Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » která dobrá duše

Libor nx (Člen)
25.02.2008 20:39:16

která dobrá duše

Tak která dobrá duše z okolí MB jede na Bandit pičo sraz a mohl by mi koupit pičo tričko.Na sraz bohužel nemůžu smile2 jelikož v tomto termínu má přijít na svět můj první potomek bigsmile,tak že budu pak sicksick někde jinde.bigsmile díky za ochotu

Kelly01 (Člen)
25.02.2008 20:49:59

Re: která dobrá duše

To je bohužel pouze proti podpisu...

A pochybuji že by Inkviz či jeho Emerická žlábkymilující účetní falšovala prezenčkusmile2

God Save The Queen!
Libor nx (Člen)
25.02.2008 20:55:05

helphelphelp jen jedno tričko

Baltazar (Člen)
25.02.2008 20:59:28

Libor nx psal:

Tak která dobrá duše z okolí MB jede na Bandit pičo sraz a mohl by mi koupit pičo tričko.Na sraz bohužel nemůžu smile2 jelikož v tomto termínu má přijít na svět můj první potomek bigsmile,tak že budu pak sicksick někde jinde.bigsmile díky za ochotu

já ale nikdy nevím zda si vzpomenu a tak mi napiš velikost ale až v den srazu a já vjetnamce ukecámbigsmile

The father of the little princess of the dawn
Libor nx (Člen)
25.02.2008 21:14:18

Baltazar psal:
Libor nx psal:

já ale nikdy nevím zda si vzpomenu a tak mi napiš velikost ale až v den srazu a já vjetnamce ukecámbigsmile

Tak to je super.Já bych ti pak zavolal na to čislo co máš v profilu,jestli tada platí.Jinak bych chtěl velikost XXL.Já bych si pak pro něj přijel.goodgood

PALOUS (Člen)
25.02.2008 21:21:31

Baltazar psal:
Libor nx psal:

Tvůj návrh je mě jasnejbigsmileuž to slyšímgoodhele V MB mám krám tak jesi teda to triko chceš,tak si pro něj přijď do krámubigsmilehele a tobě se narodilo to dítě viď?to by sis teda u mě měl koupit skříň páč kam ty hadry teť budete dávat?bigsmilebigsmilebigsmile

Jebat motorky :-)
Libor nx (Člen)
25.02.2008 21:33:29

Tak máš smolíka,skříň už jsem koupil.bigsmile Ten krám máš kde v Bolce?

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS