Nejsi přihlášen
Chcem kupit new Bandit 1250S
Zdravim...mam v plane kupit noveho Bandita 1250S...poradte mi, je to dobra motorka? Chcem to na dlhsi cas min 5-6 rokov...budem s tym spokojny? Alebo ma prehovorite na Hondu vsetci...mne sa ten Bandit paci...ale chcem vediet ci je to spolahlivy a kvalitny stroj.
Re: Chcem kupit new Bandit 1250S
Myslim to vazne...sice je to novy motor...vie niekto o nom nieco? Bude to dobry motor?
A este ma zaujima spotreba...kolko moze o tohoto stroja byt? Pri sviznom turistickom style. Samotna spotreba mi ani tak nevadi, skor ten dojaz. 19litrova nadrz nie je bohvie co. A 650 nechcem...nemam rad vysoko otackove masiny...budem presadat z Yamahy XTZ750 super tenere po 6 rokoch.
spotřeba je odvislá od toho jak taháš za heft,můžeš jezdit za 6, ale klidně taky za 12,záleží na pravý ruce
jinak motyka je to asi super,ale křivdu tady na ni asi nečekej,přece jen seš na banditfóru
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
svatej psal:Bejt Tebou,tak to nekupuju. V zatackach se krouti, ma to mekky predni vidle,spotreba de do piči atd. . .
Ale jinak,toz vitaj u nas,ogare,a dobra volba.
Shrnul si to perfektně.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
sonyk psal:btw B12 jezdi v nizsich tockach nez B6? myslel jsem ze je to stejny jen je vetsi vykon
máš k dispozici větší krouták při niších otáčkách
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Bandit 650A psal:sonyk psal:btw B12 jezdi v nizsich tockach nez B6? myslel jsem ze je to stejny jen je vetsi vykon
máš k dispozici větší krouták při niších otáčkách
diky
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
matax psal:Zdravim...mam v plane kupit noveho Bandita 1250S...poradte mi, je to dobra motorka? Chcem to na dlhsi cas min 5-6 rokov...budem s tym spokojny? Alebo ma prehovorite na Hondu vsetci...mne sa ten Bandit paci...ale chcem vediet ci je to spolahlivy a kvalitny stroj.
Je spolahlivy a kvalitny tož tak
sonyk psal:jasne no sice vetsi vykon dole ale porad je to vysokootackova motorka cili nejvetsi vkyon nahore ne?
To samozřejmě, ale pokud nás dobře učili, tak vysokootáčkové motory jsou ty co točí nad 1500ot/min.
Výkon a točivý moment viz odkaz:
http://dp.fd.cvut.cz/skripta/folie_dp/pred_05.pdf
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1