Nejsi přihlášen
|
Banditatom (Člen) 20.02.2008 19:20:36 Offline |
co na řetěz?
Přátele kamaradi jelikož je těch serepetiček na udržování čistýho a namazanáho řetízku tři
tak nevim co
potřeboval bych nějaké doporučení
rozumná cena dobrá lepší nejlepší kvalita
mám valvoline a ten stojí za![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: co na řetěz?
Banditatom psal:Přátele kamaradi jelikož je těch serepetiček na udržování čistýho a namazanáho řetízku tři
tak nevim co
potřeboval bych nějaké doporučení
rozumná cena dobrá lepší nejlepší kvalita
mám valvoline a ten stojí za
Na čištění petrolej a kartáček na zuby (ten už použitej) a na mazání od Motulu nějakej sprej-po zaschnutí bílý, nelepí.
Don´t worry, be Bandit!
|
Martin B12 (Člen) 20.02.2008 21:21:48 Offline |
sprej na řetězy vod Castrolu ![]()
a nebo scottojler /nic pro socky/ ![]()
street triple picco
Pred dvěma dyn jsem koupil Motorex a vypadá to dobře natorzíl od ty předchozí sračky co jsme měl od agipu to byl humu drželo to všude jen ne na řetězu...![]()
ten motorex se po odvětrání tváří velice pevně...
je to motorex Racing tak se uvidí půl litru za 330...
|
zzzmrzlinar (Člen) 21.02.2008 09:37:52 Offline |
tož já souhlasím s tým Motorexem Racing, fakt moc pjekný skoro nedělá bordel na kyfce a aj docela dlůho vydrží, teda když moc neprší. Předtím jsem měl z Bajkrskraunu jakási Ma-Fra superextramegabombaCattenoil a to byla fuct hrůza, chůdák spolujezdkyně ty hadry co měla na sobě už asi nikdy neodmastí
Nejlepší je to pořádně namastit vazelínů s grafitem, páč ta je, ogaro, nejechtovnější ze všeckých. Normálně to naper na řetaz velikým šrubovákem a hotovo. A možeš trochu nacpat aj do motoru, kdyby ti tékl olej, tak ať nezadřeš. A kotůče s tým namasti, brzdy nebudů pískat a kotůče rezivět. Pak s tým namasti eště šecky ložiska, protože to, co tam cpů ti rákosníci v Suzuki stojí za hovno. No, až skončíš, tak tů hadrů od vazelíny opucuj gumy, budů sa krásně lesknůt jak psovi vajca ![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 21.02.2008 10:59:05 Offline |
Georges psal:používám dlouhodobě Motul a spokojenost
![]()
po tom co tu čtu skusím ten motorex....jinak agip, valvoline, denicol atd. nebrat
Já jsem s motulem taky spokojenej a pixla stojí nějakých 180 mylsím.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hale já nedám dopustit na suchý mazivo...řetězovka se tváří jak nová.nikde žádná sračka..motorex používa bratránek na svčku a jasně, že si časem vychztáš, aby to co nejmín zasrávalo,ale proč to dělat když vychytávat nic nemusiš...když jsem za mokra projel alpy, čuměl jsem, co jsem měl všude na kyvce a na motoru za jemnej písek..ject tam s nějakým lepidlem tak asi nedojedu..
Když nejezdím,tak tvořím...
jo tady jsem zapoměl..mám to levnějši a supr,ale nevydrží moc mokra...letos jdu do toho druhýho http://www.novelmoto.cz/katalog_PR-drylube.htm
Když nejezdím,tak tvořím...
Miras psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … spreje.jpg
tak asi tak
Fotku jsem ti spravil musíš mít napsano doslaovně i velikosti přípon spreje.JPg a spreje.jpg je pro počítač rozdíl![]()
Stránky: 1