Nejsi přihlášen
Tankvak Louis PLUS
Dneska mi přišel a vypadá fakt dobře Snad se i dobře osvědčí, v každém případě krásná cena za trochu víc muziky http://novelmoto.cz/katalog_ZA-tankvaky.htm
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Re: Tankvak Louis PLUS
Taky sem ho pořídil + tyhle sedlový brašny:
Sedlové brašny Louis PLUS 2x15l pár
http://novelmoto.cz/katalog_ZA-sedlove.htm
zatím sem neměl možnost vyzkoušet v praxi, ale za tu cenu a variabilnost (kapsy, úchyty apod.)
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Boris psal:Spidys: a jak jsi na něho dlouho čekal když je na objednávku,taky o něm uvažuju,ale aby netrvalo 3 mněsíce
Myslim, že do 14-ti dnů sem to měl doma. Max. 3 tejdny - přesně teď nevim, ale víc to nebylo.
Ještě sem u NovelMota kupoval to zadní LED světlo a to bylo totéž 2 - 3 tejdny.
Neměl sem s nima sebemenší problém
ROMIN psal:spidys- hele to jses ty na ty fotce nebo Izer?jsem ztoho vola aki kokot.
Zeptej se třeba Losera nebo ostatních - od tý doby, co sem se sem zaregistroval - sám nevim kdo sem
spidys psal:ROMIN psal:spidys- hele to jses ty na ty fotce nebo Izer?jsem ztoho vola aki kokot.
Zeptej se třeba Losera nebo ostatních - od tý doby, co sem se sem zaregistroval - sám nevim kdo sem
No já myslím že někdy jde s námi do hospody Spidy a někdy Izer...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Bandit-Kralik (Člen) 27.02.2008 20:04:20 Offline |
Koupil jsem brasny i tankbag a spokojenost....zatim nebyla moznost vyzkouset,ale rychle dodani a pekne provedeni....
Peťa psal:spidys psal:ROMIN psal:spidys- hele to jses ty na ty fotce nebo Izer?jsem ztoho vola aki kokot.
Zeptej se třeba Losera nebo ostatních - od tý doby, co sem se sem zaregistroval - sám nevim kdo semNo já myslím že někdy jde s námi do hospody Spidy a někdy Izer...
Já bych to upřesnil
Do hospody de Spidy a z hospody Izer
Stránky: 1