Nejsi přihlášen
dobra nabidka ?
Zdravim vsechny, chtel bych vedet vas nazor na tuhletu bandasku
Suzuki gsf 600 Bandit S, cerna perlet, rok vyr. 2000,najeto 30000tis,dovoz z nemecka,nova retezovka,po vymene oleje a filtru, gumy 70%, desticky kotouce OK,velice pekna a zachovala. Dovezena roku 2006 stazena na 25kw. Cena 85tis. Co rikate mam koupit nebo pockat jestli se neco jeste najde. Tech s 25kw je opravdu malo. Diky za vase nazory....fotku bych dal, ale nevim jak
Martin B12 (Člen) 16.02.2008 19:49:48 Offline |
Re: dobra nabidka ?
jestli chceš hod mi fotku do mailu
at ti jí můžem zkritizovat
street triple picco
Martin B12 (Člen) 16.02.2008 20:24:14 Offline |
můj názor ti řeknu a to hned a jen negativa
A)za ty prachy B6
B)co se vám líbí na těch eskách(sem ho měl taky)
C)Datel by řek motorka s hlavou brouka
D)a počítej taky s přihlášením jesi není na našich značkách
E)za ty prachy je B12 sice asi starší model ale aj tak krasavec
F)vím je ti 18
A jedno pozitivum bych vidělněkdo ty kilometry asi zapoměl vodmotat
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:můj názor ti řeknu a to hned a jen negativa
A)za ty prachy B6
B)co se vám líbí na těch eskách(sem ho měl taky)
C)Datel by řek motorka s hlavou brouka
D)a počítej taky s přihlášením jesi není na našich značkách
E)za ty prachy je B12 sice asi starší model ale aj tak krasavec
F)vím je ti 18
A jedno pozitivum bych vidělněkdo ty kilometry asi zapoměl vodmotat
uz je dva roky na ceskejch papirech
a v provozu az 01
KOVAL psal:Za 85? B6? Rok 2000?
Ta motorka musí mít v kastlíku místo baterky zlatou cihlu,jinak si to neumim vysvětlit...
Pár takovejch kupců který by byly ochotný zaplatit takový sumy by se mi hodilo...
A né a né je potkat...
no ja zase nevim porad schanim nejakou peknou s 25kw a taky ne a ne sehnat
pavel dolínek (Člen) 16.02.2008 21:42:16 Offline |
KOVAL psal:Za 85? B6? Rok 2000?
Ta motorka musí mít v kastlíku místo baterky zlatou cihlu,jinak si to neumim vysvětlit...
Pár takovejch kupců který by byly ochotný zaplatit takový sumy by se mi hodilo...
A né a né je potkat...
kolik chces za vacky kameniku ,v tejdnu zmerim ten sutr aby se mi pekne grilovala brokolice
"una storia italiana"
pavel dolínek (Člen) 16.02.2008 21:44:58 Offline |
KOVAL psal:šutr na prase jo,vačky nééééé woe
aspon neco vyjde
"una storia italiana"
Fulltank psal:KOVAL psal:Za 85? B6? Rok 2000?
A né a né je potkat...no ja zase nevim porad schanim nejakou peknou s 25kw a taky ne a ne sehnat
Nebyla v esku ale s 25ti prodal Bobule a byla to fešanda
PALOUS psal:Fulltank psal:KOVAL psal:Za 85? B6? Rok 2000?
A né a né je potkat...no ja zase nevim porad schanim nejakou peknou s 25kw a taky ne a ne sehnat
Nebyla v esku ale s 25ti prodal Bobule a byla to fešanda
ja bych dal prednost tomu eSku
Já teda nevím ale těch 85tis. mi přijde taky docela dost. Já jsem za ty samý peníze měl eNko 2002 s 16tis km.!! a to jí teď budu mít už 3 sezónu takže bych asi taky zkoušel ještě hledat
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
pučmeloun400 (Člen) 17.02.2008 09:33:35 Offline |
Hoši tak poraďte kde berete motorky za babku!!!! Taky bych si koupil ještě jednu.
bobule psal:nikdo mu enko nenutí, jenom bylo psáno že za ty prachy to nejni nic moc, asi si to špatně pochopil
Já to nemyslel tak že mu někdo něco nutí. Ale pokaždé když se tady řeší stav nějaké motorky,tak ta připomínka padne.Ale to je jedno.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kua já vás nechápu,každej mele vo tom,že za ty prachy už by mohlo být aji "N"ko. Každej to nechce,pokud někdo hledá motorku třeba na cestování,tak je pro něho lepší volba polokapota.
tak tak,já se neschovám pořádně za s-ko,natož za N-ko,jsem hold prostorově jinak řešenej
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
bandita chci spis na to cestovani a na eNku to pekelne fouka, jinak diky za vase nazory reknu mu, ze ji nechci. Ale kdyby jste nekdo vedel o nejaky pekny fesande do 100tis urcite mi napiste budu moc rad. Zajel bych klidne i do nemecka tam sem taky koukal a ceny , bohuzel moje nemcina je dost slaba a na blint se mi tam dvakrat nechce...
Pak je jeste moznost koupit nejakou peknou za dobrou cenu ( tj do 80tis ) a nechat si ji za 10 zavrit taky bych bral...
VikecB12 psal:Kua já vás nechápu,každej mele vo tom,že za ty prachy už by mohlo být aji "N"ko. Každej to nechce,pokud někdo hledá motorku třeba na cestování,tak je pro něho lepší volba polokapota.
Sko je pěkné
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
maňas psal:VikecB12 psal:Kua já vás nechápu,každej mele vo tom,že za ty prachy už by mohlo být aji "N"ko. Každej to nechce,pokud někdo hledá motorku třeba na cestování,tak je pro něho lepší volba polokapota.
tak tak,já se neschovám pořádně za s-ko,natož za N-ko,jsem hold prostorově jinak řešenej
Hm,taky su tak trochu(spíš hodně) širokoůhlej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mrkni třeba na http://www.motorkari.cz/bazar-detail/?did=5555
http://www.motorkari.cz/bazar-detail/?did=5073
http://www.motorkari.cz/bazar-detail/?did=4256
Editoval osiris (17.02.2008 17:00:32)
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Bandit 650A psal:mrkni třeba na http://www.motorkari.cz/bazar-detail/?did=5555
,http://www.motorkari.cz/bazar-detail/?did=5073,http://www.motorkari.cz/bazar-detail/?did=4256
To je sami eNko a jedinej by sel ten modrej 06,ale dikes
Fulltank psal:nebo nemate na nekoho kontakt kdo by dovazel ?!
Bych řek páč sem taky už 2x prodával,že povinnost je 5000kč slevitvýběr je ohromnej a toto jsou soukr.inzeráty
http://www.motoinzerce.cz/hledat.php?ke … 3&od=0
PALOUS psal:Fulltank psal:nebo nemate na nekoho kontakt kdo by dovazel ?!
Bych řek páč sem taky už 2x prodával,že povinnost je 5000kč slevitvýběr je ohromnej a toto jsou soukr.inzeráty
http://www.motoinzerce.cz/hledat.php?ke … 3&od=0
vim a kazdej den kontroluju, ale moc velkem vyber s 25kw neni..
VikecB12 psal:No,tak pak je to jednoduchy,ten první co ses na něho ptal má fšechno co chceš,vypadá pěkně,tak si pro něho zajeď a máš to vyřešený
uz jste mi to rozmluvili, 85tacu je moc! nabidnu mu "povinnou slevu" ... jinak at si
mi psal:koupil sem to samí v lednu za 67000kč r.v.01. ale malilinko padlá. a prodal šestku "Nko. r.v. 96 za 37000Kč měla 60000KM ale jela jak hofado..... kdyš sleví kup to je fagt pěkná
ta co mas v profilu stala 67 klacku? to si ovsem delas prdel ne? kam na ty bandasky levny chodite kua
hide psal:mi psal:koupil sem to samí v lednu za 67000kč r.v.01. ale malilinko padlá. a prodal šestku "Nko. r.v. 96 za 37000Kč měla 60000KM ale jela jak hofado..... kdyš sleví kup to je fagt pěkná
ta co mas v profilu stala 67 klacku? to si ovsem delas prdel ne? kam na ty bandasky levny chodite kua
jo stala ale jak sem psal je malilinečko padlá. dovoz s helmutova koupeno www.JHMOTO.cz a natočeno má 36000km teda měla
svět je cirkusovej stan
koukni na tuhle http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD … geNumber=1
to víš sezona se blíží a ceny a poptávka roste.
Editoval osiris (17.02.2008 22:55:45)
pepann psal:koukni na tuhle :http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=31335335&__lp=31&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=bandit&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1
to víš sezona se blíží a ceny a poptávka roste.
jj tam sem uz koukal ..
Furt dohady o prachách..
Se na to podivej jinak: Koupíš za 85 s krásnejma pnoj,baterkou,deskama,volejem,řetězem,svíčkama..jo?..rok 00 dejme tomu..
A teď si vem,že s vidinou ušetřených chechtáků splašíš 02 rok za 75pryže (+6000,-),desky (+1500), svíce +olej (+2000), řetězovka (+3500), baterka (+1000)..a kde jsi??He??
Motorka leze do peněz a nákupní cenu bych řešil spíš až na konec..když je to rozdíl deseti litrů..to se totiž během ježdění rozhází neuvěřiteleně rychle...provozem..
Jo-a jak už mi Osi dělal reklamu..tak do měsíce bude B6 96 na prodej s 25Kw...
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Furt dohady o prachách..
Se na to podivej jinak: Koupíš za 85 s krásnejma pnoj,baterkou,deskama,volejem,řetězem,svíčkama..jo?..rok 00 dejme tomu..
A teď si vem,že s vidinou ušetřených chechtáků splašíš 02 rok za 75pryže (+6000,-),desky (+1500), svíce +olej (+2000), řetězovka (+3500), baterka (+1000)..a kde jsi??He??
Motorka leze do peněz a nákupní cenu bych řešil spíš až na konec..když je to rozdíl deseti litrů..to se totiž během ježdění rozhází neuvěřiteleně rychle...provozem..
Jo-a jak už mi Osi dělal reklamu..tak do měsíce bude B6 96 na prodej s 25Kw...
Kolik, povídej...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hide psal:Fulltank psal:si delate vsichni srandu ne me chcete jen nasrat
hele a tys uz prodal tu svoji? za kolik?
No ja sem mel dovoz 04, eSko stribrny, nejto tech 7tis a fakt vymazlena za 83tis + prohlaseni ... ale ta byla!!! Kdybych vedel jakej bude problem sehnat s 25kw necham si ji a stahnu .
Ondráš psal:Meloun psal:Furt dohady o prachách..
Jo-a jak už mi Osi dělal reklamu..tak do měsíce bude B6 96 na prodej s 25Kw...Kolik, povídej...
Co kolik??
PURE NAKED BIKE!
Progear 650 (Člen) 18.02.2008 15:11:27 Offline |
asi za ní ne woe.... Ondras by ji bral pro Péťu bych tak řekl....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 18.02.2008 16:38:57 Offline |
tak ok... treba to Ondra veme :) nebo si aspon myslim ze zajem ma z toh co rikal...
ale ruku do vohne za to nedam....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
co muj drak ? taky bych chtel prodat rv.00 foto muzu poslat mailem
co tak založit tu něco jako opak bazaru kde se muže vkládat případný zajímavý kup pokud na něj někdo narazí při brouzdání po netu a hledal třeba něco jiného??
podmínky vkládání atd by se ale musely nějak upravit ať to není obyč. bazar..
tož tak..
Petr psal:co tak založit tu něco jako opak bazaru kde se muže vkládat případný zajímavý kup pokud na něj někdo narazí při brouzdání po netu a hledal třeba něco jiného??
podmínky vkládání atd by se ale musely nějak upravit ať to není obyč. bazar..
to neni spatny napad,ale pochybuju, ze nam to svoli
jinak jestli nekdo mate zajem o tu co sem chtel kupovat jaa muzu vlozit kontakt na toho frajirka
Stránky: 1