Nejsi přihlášen
Styl jízdy
Chci se zeptat, jak moc vytáčíte motor do otáček? Využíváte celého rozsahu nebo řadíte dřív? A jak moc stoupne spotřeba, když ho budu vytáčet třeba až k 11000. A kolik otáček točíte při normální jízdě? Řadíte hodně nebo využíváte dynamiky motoru?
Nejhorší smrt je z vyděšení.
Re: Styl jízdy
rungy psal:Chci se zeptat, jak moc vytáčíte motor do otáček? Využíváte celého rozsahu nebo řadíte dřív? A jak moc stoupne spotřeba, když ho budu vytáčet třeba až k 11000. A kolik otáček točíte při normální jízdě? Řadíte hodně nebo využíváte dynamiky motoru?
od té doby co jsem namontoval automat neřadím vůbec
Blu one.... old one
Kelly01 psal:Mám vytisklej a na nádrži přilepenej garaf s rozsahem otáček a využitelností výkonu..
v optimálních bodech mám fixou signální tečky..
a toho se samozřejmě striktně držím...
kdybys nebyl tak daleko vtisknu ti polibek na čelo, bo to je geniální, dá se ten tvůj graf použít i na B6?
The father of the little princess of the dawn
rungy psal:Chci se zeptat, jak moc vytáčíte motor do otáček? Využíváte celého rozsahu nebo řadíte dřív? A jak moc stoupne spotřeba, když ho budu vytáčet třeba až k 11000. A kolik otáček točíte při normální jízdě? Řadíte hodně nebo využíváte dynamiky motoru?
...když jedeš sporovněji, musíš točit a tím ti trochu stoupne spotřeba
...řiď se tím co chce motor
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 28.02.2008 11:37:03 Offline |
Eremi psal:vorel psal:vodjedu vod baráku, dám šesťoura a valim dolud se nesvalim
Kelly, doval mi ten graf na sraz na disketě, díkvogo kelly ale jedině na pět a půlce, vorel nemá jinou mechaniku
vogo to byla pět a čtvrtka nedal ti to náhodou na pásku emgeton???
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 28.02.2008 11:45:04 Offline |
inkvizitorr psal:Eremi psal:vorel psal:vodjedu vod baráku, dám šesťoura a valim dolud se nesvalim
Kelly, doval mi ten graf na sraz na disketě, díkvogo kelly ale jedině na pět a půlce, vorel nemá jinou mechaniku
já bych prosil vytesat do kamené destičky.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr psal:Eremi psal:vorel psal:vodjedu vod baráku, dám šesťoura a valim dolud se nesvalim
vogo jsem trošku už mimo co se týče háj tech věcí, jasně, že pět a čtvrtky! díky za upozornění kámo
S úsměvem jde všechno líp :o)
Joooo jo, taky sme měli doma super moderní kompijůtr z Tesly Slušovice TNS (Ten Náš Systém)
Strkaly se do něho diskety jako plachty od zaoceánský bárky a svym způsobem to bylo naprosto na
Pamatuju se, jak to mělo nad klávesnicí prolis na telefonní sluchátko, který se tam položilo a fungovalo to jako modem
Ohne
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
To rundy,,tak já Ti teda vodpovím,,když točíš málo,tak se nestačí spálit benzín co tam jde a vylítá nespálenej vejfukem ven a to je škoda,,a proto točit točit točit, na podzim jem jel na vysočinu celou dobu na 2 a na plnej plyn a měl sem spotřebu přesně 3,25litrů na 100km a byl jsem tam docela brzo,toť má skušenost.Zdenek.
Petr J. psal:to Husky: já bych zatím s předáváním počkal, třeba dojde na krabici a posílání fázera do ňjů jorku nebo rovnou na roud sixtysix.......nebo třeba fázer pojede Dakar...ví bůh...
no proto je to přeci putovní titul - myslim, že Tomy ( a nejen on ) má na to, aby byl dekorován vícekrát než jednou :)))
ale di, Ty brepto ...
me to neprijde zase jako debilni dotaz. Proste se zeptal na styl jizdy..
Kdyz jedu pohodu, tak to nechavam brumlat na 5ku a 6ku.
Kdyz rychlejs, tak mam dycky takovy otacky, abych zvladnul slusne akcelerovat - tzn. od 8000 vejs.
Stalo by se Vam neco,kdyby ste mu odpovedeli takto,nebo radsi vubec?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
vOjTaB6 psal:vorel psal:vodjedu vod baráku, dám šesťoura a valim dolud se nesvalim
Kelly, doval mi ten graf na sraz na disketě, díkMě na děrném štítku prosím...
by to taky nebylo marné namnožit na pásku,přece jen didaktim M ,nic jiného nechroupe
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
cece preci jen chce jezdit na motorce..to je fajn ale ptat se na todle? dys na to vlezes tak to cejtis..a dys ne tak at si ho vezme do uceni Loser
mr.BSE psal:me to neprijde zase jako debilni dotaz. Proste se zeptal na styl jizdy..
Kdyz rychlejs, tak mam dycky takovy otacky, abych zvladnul slusne akcelerovat - tzn. od 8000 vejs.
Bandit pičo
mr.BSE psal:me to neprijde zase jako debilni dotaz. Proste se zeptal na styl jizdy..
si koleduješ vo pohár, ale proč nééééé
mr.BSE psal:Baltazar psal:si koleduješ vo pohár, ale proč nééééé
Ale to vis ze jo. Vono je dycky lepsi si delat prdel,nez normalne odpovedet, ze Ladiku
Jasně šílenej, na blbou otázku blbá, odpověď,že chlapečku
mr.BSE psal:Baltazar psal:Jasně šílenej, na blbou otázku blbá, odpověď,že chlapečku
a ted k tematu - co je na te otazce blbe?
...co je na té otázce blbě?? ...zkus si ji znovu pořádně přečíst, zamysli se a zkus zformulovat odpověď. Jestli Ti to půjde - seš dobrej.
No..takže..jako otázka je to vina-bez debaty..
Jako průzkum bych to ale bral..
Co bude mít dotazovatel z toho,že dostane třeba 40 odpovědí,z čehož každá se liší??
Je jasný,že když si stanovim tempo 120km/h někde na rovným úseku v provozu cestou do práce například..tak nepojedu těch 120 na dvojku,trojku,ba ani na čtyřku,ale logicky na pětku-no nééé?
Je to stejný jako v autě bych řekl.
Když se chci vyřádit,tak točím..s tím,že před zatáčkou vokvalt až dva dolu,aby se mi pak nestalo,že pojedu v brutálním náklonu alá Hopkins()šedesátkou na čtyřku a motor bude mít co dělat,aby ty písty vůbec převalil
Zkrátka tak,jak to slyším a jak to uznám za vhodný.
Jen mi nedochází,jak by takový odpovědi,jako jsem teď napsal,měly pomoct dotazovateli no..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:No..takže..jako otázka je to vina-bez debaty..
Jako průzkum bych to ale bral..
Co bude mít dotazovatel z toho,že dostane třeba 40 odpovědí,z čehož každá se liší??
Je jasný,že když si stanovim tempo 120km/h někde na rovným úseku v provozu cestou do práce například..tak nepojedu těch 120 na dvojku,trojku,ba ani na čtyřku,ale logicky na pětku-no nééé?
Je to stejný jako v autě bych řekl.
Když se chci vyřádit,tak točím..s tím,že před zatáčkou vokvalt až dva dolu,aby se mi pak nestalo,že pojedu v brutálním náklonu alá Hopkins()šedesátkou na čtyřku a motor bude mít co dělat,aby ty písty vůbec převalil
Zkrátka tak,jak to slyším a jak to uznám za vhodný.
Jen mi nedochází,jak by takový odpovědi,jako jsem teď napsal,měly pomoct dotazovateli no..
mohl by jsi mi prosím ještě napsat co mám řadit když jedu 100 km/h ? ...
jsem z toho celý nervózní .... 120 vím a 60 tež .-... ale 100?
Blu one.... old one
Na starý Multikáře byly na tachometru tečky s římskejma číslicema. Zelený pro optimální otáčky a červený pro místo kde bys měl už míz zařazeno vyšší stupeň.
Nebo třeba starý zetory, ty tam měly pro každej převodovej stupeň stupnici.
Doba se holt mění...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
..k dotazu:při jízdě nekoukej kde co lítá(hlavně babám na kozy),nepozoruj svůj odraz ve výlohách,uvažuj i za toho,co ti má dát přednost,do jízdního úkonu s myšlenkou,že to určitě vyjde, se ani nepouštěj,motorka nikdy neudělá nic sama od sebe,dělá jen to,co jí poručíš..
..takže styl jízdy?..takový,aby jste pokaždé vrátili celí (ty i motorka)
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Ondráš psal:Na starý Multikáře byly na tachometru tečky s římskejma číslicema. Zelený pro optimální otáčky a červený pro místo kde bys měl už míz zařazeno vyšší stupeň.
Nebo třeba starý zetory, ty tam měly pro každej převodovej stupeň stupnici.
Doba se holt mění...
taky pamatuju takovej stroj vetříeska
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1