1