Nejsi přihlášen
první letošní
Tak dneska jsem se byl poprvý projet a byla to bomba ve 4 lidech suchy silnice(kromě lesu)ani zima nebyla prostě BOMBA.jentak dal a klidně ještě lipjakmile budete mit moznost a pocasi bude přat bežte do toho!!!!bandit
Holka a motorka je nejhezčí nahá!!!
Re: první letošní
sucho je super, ale ta guma co tam máš je postavená na jiné teploty.. dokud není asvalt ohřátý, stojí to za starou bačkoru, protože se to bojíš (oprávněně) naklopit. nevím jak tobě, ale mě nejvíc vždycky braly zatáčky a zrychlení..
takže je to "jen" 50% srandy. Což po zimním abstáku neva
tož tak..
Progear 650 (Člen) 24.01.2008 16:59:35 Offline |
Dneska prvních 30 km, a pohoda, sluníčko...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 24.01.2008 17:54:40 Offline |
teplo, slunicko, pohoda... nic nepokousis, kdyz to moc neklopis, nemuze se nic stat. proste malinko opatrne a pohoda... vrele doporucuji...
ale musi bejt jako dneska....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 24.01.2008 18:37:36 Offline |
no prave asi nee...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Já jsem byl motorku před týdnem ohřát v garáži a projel jsem jí jenom v garáži.V neděli jsme se jeli podívat do Chlumce do Bikerscrownu,ale na kolech,když jsme se vraceli,tak jezdilo celkem dost motorek a někteří za to i solidně tahali,až mi šel mráz po zádech,někdy.Na silnici je ještě bordel,sůl,atd a ještě má padat v únoru sníh.Vidím,to tak předběžně na první vyjížďku někdy v březnu.Ještě si v klidu počkám...Lidi,kdo budete vyjíždět,tak opatrně!
K.a.s.y.m. (Člen) 25.01.2008 07:17:28 Offline |
....jezdilo se v pohodě.Dáš zimáky a jedeš jak v létě.Sport gumy se v tomhle počasí chovají jak turistky v 20 stupních.jen je nahovno ten štěrk.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tomy psal:Já jsem byl motorku před týdnem ohřát v garáži a projel jsem jí jenom v garáži.V neděli jsme se jeli podívat do Chlumce do Bikerscrownu,ale na kolech,když jsme se vraceli,tak jezdilo celkem dost motorek a někteří za to i solidně tahali,až mi šel mráz po zádech,někdy.Na silnici je ještě bordel,sůl,atd a ještě má padat v únoru sníh.Vidím,to tak předběžně na první vyjížďku někdy v březnu.Ještě si v klidu počkám...Lidi,kdo budete vyjíždět,tak opatrně!
to jsou ti kteří dostali motorku pod stromeček .... to jsou ti v těch statistikách
Blu one.... old one
Stránky: 1