Nejsi přihlášen
Jarní servis
Tak jsem zjišťoval, kdo by mi tak mohl udělat jarní prohlídku a servis (olej s filtrem, svíčky, karbce a ventily) na B6-97 v okolí Řevnic. Nabízí mi to z víc míst za cca 3000.- s tím, že svíčky, olej a filtr si dodám. Tak jenom jestli je to cena obvyklá..
Díky za info.
Don´t worry, be Bandit!
Re: Jarní servis
LukinB6 psal:Nazdar kámo. Za 3500,- si nechávám dělat pravidelný servis po 6000 km v autorizovaném servisu. Včetně svíček či oleje s filtrem a nebo vzduchovým filtrem. 3000,- jen za práci se mi zdá opravdu mnoho. Bandit
souhlasim
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
acer psal:svíčky + olej,filtr tak na max hodinu práce když vše jde a to seřízení karburátorů a ventilů u nás jeden good mechanic na motorky dělá za 1000,-....
Hodil bys prosím mi kontakt? Jinak všem díky za info Taky mi to přišlo nějak dost..
Don´t worry, be Bandit!
roman.v psal:acer psal:svíčky + olej,filtr tak na max hodinu práce když vše jde a to seřízení karburátorů a ventilů u nás jeden good mechanic na motorky dělá za 1000,-....
Hodil bys prosím mi kontakt? Jinak všem díky za info Taky mi to přišlo nějak dost..
Připojuju se k prosbě o kontakt, z tvýho profilu težko říct kde to je
Jinak prosím všechny kdo maj podobnou kladnou zkušenost s motoservisem nejlépe na Chomutovsku ale klidně i v okolí at nahoděj nějakej kontakt, rád bych stejnou prohlídku taky nechal udělat, díky
Ne asi
Kousek od Řevnic máš Svinaře. Zkus to tam. Mimo karburátorů bys to mohl zvládnout všechno doma sám a ušetříš dost peněz. Pokud vím, tak ve Svinařích dělá karburátory za 500,-, ale už sem tam dlouho nebyl.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
FÍHA to je drahota oil sem koupil 4L 1000kč svíce kus 298kč a vyměnil sam 2hod prace i s kávincem a to ostatní jiste šikovný atomekamik, páč u autoryzovanyho servisu člověk platí celej ancábl a 600kč za hodinu flákání nákyho mroukra
svět je cirkusovej stan
Ondráš psal:Kousek od Řevnic máš Svinaře. Zkus to tam. Mimo karburátorů bys to mohl zvládnout všechno doma sám a ušetříš dost peněz. Pokud vím, tak ve Svinařích dělá karburátory za 500,-, ale už sem tam dlouho nebyl.
Svinaře za 3000
Don´t worry, be Bandit!
Ondráš psal:Kousek od Řevnic máš Svinaře. Zkus to tam. Mimo karburátorů bys to mohl zvládnout všechno doma sám a ušetříš dost peněz. Pokud vím, tak ve Svinařích dělá karburátory za 500,-, ale už sem tam dlouho nebyl.
Asi jo, pustím se do toho sám, dělám to u auta, tak to snad zvládnu i u motky. S těma karbcema někam sjedu.
Díky všem
Don´t worry, be Bandit!
roman.v psal:Ondráš psal:Kousek od Řevnic máš Svinaře. Zkus to tam. Mimo karburátorů bys to mohl zvládnout všechno doma sám a ušetříš dost peněz. Pokud vím, tak ve Svinařích dělá karburátory za 500,-, ale už sem tam dlouho nebyl.
Asi jo, pustím se do toho sám, dělám to u auta, tak to snad zvládnu i u motky. S těma karbcema někam sjedu.
Díky všem
No to jsem myslel. Všechno (mimo karburátorů) jsou činnosti, který uděláš za odpoledne a sám.
Jedině ty karburátory si bez manometrů neuděláš. To je lepší si zaplatit.
Komplet celý (olej, svíčky, ventily, podtlaky) mi za 3000 včetně materiálu přijde skoro normální cena.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
roman.v psal:acer psal:svíčky + olej,filtr tak na max hodinu práce když vše jde a to seřízení karburátorů a ventilů u nás jeden good mechanic na motorky dělá za 1000,-....
no je to právěže Zlínský kraj, takže trochu z ruky asi pro tebe...ale kdybys přeci jenom chtěl tak není problém to sem hodit...
olej + filtr
vzduchac
ventily
karbce
ocista a mazani retezu
plus celkove prohlidnuti podoutahovani
plus brzdovka vymenena
2500Kč ze znamosti se svice o tago vic takze si myslim ze 3000 bez dilu je dost
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 12.02.2008 17:46:56 Offline |
seřízení karbců max 1hod a ventily s odstrojením a nastrojením 1.5h. tak nějak to trvalo mojemu mechošovi
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 12.02.2008 18:14:48 Offline |
SLUGI psal:acer psal:kolik času to tak může celkově zabrat zkušenému moto-mechanikovi seřídit karburátory a ventily?
... a kolik zabere seřízení vstřikování
moc dlouho
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
pingvin psal:Díky a ještě někdo?
hodně se chválí ten ve Věšíně za rožmitálem...
hans psal:pingvin psal:Díky a ještě někdo?
no nevim o nem tu neslycham a byl sem se tam podivat na motorku a kdyz sem videl v jakem bordelu to tam stoji nicim neprikryty 1cm prachu na vsem a ani to pred prodejem nevomejou tak sem si rek ani hovno tady. ale treba servis delaj dobrej
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:hans psal:pingvin psal:Díky a ještě někdo?
no nevim o nem tu neslycham a byl sem se tam podivat na motorku a kdyz sem videl v jakem bordelu to tam stoji nicim neprikryty 1cm prachu na vsem a ani to pred prodejem nevomejou tak sem si rek ani hovno tady. ale treba servis delaj dobrej
do Věšína bych jim to nedal....přístup jak u ....
hmmt....tak nevím...já s ním zkušenosti nemám, ale kámoš to chválil. šlo spíš teda o přezouvání a nákup pnojí atd.....takže na servis možná nebrat, no..
Stránky: 1