Nejsi přihlášen
Oska predniho kola
Potrebuju poradit z jakeho materialu je ta oska... mam ji po craschi trochu ohlou tak si ji chci nechat udelat... ale kdyby jste nekdo mel doma nejakou navic tak bych ji za nejakou rozumnou cenu odkoupil precejenom original je original... Dik za rady
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 17.02.2008 20:17:47 Offline |
Re: Oska predniho kola
jardagsf psal:14220 cementovat kalit zavit ochranit
nebo srovnat tu starou hridel - hodinky atd
jardagsf nastrojar
plně dostačující
též nástrojař
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2008 08:31:45 Offline |
Ton@l psal:jennys psal:14 nebo 15 je málo, aspoň 18...
a titan by nestacil
...stačil,ale jsem zvědavej kdo ti ho bude obrábět
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2008 12:00:59 Offline |
jardagsf psal:0,3 to je snad tolerance u zedniku ,
Né každý dělá v tol. +/- 0,01.....ale 0,3 se mi zdá taky dost.Hlavně na to ,že to je v ložiskách.
jardagsf psal:volna mira je +-0,1 , ta osa jde do lozisek , takze musi byt tolerovany rozmer a nebude to suvne bo loziska musi byt na pevno
takze bych ti poradil tu starou osu srovnat a baaasta
jardagsf teoretizujici
no ve sveraku to rovnat nebudu, tak asi v lisu
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2008 15:05:23 Offline |
Kelly01 psal:tak to je kluzák
Taky ftip,že jo
Jo už jsem to našel,,tolerance 0,3mm byla povolena na osičku kolečka k ruchadlu bratří veverků,jestli chcete takhle prohnutou cpát do kola,tak napilujte za závitem pořádnej náběh ať si nevytlučete ven ložiska,,,jenom k ocelím,,ze14220jsem dělal unašeče k soutěžáku a po 2RZ upadávaly kola,z 15230 bylo všechno v cajku,14ctka je hlavně odolná proti otěru,15ctka proti dynamickejm rázům, i když u toho soutěžáku to byly vopravdu extrémy,Kelly tu tvoji toleranci Ti nemůžu tolerovat ani jako stařeckou.S pozdravem míru zdar Zdenek.
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2008 21:11:17 Offline |
Zdenek psal:Jo už jsem to našel,,tolerance 0,3mm byla povolena na osičku kolečka k ruchadlu bratří veverků,jestli chcete takhle prohnutou cpát do kola,tak napilujte za závitem pořádnej náběh ať si nevytlučete ven ložiska,,,jenom k ocelím,,ze14220jsem dělal unašeče k soutěžáku a po 2RZ upadávaly kola,z 15230 bylo všechno v cajku,14ctka je hlavně odolná proti otěru,15ctka proti dynamickejm rázům, i když u toho soutěžáku to byly vopravdu extrémy,Kelly tu tvoji toleranci Ti nemůžu tolerovat ani jako stařeckou.S pozdravem míru zdar Zdenek.
to co píšeš je pravda,ale přál bych ti vidět tu osu co nějakej šikula udělal na mojí bandasku míry OK ale matroš asi kdovíco.je rezavá jak liška a je tam už jenom semnou 25 000 kmNejsou lidi co by uděli novou a nechali pozinkovat
K.a.s.y.m. (Člen) 18.02.2008 22:23:51 Offline |
maňas psal:v nástojárně udělaj skoro cokoliv,tak pokud chceš novou naštiv první nevietnamskou nástrojárnu a bude to ,materiál máš napsanej v minulej příspěvcích
pokud to je na mě.....tak já v nástrojárně dělám pokud to je pro Ton@la tak máš pravdu.
3 desetiny na tu délku jsou hovno..
už jsem viděl několik os co lítaj milimetrem,a vzhledem k vůlím spodku kluzáku na pouzdrech to nedělá žádný potíže a jezdí s tím už několik let dál
jak se to jednou stáhne tak už může být prohnutí jaký chce
God Save The Queen!
Stránky: 1