Nejsi přihlášen
Laďáček IXIL - zvuk
Tů Harris:
Tak sem to nahrál - máš to tady:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … s/IXIL.mp3
Jedná se o tenhle vejfuck:
Na bandasce to pak vypadá takhle:
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Laďáček IXIL - zvuk
Dobre zvoucek, budes pekne slyset , kundy se budou wotacet
K.a.s.y.m. (Člen) 19.02.2008 18:23:23 Offline |
..hezkej zvouček jen co je pravda.Taky to má průměr koncovky jak roura od kamen.A tak to ma byt tak je to spravne
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
KOŽON psal:Já jsem ho teď koupil i ze svodem za 4500kč jetý v bazaru
No mně by taky stačil jetý ,ale nějak se mi nedaří sehnat ,mohl bys mi poradit nějaký bazar kde něco mají,na netu jsem toho nějak moc nesehnal i s mezisfodem
KOŽON psal:boris: musíš čekat a mít štěstí,já jsem na něj narazil tady v bazaru ,ale třeba u tenaxu ti prodají koncovku i se svodem za necelych 6000kaček.Měl jsem ho loni ,ale chtěl jsem něco s homologaci
tez mam tenax a ten kraval co to dela to je hruza na technickou tak radeji primontuju origo
Vzdy muze byt hur :-)
KOŽON psal:boris: musíš čekat a mít štěstí,já jsem na něj narazil tady v bazaru ,ale třeba u tenaxu ti prodají koncovku i se svodem za necelych 6000kaček.Měl jsem ho loni ,ale chtěl jsem něco s homologaci
A ty si s nim spokojeny taky řve celkem ne.
KOŽON psal:4hadzik:Ja jsem s ixilem spokojený,už kvuli te homologaci a když vyndáš tu vložku,tak je to na můj vkus až velký kraválale taky tak jezdím
S tenaxem jsem měl na TK problém,ale vždycky jsem to okecal
To jsem rád ze jsi spohojený máš ho ode mě té moji to vadilo a mě bez vložky taky tak musel jit k tobě
Stránky: 1