Nejsi přihlášen
Vážná nehoda
Uterý 19.2.2008 kolem 18 hodiny me rusi pri sledovani TV vrtulnik. Si rikam zas nejakej zloděj co ho honěj.
O dvě hodiny pozdeji vlezu a xchat a tam se dozvim že kluk z vedlejší vsi měl vážnou nehodu
18 let, bez řidičáku, motorka bez registrace, Honda VTR 1000.
A duvod?
Machroval, studene pneu, tma.
Davejte kluci fakt bacha
Vazne zlomeniny stehenich kosti, klicni kosti, otres mozku, natrzeny zaludek a jatra. Aspon se uz probral z koma
Fakt myslete hlavne mladasove
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 21.02.2008 11:01:01 Offline |
Re: Vážná nehoda
pokud ublížil jen sobě dobře mu tak aspoň ví ,že frajeřina něco stojí.Až vyleze z nemocnice půjde sedět.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
j bohudik jel jen sam, ublizil tak jen mame tatovi pitelkyni a pratelum. jj doufam ze ho to vyuci. znal sem ho jen letmo ale z rozhovoru co sme vedli o motkach to byl jasnej pripad darce
K.a.s.y.m. (Člen) 21.02.2008 11:05:51 Offline |
sonyk psal:j bohudik jel jen sam, ublizil tak jen mame tatovi pitelkyni a pratelum. jj doufam ze ho to vyuci. znal sem ho jen letmo ale z rozhovoru co sme vedli o motkach to byl jasnej pripad darce
viz. výše napsané
Progear 650 (Člen) 21.02.2008 11:19:54 Offline |
bez komentáře....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Tak to chodi jednoho takoveho taky znam staly pri nem vsichni svati kdyz v tricku a kratasach polozil ninju tak ve 120 skoro nic se mu nestalo a tak si mysli ze je nesmrtelnej, motorku nechal spravit, ale jednou mu prestali jit brzdy, protoze je blbec i pres upozorneni nenechal zkontrolovat a zase skoncil ve skarpe a nic se mu nestalo
Vzdy muze byt hur :-)
Progear 650 (Člen) 21.02.2008 11:42:27 Offline |
asi je to Superman...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 21.02.2008 11:53:34 Offline |
Mám kamaráda co nemá papíry na nic jezdi s autama a motorkama bez papírů....měl dvě bouračky který zavinil obě byli se zraněním a zaplatil dohromady tak 20 000 za pokuty a směje se světu dál.Takovýhle paka už by měli dávno sedět v base.Proto ho nelituju.
K.a.s.y.m. psal:Mám kamaráda co nemá papíry na nic jezdi s autama a motorkama bez papírů....měl dvě bouračky který zavinil obě byli se zraněním a zaplatil dohromady tak 20 000 za pokuty a směje se světu dál.Takovýhle paka už by měli dávno sedět v base.Proto ho nelituju.
souhlas
Jo a jak na tom je s nohama nevim sou to pry komplikovany zlomeniny a sou to velky kosti takze buh vi jak na tom bude.
je mi fakt lito jeho mamy(ucitelka) a hlavne jeho pritlekyne
jirka silver (Člen) 21.02.2008 13:57:21 Offline |
Jak jsem slyšel za Obecnicí tak jsem myslel na tebe Sonyku.
Čendina má pravdu kostičky dřív nebo pozdějc srostou.
Najdete nás na každém kilometru
sonyk psal:K.a.s.y.m. psal:Mám kamaráda co nemá papíry na nic jezdi s autama a motorkama bez papírů....měl dvě bouračky který zavinil obě byli se zraněním a zaplatil dohromady tak 20 000 za pokuty a směje se světu dál.Takovýhle paka už by měli dávno sedět v base.Proto ho nelituju.
souhlas
Jo a jak na tom je s nohama nevim sou to pry komplikovany zlomeniny a sou to velky kosti takze buh vi jak na tom bude.
je mi fakt lito jeho mamy(ucitelka) a hlavne jeho pritlekyne
...koukej na to s tý lepčí stránky, můžeš mu přítelkyni utěšovat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 21.02.2008 14:25:18 Offline |
Filous psal:sonyk psal:K.a.s.y.m. psal:Mám kamaráda co nemá papíry na nic jezdi s autama a motorkama bez papírů....měl dvě bouračky který zavinil obě byli se zraněním a zaplatil dohromady tak 20 000 za pokuty a směje se světu dál.Takovýhle paka už by měli dávno sedět v base.Proto ho nelituju.
souhlas
je mi fakt lito jeho mamy(ucitelka) a hlavne jeho pritlekyne...koukej na to s tý lepčí stránky, můžeš mu přítelkyni utěšovat
Meloun psal:Filous:
Ty chlíve!
Vdovičku smutnou,psychicky a citově zhroucenou by prznil!
Ženský rozumu nemaje...podle toho,co tady o něm někdo psal,to musel bejt totální vymatlanec....aspoň ho zo poučí..
...cóóó jáááá???? ...Sonyk ...a nepoučí, takový sou nepoučitelný...
Filous psal:Meloun psal:Filous:
Ty chlíve!
Ženský rozumu nemaje...podle toho,co tady o něm někdo psal,to musel bejt totální vymatlanec....aspoň ho zo poučí.....cóóó jáááá???? ...Sonyk ...a nepoučí, takový sou nepoučitelný...
A gdyby sonyk nemoh, tag mi pošle čííííslo...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:Meloun psal:Filous:
Ty chlíve!
Ženský rozumu nemaje...podle toho,co tady o něm někdo psal,to musel bejt totální vymatlanec....aspoň ho zo poučí.....cóóó jáááá???? ...Sonyk ...a nepoučí, takový sou nepoučitelný...
A gdyby sonyk nemoh, tag mi pošle čííííslo...
...pitomče
vOjTaB6 psal:Meloun psal:Chudák Sóňa!
Působí jako hodnej,slušnej kluk a ještě tady od tebe pochytí takovýhle manýry!Od koho? Ode mě nebo od Filouse, jen nevim, gdo je horší...
...no to je jasný že vot tebe, já sem eště ze starý slušný školy, to vy mladý a Vosiris ste banda skaženejch individují
Taky mam jednoho kamarada jeste ze zakladky, o nehdal jsme se potkali u piva a pre ze mu papa koupil Z1000 a posledni co mel v 15 letech byl simson. Konverzace an tema jeslti uz umim jezdit po zadnim me dostavala , je to prej to hlavni co clovek ma umet na motorce tos tak, z takovou predstavou mu moc casu mozna nezbyva
Filous psal:osiris psal:filousoj: myslels šoustat?
...to ste mysleli vy, vy kanálové ...já myslel, jako dobrym slovem potěšit, kapesníček podat a tag
Dobrý utěšovací techniky!
Já,jakožto za ruku nevzanej,nepolíbenej ani nic jinýho nemyslel!
To Osiris jen nechodí kolem horký kaše a napíše co má..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 21.02.2008 15:32:30 Offline |
Meloun psal:Filous psal:osiris psal:filousoj: myslels šoustat?
...to ste mysleli vy, vy kanálové ...já myslel, jako dobrym slovem potěšit, kapesníček podat a tag
Dobrý utěšovací techniky!
Já,jakožto za ruku nevzanej,nepolíbenej ani nic jinýho nemyslel!
To Osiris jen nechodí kolem horký kaše a napíše co má..
...napsal to co z toho všichni pochopili ,ale neřekli
Filous psal:osiris psal:filousoj: myslels šoustat?
Jj předehra musí být
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
No kluci sezenu vam fotku ale cislo to ne kocka to je vek do 18 ti, ja nemuzu sem stastne zadanej, i mi pucuje na nakup motorky takze sem stastne zadanej
i kdyz utesovacka na jednu noc nikdy nevis
Sandman psal:Jako největší problém bych viděl ta naškubnutá játra. S tím mohl být velký průser,bo sou děsně křehká.
A ještě pokud je prolejvá pravidelně chlastem, tak to budou jak z porculánu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tak koukam ze se to zase nejak smeklo Tema ktery nas melo odradit at NEMACHRUJEME na masine se zmenilo v seznamku
sonyk psal:tak je treba tu smutnou dualsot trosku prekryt necim veselym
A co foto??? Uz tam je???
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2008 12:45:43 Offline |
sonyk psal:
hmmmm pěknej kousek. ta by si zasloužila utěšit
sonyk psal:
(pohvizdující si smajlík)
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
sonyk psal:
Hmmm pekny Na ty fotce vypada jako kdyby ji Sonyk uz utesoval
sonyk psal:
hmmm pak že nerostou a ta si útěchu zaslouží
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
Ondráš psal:Sandman psal:Jako největší problém bych viděl ta naškubnutá játra. S tím mohl být velký průser,bo sou děsně křehká.
A ještě pokud je prolejvá pravidelně chlastem, tak to budou jak z porculánu.
To ne. Křemen není zas tak křehký. Takže u chlastalů stačí navrtat, zdrátovat a nechat srůst
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
K.a.s.y.m. psal:sonyk psal:j bohudik jel jen sam, ublizil tak jen mame tatovi pitelkyni a pratelum. jj doufam ze ho to vyuci. znal sem ho jen letmo ale z rozhovoru co sme vedli o motkach to byl jasnej pripad darce
viz. výše napsané
takovej adept je u nás taky,sice noty má,ale po městě 2kg není problém si na to koupil r1,tak čekám která švestka
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Byl sem se vcera projet tak sem zajel se odivat tam kd eto mel vyndat. nezjistil sem kde presne ale je to na useku kde je 1km mirne stoupani spise rovina ktera se v polovine mirne staci do leva pres horizont. takze bud ho to tam nadneslo nebo tech zavada jinak nevim.
sonyk psal:
nóóóóóóóóóó,: tak to je luxusní panička
když to jede,je to OK
heh jj je.
Vcera sem mluvil s tim pilotem. Lezi v plzni v nemocnici, prej ho daj dohromady ze bude normal v poradku. Tak mu povidam aspon se trochu poucis a von ze uz na motorku nesedne.
Ptal sem se co se stalo ze to tam zna temer rvonej usek a von ze vubec nevi ze si nepamatuje.
Stránky: 1