Nejsi přihlášen
Re: Jezdíte?
Tak to vypadá, že mam naspěch - chci koupit co nejdřív new motorku, ale... počasí mi nepřeje a už je krásně... musim vzít od kámoše a jít jí někam protáhnout, když ještě neni moje
Shánim GSF 1200 S tak aspoň z 2001... Dobrej stav, nebouraná a ideálně neježděná :-D
Pokud o něčem budete vědět, tak mi řekněte... (spíš na leas, nebo splátky...)
Tayk jsem to dneska nevydržel a probudil Baňďoura a projel se aspoň kolem baráku brz značky to dál nejde...
Chlapi musím se přiznat že jsem zapoměl jaká je to nádhera...
gore psal:..ale de akorat ne na bandasce
Já sem turista tak že mě by ani R1 nepomohla...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.02.2008 18:38:11 Offline |
dneska 240 km kolem komína paráda...na tacho přeskočilo regulerních 50 000
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Konečně sem se byl projet Slapy, Bene, Šternberk, Sázava super to bylo. Potkal sem pár banditů, ale asi to byl zase osiris
Ps. Uklouzlo mi to jen jednou na Šernberku, ale zato pořádně, sem málem dopadl jak ta kočka v tom vídeu....ještě že je bandit těžká děfka a tak se hájsadr nekonal, akorát lechce vyhodila kopejtkem
Už aby bylo pořádný léto
K.a.s.y.m. (Člen) 24.02.2008 19:06:16 Offline |
Lihy psal:Konečně sem se byl projet Slapy, Bene, Šternberk, Sázava super to bylo. Potkal sem pár banditů, ale asi to byl zase osiris
Ps. Uklouzlo mi to jen jednou na Šernberku, ale zato pořádně, sem málem dopadl jak ta kočka v tom vídeu....ještě že je bandit těžká děfka a tak se hájsadr nekonal, akorát lechce vyhodila kopejtkem
Už aby bylo pořádný léto
na šternberku jsem byl dneska taky.kopec proti hraduAle podle hradu v lese to bylo mokry a hnusny.Jinak tahle trasa je taky občas jezdím
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
pučmeloun400 (Člen) 24.02.2008 19:28:11 Offline |
Dnes 250km a potkal jsem dokonce i ňake bandasky.
Progear 650 (Člen) 24.02.2008 20:15:20 Offline |
dneska 170 km, jezdím jezdím... a je to gut
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 24.02.2008 20:46:58 Offline |
spidys psal:Progear 650 psal:dneska 170 km, jezdím jezdím... a je to gut
ses měl zastavit na kávičce, jestli ses byl podívat na Srbsko
chtěl sem tam jet, ale nestíhal sem, nekdy jindy.... hlavne ted uz budem na to kafe jezdit vsichni spolu woe... uz se tesim....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:spidys psal:Progear 650 psal:dneska 170 km, jezdím jezdím... a je to gut
ses měl zastavit na kávičce, jestli ses byl podívat na Srbsko
chtěl sem tam jet, ale nestíhal sem, nekdy jindy.... hlavne ted uz budem na to kafe jezdit vsichni spolu woe... uz se tesim....
Zejtra plánuju alespoň Dubou - nějak odpoledne - kolem 14h.
Nechceš se přidat?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Progear 650 (Člen) 24.02.2008 20:51:24 Offline |
rád bych, ale škola volá, nezlob se.. navic uz se ma kazit pocasi, snad to stihnes za sucha...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
dnes asi 60 km na kejvačce s bandou vod nás....ale z toho tak 20 na laně směrem domu....
jo jawa je holt jawa....
Progear 650 (Člen) 24.02.2008 21:27:51 Offline |
hans psal:dnes asi 60 km na kejvačce s bandou vod nás....ale z toho tak 20 na laně směrem domu....
jo jawa je holt jawa....
sem jel pres Kosovku, skoda ze na Tebe nemam cislo, bych cinknul....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
JIRKASILVER (Člen) 24.02.2008 22:11:21 Offline |
Sonyk nová není,ale laďák může dělat dobře baťůžku.
Dnes na Shiveru s Honzou a Kimem 200 km.Milevsko,Týn,Písek...
V pátek nejsou na dopravce tak jsem vyrazil s velkým TP a fakturou.Nikoho jsme nepotkali tak to bylo bez bodů.To se nedalo vydržet Palous jsem nadšenej nakonec jsem to koupil bez zkušební jízdy.
Zjistil jsem,že na stupačkách nejsou měřiče náklonu.Zatím se nechystám s tím mrdnout,ale prý to musíme dokoupit za 59Kč Mohli mi to říct na krámu.
Mrkni na stupny.
JIRKASILVER (Člen) 24.02.2008 22:18:10 Offline |
V Milevsku jsem tankoval. kávička v Týně.
Bílej Shiver.
...asi tag 20km...se psem podél Jizery, abych byl daleko vot silnice a neslyšel vás hajzly, co si jezdíte na motorkách...a i tam se našli pitomci, co mě nervovali na štyrkolkách, endůrech a kroskách
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...asi tag 20km...se psem podél Jizery, abych byl daleko vot silnice a neslyšel vás hajzly, co si jezdíte na motorkách...a i tam se našli pitomci, co mě nervovali na štyrkolkách, endůrech a kroskách
Tys eště nevyjel? Seš nemocnej? A to sem si myslel, že nikdy nenastane rok, abych vyjel dřív než ty.
Bandit rulezz!!!
Filous psal:...asi tag 20km...se psem podél Jizery, abych byl daleko vot silnice a neslyšel vás hajzly, co si jezdíte na motorkách...a i tam se našli pitomci, co mě nervovali na štyrkolkách, endůrech a kroskách
To je taky nápad v únoru mít rozebranou motku
The father of the little princess of the dawn
jirka silver (Člen) 25.02.2008 08:50:23 Offline |
Jo Nety ty červené parohy si pamatuju dobré poznávací znamení.
Sem si do helmy bručel sakra zas se blíží Velikonoce.
Najdete nás na každém kilometru
Lihy psal:Filous psal:...i Ája si ze mě dělala prču...prej: "jezdil bys, cooo??? ...a nemáš ne čem, cooo??? ....hehehe"
Na to máš odpovědět: "ale mám jen pošlu děti ven" a vona si to příště rozmyslí
...nemysli si, že jí to jen tag prošlo ...kucí byli venku vod rána do večíra
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
JIRKASILVER psal:Sonyk nová není,ale laďák může dělat dobře baťůžku.
Dnes na Shiveru s Honzou a Kimem 200 km.Milevsko,Týn,Písek...
V pátek nejsou na dopravce tak jsem vyrazil s velkým TP a fakturou.Nikoho jsme nepotkali tak to bylo bez bodů.To se nedalo vydržet Palous jsem nadšenej nakonec jsem to koupil bez zkušební jízdy.
Zjistil jsem,že na stupačkách nejsou měřiče náklonu.Zatím se nechystám s tím mrdnout,ale prý to musíme dokoupit za 59Kč Mohli mi to říct na krámu.
Mrkni na stupny.
Jirko mel si rict , v patek na dopravce nejsou ale me to prihlasili No mrkal sem do to caspisu co jsi mi venoval a ten Shiver je fakt masakr. Krasna je a ty laufy no parada. Pekne ji zajed a nekdy se nekde potkame
JJ nova neni ale pro me jo. je to uplne jina motka nez bandit 97
Skoda ze sem nemel vic casu musel sem s babickou k tatovi a pak do nemocnice.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Progear 650 psal:hans psal:dnes asi 60 km na kejvačce s bandou vod nás....ale z toho tak 20 na laně směrem domu....
jo jawa je holt jawa....sem jel pres Kosovku, skoda ze na Tebe nemam cislo, bych cinknul....
tak kdybys to tudy hnal někdy znovu, tydlifon mám v profilu
Spidermila (Člen) 25.02.2008 13:29:02 Offline |
Jeste nejezdim a trha mi to zily. Kua prachy... nejsou prachy...
Tak snad v dubnu.
Progear 650 (Člen) 25.02.2008 13:56:50 Offline |
hans psal:Progear 650 psal:hans psal:dnes asi 60 km na kejvačce s bandou vod nás....ale z toho tak 20 na laně směrem domu....
jo jawa je holt jawa....sem jel pres Kosovku, skoda ze na Tebe nemam cislo, bych cinknul....
tak kdybys to tudy hnal někdy znovu, tydlifon mám v profilu
jasný, dám echo...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ahoj
V pondělí 18.2 jsem byl přihlásit novou motorku a dal si prvních 75km. Ve třech stupních to bylo docela maso, ale ten pocit po dlouhé abstinenci stál za to. Teď o víkendu padlo krásnejch 400km prostě parádní únor.Dal jsem si Jičín - Špindl - Semily a zpět. Moc se mi líbila cesta kolem Labe a hlavně vedle na kopci lyžující bezmozci a sníh vedle silnice :) Trochu lituju, že jsem prodal moji B12Z (Má ji sice brácha, takže aspoň nešla z rodiny), zato litrová jebka s půlkou motoru (SV1000) má sice nádhernej zvuk a moc pěkně tahá, ale s mejma 190cm po těch kilometrech mě jěště dneska pobolívaj kolena . Prostě Bandit Rulez Teď nějak přečkat tejden v kanclu a o víkendu hrrr na ně lol
Stránky: 1