Nejsi přihlášen
Bandit ženské pohlaví racing team
sem koukal na CEC, že máme novej team v naked kategorii, tak sem se chtěl zeptat s kym se uvidim
sorry za drobné zkomolení názvu, ale nechtělo se mi hned takhle do názvu...
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
inkvizitorr (Administrator) 19.02.2008 09:51:51 Offline |
Re: Bandit ženské pohlaví racing team
Polo psal:sem koukal na CEC, že máme novej team v naked kategorii, tak sem se chtěl zeptat s kym se uvidim
sorry za drobné zkomolení názvu, ale nechtělo se mi hned takhle do názvu...
tak, tak, podařilo se nám včas zaplatit startovný na celej seriál, takže v následujících šesti závodech budete moct fandit filousoj, fijatoj, kakinoj, jardoj a mě víc na www.cec.cz
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 19.02.2008 10:31:25 Offline |
inkvizitorr psal:Polo psal:sem koukal na CEC, že máme novej team v naked kategorii, tak sem se chtěl zeptat s kym se uvidim
sorry za drobné zkomolení názvu, ale nechtělo se mi hned takhle do názvu...tak, tak, podařilo se nám včas zaplatit startovný na celej seriál, takže v následujících šesti závodech budete moct fandit filousoj, fijatoj, kakinoj, jardoj a mě víc na www.cec.cz
Budeme se těšit:)
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
sem koukal, že máte koupený všechny závody - to je super - budu fandit nevim jestli do tý doby splašim náky prachy na aspon bezpapírovku - něco mám rozjednaný - ale každopádně tam budu s týmem CAP 22 pomáhat v boxu apod.
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
inkvizitorr (Administrator) 19.02.2008 12:17:19 Offline |
Eremi psal:jestli to klapne, tak se na vás přijedem kouknout na Hungaroring, tak doufám, že to inkviz nestihne rozstřelit při prvním závodě v mostě
mam tam z podzimka nedojetý kolo a furt mi běžej stopky ci fiks už mam kecy jag americkej
doba je temná...
Borák psal:hele berete roztleskávačky
nebo si vemu sukňu a budu vám držet deštník na startu
Boráku, ty bys mohl zahřívat vejfuck třením
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
inkvizitorr (Administrator) 19.02.2008 12:20:46 Offline |
Borák psal:hele berete roztleskávačky
nebo si vemu sukňu a budu vám držet deštník na startu
tak boráku to by byl mazec, by sme byli nejlepčí a určitě bysme se dostali i na titulní stránky bulvárních listů berem
doba je temná...
inkvizitorr psal:Eremi psal:jestli to klapne, tak se na vás přijedem kouknout na Hungaroring, tak doufám, že to inkviz nestihne rozstřelit při prvním závodě v mostě
mam tam z podzimka nedojetý kolo a furt mi běžej stopky ci fiks už mam kecy jag americkej
nono, aby se Ti to nevymstilo, tuty kecy
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
inkvizitorr psal:Eremi psal:jestli to klapne, tak se na vás přijedem kouknout na Hungaroring, tak doufám, že to inkviz nestihne rozstřelit při prvním závodě v mostě
tak hleď ty stopky zastavit
S úsměvem jde všechno líp :o)
Stránky: 1