Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 08.11.2007 18:16:19 Offline |
Nightwish
Zdar hej je tu nějaký fanda Nightwish? Jestli jo tak co říkáš tý nový spěvačce? Podle mě zlatá tarja.Ta nová je takova komerční pipinka co se jen snaží zpívat no prostě
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: Nightwish
Meleš ptákoviny...
Kdyby ten slavnej Tuomas chtěl,tak školených mezzosopranistek(i lepších než Tarja),běhá po světě stovky-a s většíma kozama!
Chci tím říct,že kdyby chtěl,aby to znělo stejně jako předtím,tak to problém nebude...
Ale to by zas všichni nadávali,že to je jen její klon
Hudba je nevděčný řemeslo..
Když už se to někomu nelíbí,tak ať to přestane poslouchat a fertig..nadáváním se nic nevyřeší..koneckonců-revivalů je po světě pořád dost a podobných seskupení taky..
Třeba Edenbridge...
PURE NAKED BIKE!
Mirek D psal:A co sem jebnout nějakej vodkaz na stažení?
tak v tom sem marnej,můžu ti dát maximálně udáje kdo to pořádá,Tiketportal a kde to je ,T-mobile arena 19:00,a že před kapela je pain,letenka stojí v přeprodeji 795,-vočí
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Jarda z Loun (Člen) 30.12.2007 16:15:37 Offline |
Na unor (20.2.2008) uz mam koupeny listek do T - Mobile Areny.
inkvizitorr (Administrator) 01.01.2008 18:33:54 Offline |
znáte někdo Silent Stream Of Godless Elegy??? sem to dostal pod stromek a nepamatuju si že bych vo nich doteď slyšel a fakt paráda
http://www.youtube.com/results?search_q … rch=Search
doba je temná...
tak včera jsem ty nový najtviš slyšel prvně a tarja to teda fakt nejni....ale jinak dobrý....
inkvizitorr psal:znáte někdo Silent Stream Of Godless Elegy??? sem to dostal pod stromek a nepamatuju si že bych vo nich doteď slyšel a fakt paráda
http://www.youtube.com/results?search_q … rch=Search
..jakaš grupa mocnego udeřeňa z ojčizny..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
tak jak byl jste někdo a líbilo,jak bych konstatoval z mého pohledu,MLHA TAK TO JE DVOJKA , efekty výborný,zvuk taky echt,nový písničky stavěný na Anetu pěkný,ale tři co sem napočítal z těch starejch to byla tragédie.
no prostě "2"
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1