Nejsi přihlášen
Září-Portugalsko,popř.aspoň Alpy
Chtěl bych začátkem září vyrazit do Portugalska.Chtěl bych jet přes Rakouské Alpy,Dolomity,Savoje,po východním pobřeží Španělska až do Portugalska.Pak se vracet podél Atlantiku,kousek po západním pobřeží Francie a zase přes Alpy.Viděl bych to tak na 21 dní dovolené.Doufám,že mi vyjde dovolená a také že bude přát počasí.Pokud by nevyšlo Portugalsko,tak bych to viděl alespoň na 10 dní do Rakouských Alp a Italských Dolomit.Spaní v penzionech.Nějaké tipy mám.Kdo se přidá?
Re: Září-Portugalsko,popř.aspoň Alpy
Nachystej snehovy retezy a muzes vyrazit.A myslím ze za tech 21 dni to nestihnes.španelsko je hektar jak a podle toho co píšeš bys ho chtel vobjet.Rekl bych ze tak v jižní francii na ceste tam te prejdou roupy
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
za 21 dni se toho da zmaknout dost ale dovca na moto je vod toho aby se neco vydelo a zazilo a ne jenom furt jelo. myslim ze lepsi je jet 1 stat a ten poradne prolitat kultura , more .hory atd
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Já už toho člověka neřeším,páč co napíše to masakra jestli mě chceš udělat radost tak se vepiš do Pardubického kraje páč tam Pardubice patřeja piš dál já si pak nemusím aspoň strkat prsty do tlamy páč sem většinou lezu po žrádlety woe s tebe budu mět jednou bulímii
Jebat motorky :-)
Palous:Nevím co máš za problém?Každej nemůže mít volno v létě...
Ostatní:Nevím proč by v září nemohlo být pěkně.Jel jsem v dokonce v druhý půlce září v roce 2002 přes Alpy do Chorvatska a nemělo to chybu,to tady navíc hafo z vás ještě ani nevědělo o Bandit stránkách...
Si kupte čmn a přečtěte si jak teď začátikem února testovali novýho Horneta právě v Portugalsku a počasí nemělo chybu...
My se chystáme z práce cca 36.týden sem.
http://www.motocykl-online.cz/index.asp … ;DatId=373
Supprově to popisujou taky tady http://www.cyklotoulky.com/cile_passo_dello_stelvio.php
a tady http://iason.zcu.cz/%7Elederbuc/bike/alps/a10.php
Jo tak na Stellvio se chystam taky.Loni sem si projej Grossglockner a je to parada.Doufam ze se tam letos dostanu.Akorat cesta dom z Lago di Garda stala za ,900km v dešti a zima jak . A to byl srpen
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Marius:
Na Stilfserjoch se podívám s Kožuchem někdy ve dnech 22.-27.6.07, to bychom měli bydlet nedaleko městečka Aprica (Corteno Golgi, Monno...pracuje se na tom ) a odtud budeme vyrážet k jízdám po okolí - Švýcarské průsmyky St.Bernard, Splugenpass, St.Moritz, možná Grimselpass, Furkapass, na italské straně pak Stelvio,Bormio, Ponte di Legno, Lago di Como atd.Se těším už teď no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Tomy psal:Palous:Nevím co máš za problém?Každej nemůže mít volno v létě...
Ostatní:Nevím proč by v září nemohlo být pěkně.Jel jsem v dokonce v druhý půlce září v roce 2002 přes Alpy do Chorvatska a nemělo to chybu,to tady navíc hafo z vás ještě ani nevědělo o Bandit stránkách...
Si kupte čmn a přečtěte si jak teď začátikem února testovali novýho Horneta právě v Portugalsku a počasí nemělo chybu...
No to by mě zajímalo přes jaký Alpy jsi do toho chorvatska jel?
Jo a co má společnýho testování v portugalsku v únoru s počasím v Alpách v září? Jestli tím chceš říct, že v portugalsku je teplo i v zimě, tak tím asi tady opravdu velmi překvapíš spoustu lidí, kteří to určitě nevěděli. Ale v Alpách v zimě teplo není, to možná zase velmi překvapí tebe!
S úsměvem jde všechno líp :o)
Tomy psal:Chtěl bych začátkem září vyrazit do Portugalska.Chtěl bych jet přes Rakouské Alpy,Dolomity,Savoje,po východním pobřeží Španělska až do Portugalska.Pak se vracet podél Atlantiku,kousek po západním pobřeží Francie a zase přes Alpy.Viděl bych to tak na 21 dní dovolené.Doufám,že mi vyjde dovolená a také že bude přát počasí.Pokud by nevyšlo Portugalsko,tak bych to viděl alespoň na 10 dní do Rakouských Alp a Italských Dolomit.Spaní v penzionech.Nějaké tipy mám.Kdo se přidá?
Totok jsem zhruba jeli (bez Portugalska - jen sever Španěl.) a v protisměru ve 2005 se strejdou Picanem a dvouma dalšíma 16 dní a byly to spíš závody než turistika.
Řekl bych to takhle, pane podplukovníku: Buď Alpy a Dolomiti, nebo Pyrenejsko. Dát za jednu cestu obojí je ojebávání se buď o jedno nebo o druhé.
Autobus je taky Suzuki... .
To Marius - v týdle publikaci - testu Motorradu toho, co je nejuniversálnější alpskej stroj (k dostání v snad každým Suzuki shopu) je okolí Stelvia popsáno snad dokonale.
To Jarken - Timelsjoch zkus z italský strany nahoru - to je nářez. .Přejíždět tam a zpět se moc nedá, bo platíš každej průjezd a to dost. JInak ty další průsmyky schvaluju, mám zhruba všechny za sebou a snad možu aj poradit co a j ak v kterým, esli jsem si je už nevypil z mozkovny.
To Tomy: URČITĚ S TEBOU NEPOJEDU
Taky už jsem čet pár cestopisů o alpách v září a dle fotek měli počasí fakt pěkný. Žádnej sníh na silnicích jako v červenci.
Mirek D.
Jo tak to plánuji - nahoru z italské strany, páč jízda dolů v tak těžkém terénu s nějakými 45-ti "kehre", či "tornati" anóbrž vracáky nebude nic legračního.Měli bychom se v tomto okolí zdržet cca 5 nocí, takže snad chytíme počasíčko, koncem června může být nahoře zimečka, nebo zapršet.Jel bych od Aprici do Švýcar přes Offenpass, do Sv.Mořice, pak nahoru do Munsteralu, nebo kde tam, přejet zpět do Itálie do Prato Stelvio a přes Stifserjoch nahoru a pak odbočit na Bormio a uzavřít tak kolečko...
P.S.Když Tě napadne tip kam si tam někde zajetz odkud kam jet co je lépe a čemu se vyhnout napíš mi to prosím do mailu.
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Tož trochu vobrázků pro Jarkena aj jiné stréce co váhaj zda vyrazit do alpskej krajiný s motorkó. Todle je z loňska:
Nad Grossglocknerem žačne bouřka, ale my to eště stihli, s malým pádem kolegy na SV 1000.... .
KOusek od passo Giau jsem se v kempu utábořili a nalehko jen s tankruksakem se vydali po okuhu Sella ronda. Tenhle průsmyk je jeho velmi zajímavou součástí a vyhoví všem zatáčkomilným soudruhům i soudružkám, jako této majitelce FZ6
Na passo Giau navazuje passo Falzarego - taky zajímavé, ale už je to taková dálnice skrz Dolomity - běžně tam jezdí težký náklaďáky.
Kozy kam se podíváš - vyjezd na Timmelsjoch z italské strany. Pozor na "nabobkované" silnice!!
Na rakouské straně Timmelsjochu lze nejen levněji natankovat, ale taky prohlídnout repliku pravěké vesnice, ve které mohl žít Otzi - pravěků muž, jehož mumie byla nalezena na italské straně Ötztálských ALp a je ke shlédnutí v muzeu v Meranu. Rakušáci na truc zbudovali tenhle skaznen. U něj je levný kemp.
Švýcarsko - výjezd do průsmyku St. Bernino
A takhle je to nahoře. Byli jsem tam v neděli a bylo to jako na sraze.
Editoval osiris (25.02.2007 17:15:53)
Stránky: 1