Nejsi přihlášen
Koval - dotaz ??
Jag tady tak listuju tag sem usoudil že seš ten pravej ?? Sháním nějaký čoudidlo na mojí šetku, carbon tag do 7000,- www. mi nepiš mam jich 3 četl jsem starý diskuse a byli tam od tebe zajímavý nabídky tak se ptám. Dík.
Built to win. Kdo nepadá, jezdí pod hranice svých možností.
Re: Koval - dotaz ??
čoveče jak tak koukám na tvůj profil,tak podle bydliště bych skoro řek že máš moc blízko k německým soudruhům na to abys mněl racing výfuk?
jinak něco ještě vobčas umim,ale řek bych že na b6ku má můj dodavatel jen racing verze bez homologace si myslim,ale cena by byla ok tak do 5 za karbon s mezisvodem dolu..
ovšem každej chce dneska vyndávací homologační špunt..
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2008 07:12:16 Offline |
KOVAL psal:čoveče jak tak koukám na tvůj profil,tak podle bydliště bych skoro řek že máš moc blízko k německým soudruhům na to abys mněl racing výfuk?
jinak něco ještě vobčas umim,ale řek bych že na b6ku má můj dodavatel jen racing verze bez homologace si myslim,ale cena by byla ok tak do 5 za karbon s mezisvodem dolu..
A to je takovej problém ho vyrobit?????Pak je jen problém s tou homologaci jako takovou..jak tam nejsou ty čísílka je to špatný
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
mr.BSE psal:nojo, voni to tedka strasne kontrolujou ty 4%logace, ze?
este sem neslysel,ze by mel nekdo trabl s ne homologovanym laufem...
krome rakouskejch a nemeckejch hranic.
do , vždyť jsme v tom "šengenu", tak jaký hranice
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2008 12:02:36 Offline |
do jsem v šengenu a rakušáci a němci za hranicema staví skoro každý český auto a kontrolujou doklady....toť vlastní zkušenost.
ross psal:mr.BSE psal:nojo, voni to tedka strasne kontrolujou ty 4%logace, ze?
este sem neslysel,ze by mel nekdo trabl s ne homologovanym laufem...
krome rakouskejch a nemeckejch hranic.do , vždyť jsme v tom "šengenu", tak jaký hranice
To máte trochu pomotaný, ne? Zánikem hranic přece nezanikaj zákony a vyhlášky... a že to dřív kontrolovali na čáře, no a co, tak budou teď stát v první vsi za čárou...
Bandit rulezz!!!
K.a.s.y.m. psal:do jsem v šengenu a rakušáci a němci za hranicema staví skoro každý český auto a kontrolujou doklady....toť vlastní zkušenost.
jezdím docela často do Rakous a ještě mě nikdo nezastavil
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
KOVAL psal:čoveče jak tak koukám na tvůj profil,tak podle bydliště bych skoro řek že máš moc blízko k německým soudruhům na to abys mněl racing výfuk?
Můžeš se mi poptat? Do říše zas tak často nejezdim a když tag tam frknu origo. Tag gdyž něco vyšťouráš tag mi písni, byl bych vděčen.
jenik psal:sem slysel ze ticho léčí je to fakt nesmysl!!!
Hele tag prč si fčera držel takove nůž po Mariánkách a bez čoudidla, gdyž máš tag rád ticho? bylo to slyšet až v Techlově !
jenik psal:fšak říkam že ticho je nesmyl,nahaní mi ouplně hruzua bez teho komina mi to fčera velice zachutnalo,proto seriovou trumpetu pověsim do sklepa nad brambory
Nech tam místo i pro ten muj a pak je společně a po....jem.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2008 13:14:21 Offline |
ross psal:K.a.s.y.m. psal:do jsem v šengenu a rakušáci a němci za hranicema staví skoro každý český auto a kontrolujou doklady....toť vlastní zkušenost.
jezdím docela často do Rakous a ještě mě nikdo nezastavil
já tam byl letos 2x a pokaždy jak tam tak zpátky a to jsem jel autem.
Jezdím německo 2x týdně do Chemnitz a staví mě skoro pokaždé.Dřív sem na čáře ukázal občanku a votevřel bednu na dodávce,dneska mě berou kousek vot hranic,ale chcou komplet papíry aji vot auta a kontrola trvá 3x dýl než dřív Šengen je vážně supr věc
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2008 20:06:13 Offline |
..protože ted to není hraniční kontrola ,ale silníční a tam chcou všechno.dopad jsem stejně ještě ,že tam zase dlouho nemusím.
Stránky: 1